Sayfa 2/7 İlkİlk 123456 ... SonSon
124 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Aracınızı değiştirmek isteseniz tekrar GP alır mısınız?

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Alıntı tanju çınar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asla ve kesinlikle asla. fiat ın hiç bir arabasını almam. gp kullanıcısıyım. buraya üye olurken araç hakkındaki şikayetleri görmek için üye oldum. gördümkü bir çok şikayet var, sorunun çözümünü servislerde aramış arkadaşlar.ben de aradım ama cevap hep aynı olabilir ve hallederiz. ben iki kere italya ya fabrikaya şikayet yazdım. beni italya dan fabrikadan aradılar. ikinci mektubum da ellerine ulaşmış. istanbul fiat dan yetkili aradı ve aracın değişmesi talebinde bulundum.şu an bekliyorum. çünkü benim görüşüm bu araçlarla ilgili arızaları Türk temsilcileri fabrikaya iletmiyor.her şeyin yolunda olduğu gibi bir izlenim yaratılıyor.hakkımı sonuna kadar arayacağım. ben müşteriyim hem de çok haklıyım.
    Geçmiş olsun

aracın ayıplı mal olabilir.her firmada malesef böyle şeyler olabiliyor.yani lüks araç alsak da bu tip olaylarla karşılaşılabiliniyor..istersen örnek bulurum ama gerek yok sanırım.

aracınının ayıplı mal olduğunu bilirkişi raporu ile ispatlarsan tüketici kanunları gereği paranı ya da aynı aracın yenisini sana vermek zorundalar.

bu iş talep ile olmaz dava açıcaksın. talep edersen tamir etme yolunu seçerler.hakkını sonuna kadar elbet ara.

ancak araç ayıplı değil ise iyi bir serviste sorununun çözülmesini beklemekten başka yapacağın birşey yok.sorununu bana özelden yazarsan benim servise durumu bildirebilirim.belki bildikleri birşeyler vardır.

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

ben alırdım ama hemen değil üzerinden 1 sene gececek ve sorunları cözülmüş bir gp alırdım baksana 2006 modeller hep serviste 2007 de fazla problem yok

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

param olursa golf alırım olmazsa donanımına bianen bu sefer 90 lık espli dizeilni alırım ama par aolursa olmazsa olmazsada ne yapıl arabylamı dogduk

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Mustafa birde ne dediğini anlarsak var ya.

Abicim şu klavyeyi yavaş kullan da okunaklı olsun...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

ali kardes kusura kalma ya valla hızlı yazacam derken ucmusuz simdi nasıl iyimi.

Ahmet Öztürk
    ^^^ViPeR^^^ viper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 17

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ali kardes kusura kalma ya valla hızlı yazacam derken ucmusuz simdi nasıl iyimi.
    İyi abi
    ------------------------------
    '''ViPeR'''

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Yine aynı segment alacaksam, aynı renk ve aynı motor seçeneğinde GP alırdım! Arkadaşın başına gelenler biraz da talihsizlik sanırım! Ufak tefek problemler dışında bir şey yaşamadım... (Umarım yaşamam da)

bahadır bay
    bahabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EY 2206
    Edilen teşekkür: 11

kesinlikle alırım.üstelik yine siyah ve benzinli alırım. ben arabamdan son derece memnunum.kim ne derse desin bence grandepunto.
    "Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müridler, meczuplar memleketi olamaz." mustafa kemal atatürk

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. misafir3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 375

sonuna kadar gp alırım alıcamda yenısını

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Araç değişimi aynı segment içinde olacaksa ben de kesinlikle Gp derim.Her ne kadar bazı arkadaşlarımızın araçlarında çeşitli sorunlar çıksa da Gp sınıfında gerek tasarım gerekse donanım ve motor olarak hala en iyilerden...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

yusuf Kaygısız
    yusufk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

Aynı bütçeye sahipsem yine GP alırım. Kalite beklentinize ve bunun için feda ettiğiniz şeylere göre değişir. Ödediğimiz fiyatların karşılığını verdiğini düşünüyorum. Tabi araçlarıyla ilgili sıkıntı yaşıyan arkadaşları da anlamak gerek.

yaşar k.
    GP61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 53

aynı sınıfta bir araba alacaksam bu yine gp olur tabiki...Dünyada sorunsuz araba yok sonuçta her türlü arabada böyle sorunlarla karşılaşılabiliyor.Kimi 3sene arabasını sürer hiç bir sorunla karşılaşmaz kimi 3gün sonra sorunlarla yüzyüze kalır

Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

geçen yıl aldığım paraya daha iyisini alamazdım , teoride yine bu sınıf bir aracı alıyor olursam ve yine aynı uygun fiyatlarla alabiliyorsam tekrar gp alırdım. bunu 45 bin km kullandıktan sonra söylüyorum.

teoriyi bırakıp gerçeğe gelirsem , daha geniş bir araca ihtiyacım olacağı 2008 sonuna kadarda gp mi değiştirmeyi düşünmüyorum. vakti geldiğinde de ortama bakıp duruma göre karar vereceğiz artık.
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

Ahmet Hakan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. jkn20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34jkn20
    Edilen teşekkür: 157

Alıntı hera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu soruyu bende düşündüm
    evet alırım kırmızıyı çok severek aldım vazgeçemem ama bir tane daha alacak olursam siyahını alırım.. çok şükür şimdiye kadar canımı sıkan bir sorunum olmadı (boya koruma yapılırken kapı kollarım ağarmıştı,hatalı oldukları için düzelttiler,birde torpido zor kapanıyordu iki dk da yapıldı),servisede sohbet etmeye gidiyorum...

sitedeki sorunları okuyorum, bazıları çok ayrıntı geliyor bana ve gülüp geçiyorum açıkcası..sanki BMW 530 dan inmiş gp ya binmiş gibi beğenmemezlikler,eleştiriler almış başını gidiyor...10000 daha fazla ver yılda bir servise gideceğin araba al ozaman demek geliyor bazı arkadaşlara

bence biraz rahat bırakalım arabalarımızı üstüne titredikçe oluyor sanırım.. ilk arabam değil ama arabamla ilgili üye olduğum ilk funclub-forum. gp ma baktığım kadar kendime bakmıyorum diyebilirim, bu ilgide forumdan bulaştı bana da sanırım
    Siyaha binmek o kadar iyi değil( temiz tutmak çok zor.Yıkamadan geliyorsun,park ediyorsun bir rüzgar ne kadar toz varsa arabaya yapıştırıyor.Tekrar araba alırsam GP banko renk konusunda kararsızım.Şikayetim yok mu;var.Ama ne bileyim bu arabada beni kendine çeken bir şey var.hani insan sevdiğinin kusurları hiç görmek istamaz sabreder ya öyle bir şey.
    servisten çıkamayan arkadaşlara da sabır diyorum,fiat elbet bu şikayetleri biliyordur ve ileride çıkartılacak olan araçlarında bunlara önlem alacaktır diye düşünüyorum.

cevher çeken
    cewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 CVR 49
    Edilen teşekkür: 11

hepimiz arabalarına gönül veren insanlarız ki burda toplandık... ben yeni aldım ama aynı şartlarda yine pnto alrdım gibi geliyor... ama sakınan göze batarmışş olayı doğru bunu denedim bikaç defa yinede arabam ne olrsa olsn ben arabaları sewiyorm.. pazar sabahı kalkıp saatlrce temizleyip soora akşam 3-4 saatliiğine piyasaya çıkmak hoşuma gidiyo
    allah bu araba hevesimi içimden eksik etmesin bundan sooraki arabalarım şahin veya 355f1 de olsa aynı ilgi göstrilecek

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı hera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu soruyu bende düşündüm
    evet alırım kırmızıyı çok severek aldım vazgeçemem ama bir tane daha alacak olursam siyahını alırım.. çok şükür şimdiye kadar canımı sıkan bir sorunum olmadı (boya koruma yapılırken kapı kollarım ağarmıştı,hatalı oldukları için düzelttiler,birde torpido zor kapanıyordu iki dk da yapıldı),servisede sohbet etmeye gidiyorum...

sitedeki sorunları okuyorum, bazıları çok ayrıntı geliyor bana ve gülüp geçiyorum açıkcası..sanki BMW 530 dan inmiş gp ya binmiş gibi beğenmemezlikler,eleştiriler almış başını gidiyor...10000 daha fazla ver yılda bir servise gideceğin araba al ozaman demek geliyor bazı arkadaşlara

bence biraz rahat bırakalım arabalarımızı üstüne titredikçe oluyor sanırım.. ilk arabam değil ama arabamla ilgili üye olduğum ilk funclub-forum. gp ma baktığım kadar kendime bakmıyorum diyebilirim, bu ilgide forumdan bulaştı bana da sanırım

Siyah sp gp sahibiyim ama kirmizilari gordukce icim gidiyor keske kirmizimi alsaydim falan diyorum, yaw hic tahmin etmezdim bir arabanın bu kadar cabuk tozlandigini, birde siyah inan bu arcin tasarimini tam manasiyla ortaya cikarmiyor, kıvrımları, cizgileri iyi belli olmuyor acik renklerde oldugu gibi. Degiselim?? bu arada cbr600rr hastasiyimdir sende varsa allah kazasiz belasin kullanmanı nasip etsin

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

ben alırdım skydome olan. mumkunse ve cıkarsa 1,9 unu alırım .) hem dızel hem performans hem parcası ucuz hem servısı war. cokta guzel olur.) cok ıyı fıkır gıbı geldı sımdı...

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

kesinlikle tekrar alırım, aynı segmentte daha iyi bir araba göremiyorum. segment değiştirirsek tabiki seçenekler artar ama bunun yanında ödeyeceğiniz miktar da artar!

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

aynı segment ve bu paraya sanıyorum gp den iyisi (bu paraya) yoktur. gp lerimizin bence tek problemi kalite ve yuksek beygir motorunun bulunmaması..

ama ben artık gp almam.. şimdilerde bu paraya gp almam.. kalite olarak sıfır.. ama bu parayada açıkcası bu olur, piyasaya bakılırsa.. şu an hatback bir araba alcak olsam toyota auris alırdım.. yada biraz bekler 2009 civarlarında ford focus III alırım diyorum ama;

artık sıfır araba almayı duşünmüyorum.. dieseli çok sevmeme rağmen artık diesel arabada almıcam.. gp ye 32 milyar + toyota auris e 39-40 milyar + ford focus III e (ghia) 44-45 milyar vermem.. vermicemde.. bu paralara; ben şu an ki duruma göre mercedes c serisi veya bmv 3 20 ( 2000-2003 model civarı ) serisi bir araba alıcam.. ve benzinli olucak.. atıcam ona bir tane sıralı tüp ömür boyu kullanıcam.. mercedes c sınıfı aracın üzerinde 1999 dan beri esp standart.. niye düşünim ki bu arabanın standart paketinde ne var ne yok acaba nasıl bir arabadır diye.. yeni model çıkıyor bin bir soru içersinde almayı düşünüyorsun..
    düşünsenize uzun bir yola çıktınız.. kafanızda bir sürü soru işareti.. acaba şurası neydi. şurdan bu problem çıkartırmı.. yada az bozuk yola girdiniz mi her yerden zırıltı..

o yuzden 40-50-60 bin yol yapmış 4-5 yaşında bir mersedes.. bugunun rakamlarıyla zaten (c 200) 35-45 arsında oynuyor.. esp de klimada var asalet de var.. atarımda ona bir tüp... ben yılda zaten gp ye 500 ytl bakım harcıyorum.. mersoya veririm 1000 ytl olur biter... ben sadece kartaşa bir yıl boyunca en az 10 defa gitmişimdir extra servis için.. bilmem zırıltı, bilmem şurası koptu.. 10 seferde nerden baksan 250 ytl masrafım olmuştur.. çektiğim sıkıntıda cabası.. anlıcanız yeni kasa model ve sıfır bir araba almayı düşünmüyorum.. 4-5 yaşında 40-50 bin de adam gibi araba almayı düşünüyorum.. akşam bayiden al sabah satmaya kalk 4-5 bin ytl zarar et.. bana pek mantıkı gelmiyor..

ama her şeye rağmen GRANDE PUNTO mu çok seviyorum.. beni uğraştırıp üzsede..

yanlız sizden ricam bana kızıpta cevap yazmayın lütfen.. bana kızanlardan da özür diliyorum... teşekkür ederim..
    Konu dejavu tarafından (27/09/2007 Saat 08:56 ) değiştirilmiştir.
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

23. Bu mesajı için 2 kişi dejavu'ye teşekkür etti:

Serdar PALA
    May the force be with you masteryoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 59

Standart Kesinlikle almam.... Üzülerek

Fiat markasına son bir şans vererek aldım gp yi ama ne yalan söyleyeyim özellikle iç mekan kalitesi, yalıtım, mekanik aksam bakımından fiat standart kalitesizliğinden ödün vermemiş.

Büyük bir problem yaşamadım şimdilik.. Ama beni servise götüren 2-3 ufak sorun çıkardı gp... Ama bu iş biraz şans işi bu sınıfta herhangi bir araçtada yaşanabilir ufak tefek problemler ( gp de biraz fazla )..

Genel olarak incelediğimizde örneğin 207 ile karşılaştırırsak kalite bakımından gp 207 nin yanına bile yaklaşamıyor..... ( iç mekan, konsol, torpido, kaporta, far, stop, ses yalıtımı v.s. )

Ne var ki hepimiz alırken gp yi düşük fiyatını göz önünde bulundurduk da aldık.. Ama şimdi düşünüyorum da 2-3 fazla verip daha kaliteli bir araç alınabilirmiş..

Gp nin en öne çıkan özelliği ; nerden aldım şu arabayı deyip sıkıldığım zaman şöyle dıştan arabama bir bakıp büyülü güzelliğiyle aklımı başımdan alarak bütün kızgınlığımı alması.....

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/7 İlkİlk 123456 ... SonSon