ben alırdım ama hemen değil üzerinden 1 sene gececek ve sorunları cözülmüş bir gp alırdım baksana 2006 modeller hep serviste 2007 de fazla problem yok
Geçmiş olsun
aracın ayıplı mal olabilir.her firmada malesef böyle şeyler olabiliyor.yani lüks araç alsak da bu tip olaylarla karşılaşılabiliniyor..istersen örnek bulurum ama gerek yok sanırım.
aracınının ayıplı mal olduğunu bilirkişi raporu ile ispatlarsan tüketici kanunları gereği paranı ya da aynı aracın yenisini sana vermek zorundalar.
bu iş talep ile olmaz dava açıcaksın. talep edersen tamir etme yolunu seçerler.hakkını sonuna kadar elbet ara.
ancak araç ayıplı değil ise iyi bir serviste sorununun çözülmesini beklemekten başka yapacağın birşey yok.sorununu bana özelden yazarsan benim servise durumu bildirebilirim.belki bildikleri birşeyler vardır.
ben alırdım ama hemen değil üzerinden 1 sene gececek ve sorunları cözülmüş bir gp alırdım baksana 2006 modeller hep serviste 2007 de fazla problem yok
param olursa golf alırım olmazsa donanımına bianen bu sefer 90 lık espli dizeilni alırım ama par aolursa olmazsa olmazsada ne yapıl arabylamı dogduk
Mustafa birde ne dediğini anlarsak var ya.
Abicim şu klavyeyi yavaş kullan da okunaklı olsun...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ali kardes kusura kalma ya valla hızlı yazacam derken ucmusuz simdi nasıl iyimi.
Yine aynı segment alacaksam, aynı renk ve aynı motor seçeneğinde GP alırdım! Arkadaşın başına gelenler biraz da talihsizlik sanırım! Ufak tefek problemler dışında bir şey yaşamadım... (Umarım yaşamam da)
kesinlikle alırım.üstelik yine siyah ve benzinli alırım. ben arabamdan son derece memnunum.kim ne derse desin bence grandepunto.
"Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müridler, meczuplar memleketi olamaz." mustafa kemal atatürk
sonuna kadar gp alırım alıcamda yenısını
Araç değişimi aynı segment içinde olacaksa ben de kesinlikle Gp derim.Her ne kadar bazı arkadaşlarımızın araçlarında çeşitli sorunlar çıksa da Gp sınıfında gerek tasarım gerekse donanım ve motor olarak hala en iyilerden...
Aynı bütçeye sahipsem yine GP alırım. Kalite beklentinize ve bunun için feda ettiğiniz şeylere göre değişir. Ödediğimiz fiyatların karşılığını verdiğini düşünüyorum. Tabi araçlarıyla ilgili sıkıntı yaşıyan arkadaşları da anlamak gerek.
aynı sınıfta bir araba alacaksam bu yine gp olur tabiki...Dünyada sorunsuz araba yok sonuçta her türlü arabada böyle sorunlarla karşılaşılabiliyor.Kimi 3sene arabasını sürer hiç bir sorunla karşılaşmaz kimi 3gün sonra sorunlarla yüzyüze kalır![]()
geçen yıl aldığım paraya daha iyisini alamazdım , teoride yine bu sınıf bir aracı alıyor olursam ve yine aynı uygun fiyatlarla alabiliyorsam tekrar gp alırdım. bunu 45 bin km kullandıktan sonra söylüyorum.
teoriyi bırakıp gerçeğe gelirsem , daha geniş bir araca ihtiyacım olacağı 2008 sonuna kadarda gp mi değiştirmeyi düşünmüyorum. vakti geldiğinde de ortama bakıp duruma göre karar vereceğiz artık.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Siyaha binmek o kadar iyi değil( temiz tutmak çok zor.Yıkamadan geliyorsun,park ediyorsun bir rüzgar ne kadar toz varsa arabaya yapıştırıyor.Tekrar araba alırsam GP banko renk konusunda kararsızım.Şikayetim yok mu;var.Ama ne bileyim bu arabada beni kendine çeken bir şey var.hani insan sevdiğinin kusurları hiç görmek istamaz sabreder ya öyle bir şey.
servisten çıkamayan arkadaşlara da sabır diyorum,fiat elbet bu şikayetleri biliyordur ve ileride çıkartılacak olan araçlarında bunlara önlem alacaktır diye düşünüyorum.
hepimiz arabalarına gönül veren insanlarız ki burda toplandık... ben yeni aldım ama aynı şartlarda yine pnto alrdım gibi geliyor... ama sakınan göze batarmışş olayı doğru bunu denedim bikaç defayinede arabam ne olrsa olsn ben arabaları sewiyorm.. pazar sabahı kalkıp saatlrce temizleyip soora akşam 3-4 saatliiğine piyasaya çıkmak hoşuma gidiyo
allah bu araba hevesimi içimden eksik etmesin bundan sooraki arabalarım şahin veya 355f1 de olsa aynı ilgi göstrilecek![]()
Siyah sp gp sahibiyim ama kirmizilari gordukce icim gidiyorkeske kirmizimi alsaydim falan diyorum, yaw hic tahmin etmezdim bir arabanın bu kadar cabuk tozlandigini, birde siyah inan bu arcin tasarimini tam manasiyla ortaya cikarmiyor, kıvrımları, cizgileri iyi belli olmuyor acik renklerde oldugu gibi. Degiselim??
bu arada cbr600rr hastasiyimdir sende varsa allah kazasiz belasin kullanmanı nasip etsin
![]()
ben alırdım skydome olan. mumkunse ve cıkarsa 1,9 unu alırım .) hem dızel hem performans hem parcası ucuz hem servısı war. cokta guzel olur.) cok ıyı fıkır gıbı geldı sımdı...
kesinlikle tekrar alırım, aynı segmentte daha iyi bir araba göremiyorum. segment değiştirirsek tabiki seçenekler artar ama bunun yanında ödeyeceğiniz miktar da artar!
aynı segment ve bu paraya sanıyorum gp den iyisi (bu paraya) yoktur. gp lerimizin bence tek problemi kalite ve yuksek beygir motorunun bulunmaması..
ama ben artık gp almam.. şimdilerde bu paraya gp almam.. kalite olarak sıfır.. ama bu parayada açıkcası bu olur, piyasaya bakılırsa.. şu an hatback bir araba alcak olsam toyota auris alırdım.. yada biraz bekler 2009 civarlarında ford focus III alırım diyorum ama;
artık sıfır araba almayı duşünmüyorum.. dieseli çok sevmeme rağmen artık diesel arabada almıcam.. gp ye 32 milyar + toyota auris e 39-40 milyar + ford focus III e (ghia) 44-45 milyar vermem.. vermicemde.. bu paralara; ben şu an ki duruma göre mercedes c serisi veya bmv 3 20 ( 2000-2003 model civarı ) serisi bir araba alıcam.. ve benzinli olucak.. atıcam ona bir tane sıralı tüp ömür boyu kullanıcam.. mercedes c sınıfı aracın üzerinde 1999 dan beri esp standart.. niye düşünim ki bu arabanın standart paketinde ne var ne yok acaba nasıl bir arabadır diye.. yeni model çıkıyor bin bir soru içersinde almayı düşünüyorsun..
düşünsenize uzun bir yola çıktınız.. kafanızda bir sürü soru işareti.. acaba şurası neydi. şurdan bu problem çıkartırmı.. yada az bozuk yola girdiniz mi her yerden zırıltı..
o yuzden 40-50-60 bin yol yapmış 4-5 yaşında bir mersedes.. bugunun rakamlarıyla zaten (c 200) 35-45 arsında oynuyor.. esp de klimada var asalet de var.. atarımda ona bir tüp... ben yılda zaten gp ye 500 ytl bakım harcıyorum.. mersoya veririm 1000 ytl olur biter... ben sadece kartaşa bir yıl boyunca en az 10 defa gitmişimdir extra servis için.. bilmem zırıltı, bilmem şurası koptu.. 10 seferde nerden baksan 250 ytl masrafım olmuştur.. çektiğim sıkıntıda cabası.. anlıcanız yeni kasa model ve sıfır bir araba almayı düşünmüyorum.. 4-5 yaşında 40-50 bin de adam gibi araba almayı düşünüyorum.. akşam bayiden al sabah satmaya kalk 4-5 bin ytl zarar et.. bana pek mantıkı gelmiyor..
ama her şeye rağmen GRANDE PUNTO mu çok seviyorum.. beni uğraştırıp üzsede..
yanlız sizden ricam bana kızıpta cevap yazmayın lütfen.. bana kızanlardan da özür diliyorum... teşekkür ederim..
Konu dejavu tarafından (27/09/2007 Saat 08:56 ) değiştirilmiştir.
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Fiat markasına son bir şans vererek aldım gp yi ama ne yalan söyleyeyim özellikle iç mekan kalitesi, yalıtım, mekanik aksam bakımından fiat standart kalitesizliğinden ödün vermemiş.
Büyük bir problem yaşamadım şimdilik.. Ama beni servise götüren 2-3 ufak sorun çıkardı gp... Ama bu iş biraz şans işi bu sınıfta herhangi bir araçtada yaşanabilir ufak tefek problemler ( gp de biraz fazla )..
Genel olarak incelediğimizde örneğin 207 ile karşılaştırırsak kalite bakımından gp 207 nin yanına bile yaklaşamıyor..... ( iç mekan, konsol, torpido, kaporta, far, stop, ses yalıtımı v.s. )
Ne var ki hepimiz alırken gp yi düşük fiyatını göz önünde bulundurduk da aldık.. Ama şimdi düşünüyorum da 2-3 fazla verip daha kaliteli bir araç alınabilirmiş..
Gp nin en öne çıkan özelliği ; nerden aldım şu arabayı deyip sıkıldığım zaman şöyle dıştan arabama bir bakıp büyülü güzelliğiyle aklımı başımdan alarak bütün kızgınlığımı alması.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri