evet bende yeni bi araç almaya kalksam gene gp alırdım model yükselterek... ben şimdiye kadar öyle büyük bi sorun yaşamadım... ancak plastik aksamındaki seslerden kaynaklı oda corsayada bindim 207 yede bindim her ikisindede buna benzer sesler aldım...(clioyu bu konuda sölemiyorum bile) ama 207 de en çok hoşuma giden dizel olmasına rağmen motor sesinin çok az olması bizim gpiyle kıyaslayınca çok düşük gibi geldi.... ama gpnin artıları sınıfındaki bütün araçlardan iyi...donanım olarakta özellikle çok yüklü artıları var...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
Ben Fiat Plazaların önünden bile geçmem..
Ben şahsen aldım, kusurlarını bile bile. Ama şunu da bilin 2006'da ilk araçları ben aldım ve 2008'de aldığım araçlardan kalite farkı var. Plastiğinden tut, kapı yan kaplamalarına kadar ilk çıkan araçları aratıyor.
Kronik olan bir kaç hastalığı dışında gayet mantıklı bir araç. Bir arkadaş biraz evvel yazmış, yine B sınıfı bir araç alırken clio ve 207'ye bakarım diye.
Ben baktım kardeşim. 207'de iki güzel şey var, biri klimanın parfüm takılabilir bir ünitesi olması, diğeri de kadranın aydınlatma stili. Dışında ha 206, ha 207 diyeyim sen anla ve birde uçuk fiyat.
Clio'ya gelince sadece şunu söyleyeyim. Gp'nin donanımlı değil de active olan aracına bin sonra da clio'nun donanımlısına bin farkı anlayacaksın. Hatta sizlere komik birşey söyleyim.
Asker emeklisi Oyak üyesi ve Renault'ta bana iyi bir indirim sağlayan 78 yaşında ki babam bile eski punto'mdan inip clio'ya binince sadece boşver evlat, eski arabanı satmaya gerek bile yok dedi.
Birde dost tavsiyesi arkadaşlar, zevkinize lafım yok ama bilin, donanımlı araç almayın derim. Satılırken boşa para verdiğinizi anlıyorsunuz.
90hp 5k Active Rock Siyahı aldım ve tüm "B" sınıfı araçları yolda hoplatıyorum.
Artık yorumunu size bırakıyorum.
ya ben 207'de (yoksa 206 mıydı??) kendimi kartondan arabaya binmiş gibi hissediyorum... yolda giderken savruluyo sanki ya... kendimi hiç güvende hissetmiyorum...
(gp yerine pejo alınır mı ya??)
-görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
-istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
-insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
-şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan
Kesinlikle Gp vazgeçmem. Yeniden tercih yapsaydım 90 Bg ve kırmızısını alırdım.
sahsen ben tekrar alırım hemde beyazsıkayet konusunda sunu soylemek istiyorum. yakın olarak gorustugum 6 gp kullanıcısı tanıyorum ve hıc birisinde herhngibir sorun yok. biraz sans bence. on takımdan ve direksiyondan ses geliyodu 5 ay once servise gittim alakasız işler yaptılar olmayan sorunlar cıktı. sorun devam etti. oturdum ugrastım on takımı komple soktum. kendi sorunumu kendim hallettim. he sizde boyle yapın demiyorum kesinlikle. demek istediğim su bence servisler yeterli sekilde bilgili değil! servis ustasına arka kelebek camından tıkırdı geliyor diyorum adam bagaj ayarı yapıyor! adam gibi kapanan bagaj sert bi şekilde vurularak kapanmak zorunda kalıyor. bunun gibi ornekleri sabaha kadar sayabilirim. bence araclarda sorun yok sorun servislerde. bide utanmadan arayıp eger ana bayiiden ararlarsa ''son derece memnunum '' demenizi istiyolar. bunuda bugune kadar anlayamadım acıkcası..
ben kesinlikle almam
çünkü araba küçük geliyor . bu üçüncü fiat arabam
bir daha fiat alırmıyım ancak bravo yu görünce karar vereceğim.
şu an gözümde focus hb dizel var
focusu sürünce boşuna punto kullanıyormuşum gibi geliyor.
hepimiz merakla bravoyu bekliyoruz.
Umarım beklentilerimiz boşa çıkmaz .
stiloyu da merakla beklemiştik. ama hayal kırıklığı oldu .
Tekrarlıyorum ben değiştirmem;yenisi hariç.
işim gereği o kadar çok çeşitli araç kullandım,uzun yolu,kısa yolu her yere gittim.
Ben bu seneki seyahatlerim kadar zevkli araba sürmedim.Evde tv karşısında oturup dev ekranda film,maç seyretmek kadar zevkli geldi.
Katılan olur olmaz herkesin fikrine saygım var.
Beni bu forumda tek rahatsız eden GP lerimize hakaret etmeleri,küçük görmeleri.
Beni rahatsız edende,forumda Gp hakkında eleştiri yapılamaz şeklinde hava oluşmaya başlamasıdır.
1 Mesaj atıp ortalık karıştıktan sonra ortadan kaybolanların amacı zaten belli.
Ama belli bir para verip,hatta borç harç arabalara sahip olan kimselerin,yaşadıkları sıkıntılar karşısında içlerini bir şekilde dökmeleri ki bunu yaptıkları yerde kendi siteleri,gayet normal ve hoş karşılanması gereken bi durumdur.
Hiç olmassa sağda solda araba kötülemek yerine burda kendi içimizde sıkıntılarını paylaşmaları bence arabaya hakaretten çok saygıdır.
Benimde rahatsız olduğum konular var.Ben arabamı satmadan önce,herkez ışıklarda bana bakıyor,karşısına geçip izliyorum gibi şeylerden rahatsız oluyodum.
Ama kimsedeye çıkıpta,kardeş bu F430 mu ki izliyosun yada sana ışıklarda baksınlar demedim.
Anlayış diliyorum...![]()
Fiyat farkı çok olmazsa, sport donanım gelirse, cruise control, yagmur , far ve lastik basınç sensörü gelirse, full + full mango turuncusu 3 kapı 17' jantlı almak isterdim dogrusu![]()
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
geçenlerde yayaya çarptığım kazadan sonra arabama karşı soğuma olsada B segmentinde yeni bir araba alıcak olsam yine G.P alırıdım ama bu sefer ki tercihim beyaz ve skydomlusu olurdu.
arabam daha iki günlük ve 100 kilometrede ilerleyen zamanlarda tekrar yazıcam buraya![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri