Beyaz renk, skydome ve tjetli olursa alırım![]()
Gp iyiki almişim herkese de tavsiye ediyorum. Her araç sorun çikarabilir. Genelleme yapmak doğru değil.
Beyaz renk, skydome ve tjetli olursa alırım![]()
sanki toyatalar hondalar renaultlar hiç arıza yapmıyor. araba almadan önce her yerde(servislerde ustalar da) dahil heres tavsiye etti. hadi biz bilmiyoruz herkes mi aptal?
25 mılyar ıle dolusu 30 milyardan bahsediyoruz turkıye sartlarında alınabılecek en ıyı oto bence
surmedıgım arac kalmadı sıfır olarak hem lüx hem ekonomık hem tıcarı bır suru araca bındım hepsınde aynı sıkıntılar oluyor
600.000 e verıp lamborghını alsanızda onda da sorun bulursunuz sız arkadslar detaya ınmeye gerek yok
Servis ve müşteri hizmetlerine bağlı. City'le başım derde girerse (aracım 70 bine yaklaştı çok şükür problem yok) ve bana kullanım hatası derlerse vedalaşırım fiat'la. Ama bazı arkadaşlar sitede yazmışlar müşteri hizmetleri sonunda müşterilere hizmet vermeye başlamış anlaşılan. Bu durumda fiat'a devam. tabi ki GP olarak.
bu sınıfta en iyisi GP. ama bundan sonra honda civic fena olmazdı![]()
Ben bundan sonra golf alirim alana kadar puntoma binerim.
Grande puntoyu gerek iç estetiğinden ve donanımından gerekse dış görünümünden dolayı çoğumuz istemişizdir sanmıyorum ki önce performansına sağlamlığına bakılsın...Tabi kullandıkça anlıyoruz ne derece sağlam ne derece performansı yüksek ama kullanana göre de değişiklikler gösterebiliyor bu tamamen göreceli bi kavram ben aracımı hafta da 70 km kullanırım bi başkası 250 km kullanır aşınma daha fazla ve çabuk olur ,performans düşer, trafik stresiyle bir istemedende olsa araç hor kullanılır, vurulur, kırılır, soyulur, dökülür, vs. vs...Ama şu bi gerçek ki GrandePunto sahibini gerçekten özel hissettirir bir de tüketici hakları korunsa herkes tekrardan GrandePunto alır...
Araç deiştircek olsam tekrar Gp alırdım ama tekrar Fire almazdım =))
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
neden olmasın aracımı sattıktan sonra t-jet düşünürüm.
tabiiiikkkiki
HAYIR![]()
Bu sınıfta GP den gayrısı düşünülür mü yahu ?![]()
walla arkadaşlar şimdi ben ne yalan söyleyeyim yeni ford fiesta alırımşanzımanından süspansiyonuna kadar GP ii olduğunu düşünüyorum....
dışı forma içini sorma cinsinden bir araç...içi çin yapımı ucuz transformers oyuncakları anımsatıyor bir ağırlık göremiyorum aynı şeyi yeni opel corsa içinde söyleyebilirim...bizimkiler ise sade ama güzel ...bence... tabii bu kullanılan malzeme kalitesiyle ilgili değil tamamen dizayn meselesi...sarmıyor beni ...
Konu GPS2 tarafından (07/10/2009 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.
3. yü almam artık..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Arkadaşlar 2.el olarak 1.3 multijet 75 hp gp aldım,42.000 de benbir ay içinde 44.500 e getirdim nasıl oldu anlamadım aracımdan inesim gelmiyor şikayetçi olan arkadaşkarda demek ki şans işi olmuş sıkıntı yaşıyorlar aracımdan özellikle yakıt ve performans yönünden memnunum tabiki de gp den daha iyi araçlar var ama siz hiç sanmayın onlar hiç sorunsuzsa biniyorlar her araç sorun çıkartabilir çünkü çalışan hareketli parçalardan oluşuyorlar bunun üstüne birde kullanım koşulları ve yol şartları da aşınmayı ve bozulma sürecini hızlandırıyor...
kesinlikle beyaz tjet alırım
Ben de şu anki donanima ilave olarak Otomatik vites, Blue Me ve Hız sabitleyici olanından alırdım. Aslında fazla zarar etmesem şu an bile değiştirme niyetindeyim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri