Sayfa 1/7 12345 ... SonSon
124 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Aracınızı değiştirmek isteseniz tekrar GP alır mısınız?

HAKAN AK
    konsept - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 GDP 59
    Edilen teşekkür: 0

Standart Aracınızı değiştirmek isteseniz tekrar GP alır mısınız?

Ben almam:

Neden? bu arabayı alalı 35.000Km oldu ve başım bir turlu servisten kurtulmadı yani servis kotu demiyorum servis iyi ama araç cok kötü birek estetik olarak güzel yapmışlar onun dışında direksiyon sistemi sorunlu on takım sorunlu motor standart olarak yag eksiltiyor kitapcıgında 1000 (bin) km için max 400ml diyor ama benim aramam 10.000 km de 1,5-2 lt eksiltiyor aldıgım gunden bu yana ön takımda garanti dahilinden değiştirmedikeri kalmadı sunroof toplam 5-6 kere söküldü hala arızalı falan filan bu aralar bende itaya fiat a mail atacam elimdeki servis formalrını falan ekleyip gondereyim diyorum bakalım onlar ne tavsiye edecekler

erkan yılmaz
    ekodin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 11

foruma girmeden az önce gp ile aynı sınıf bir arabaya bindim. Gp hem geniş hem güzel ve estetik hemde insana haz veriyor. Senin sorunun sorunlarının ardı arkası kesilmemiş galiba bir çok arkadaş bazen söylüyor şans diye. Bende tek sorun ön takımdan gelen ses değişen bir şeyde olmadı, çünkü sağlam sadece sesi içeriye zok veriyor

3. Bu mesajı için 2 kişi ekodin'ye teşekkür etti:

GP TR
    hera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ET
    Edilen teşekkür: 159

Bu soruyu bende düşündüm
    evet alırım kırmızıyı çok severek aldım vazgeçemem ama bir tane daha alacak olursam siyahını alırım.. çok şükür şimdiye kadar canımı sıkan bir sorunum olmadı (boya koruma yapılırken kapı kollarım ağarmıştı,hatalı oldukları için düzelttiler,birde torpido zor kapanıyordu iki dk da yapıldı),servisede sohbet etmeye gidiyorum...

sitedeki sorunları okuyorum, bazıları çok ayrıntı geliyor bana ve gülüp geçiyorum açıkcası..sanki BMW 530 dan inmiş gp ya binmiş gibi beğenmemezlikler,eleştiriler almış başını gidiyor...10000 daha fazla ver yılda bir servise gideceğin araba al ozaman demek geliyor bazı arkadaşlara

bence biraz rahat bırakalım arabalarımızı üstüne titredikçe oluyor sanırım.. ilk arabam değil ama arabamla ilgili üye olduğum ilk funclub-forum. gp ma baktığım kadar kendime bakmıyorum diyebilirim, bu ilgide forumdan bulaştı bana da sanırım

5. Bu mesajı için 8 kişi hera'ye teşekkür etti:

burak kaya
    BUrasııı Besiktasss!!! ZaMBroTTa_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 90

Bende GP alırım hemde hic dusunmeden cunku bu arac sınıfının tartısmasız en iyisi...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

GP TR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ET

Alıntı ZaMBroTTa_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende GP alırım hemde hic dusunmeden cunku bu arac sınıfının tartısmasız en iyisi...
    işte siyahhhh kırmızdan sonraki favorim

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

ben alırım benim başıma Allaha şükür sizlerinki gibi olaylar gelmedi. sizleri de anlıyorum. bu arada bu konu da bugün hit yapar.

11. Bu mesajı için 2 kişi anvil'ye teşekkür etti:

HAKAN AK
    konsept - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 GDP 59

Alıntı hera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu soruyu bende düşündüm
    evet alırım kırmızıyı çok severek aldım vazgeçemem ama bir tane daha alacak olursam siyahını alırım.. çok şükür şimdiye kadar canımı sıkan bir sorunum olmadı (boya koruma yapılırken kapı kollarım ağarmıştı,hatalı oldukları için düzelttiler,birde torpido zor kapanıyordu iki dk da yapıldı),servisede sohbet etmeye gidiyorum...

sitedeki sorunları okuyorum, bazıları çok ayrıntı geliyor bana ve gülüp geçiyorum açıkcası..sanki BMW 530 dan inmiş gp ya binmiş gibi beğenmemezlikler,eleştiriler almış başını gidiyor...10000 daha fazla ver yılda bir servise gideceğin araba al ozaman demek geliyor bazı arkadaşlara

bence biraz rahat bırakalım arabalarımızı üstüne titredikçe oluyor sanırım.. ilk arabam değil ama arabamla ilgili üye olduğum ilk funclub-forum. gp ma baktığım kadar kendime bakmıyorum diyebilirim, bu ilgide forumdan bulaştı bana da sanırım
    olabilir sen sahinden inip boyle birseye biniyor isen sana boyle gelebilir ama 32.000ytl veripde boyle adi bir arabaya binmek bana cok koydu bunda onceki fiesta 100.000 km yol yaptım en azından beni cekici ile hiç servis gitmek zorunda bırakmamıstı bu araba ile ben 2 kere durup durur iken servise gittim bırakın bu iyinin kotusu zihniyetini birşey kötu ise kotudur bu arabayı bende severek ve isteyerek aldım ama sunu kabul ediyorum hata yapmısım sizler gibi ben aldıysam iyisini almışım o kadar para verdim kotu olamaz diye korkmayın ve itiraf edin

GP TR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ET

Alıntı konsept Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olabilir sen sahinden inip boyle birseye biniyor isen sana boyle gelebilir ama 32.000ytl veripde boyle adi bir arabaya binmek bana cok koydu bunda onceki fiesta 100.000 km yol yaptım en azından beni cekici ile hiç servis gitmek zorunda bırakmamıstı bu araba ile ben 2 kere durup durur iken servise gittim bırakın bu iyinin kotusu zihniyetini birşey kötu ise kotudur bu arabayı bende severek ve isteyerek aldım ama sunu kabul ediyorum hata yapmısım sizler gibi ben aldıysam iyisini almışım o kadar para verdim kotu olamaz diye korkmayın ve itiraf edin
    Şuan evde 2005 peugeot 307 sw ve 2001 model toyota yaris var..bilmem yeterli açıklama oldumu arkadaşım.??
    şahsına yapılmış bir eleştiri yokken neden şahsıma böyle bir cevap yazıyorsun anlamış değilim..her bazı kelimesi senimi ifade ediyor forumda ??

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Hakan bey lütfen eleştri vede yorumlarınızı şahsi değil genelleme olarak yapınız kimse şahsınıza birşey söylemiyor ....

Beğenmemiş olmanız gayet normal ama lütfen bunu uygun dille cevaplayınız teşekkür ederim..

15. Bu mesajı için 2 kişi femoli'ye teşekkür etti:

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

Allah'a şükür benim hiç bir problemim yok araçla ilgili.Sadece 1 kere cd takılı kaldı teybin içinde ki bu olay 2004 Vectramızda da olmuştu bir kere.Soruya gelince değiştirmek istesem tekrar almam ama bunun memnuniyetsizlikle alakası yok.Bravo alırım mesela veya Astra.Felsefem gereği eğer imkanlar uygun olursa değiştirirken bir aracı sınıf atlamayı isterim ben.

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Ben alırım. Hatta 1.4 T-Jet çıksın, temiz ikinci el bulursam alırım. Beyaz Emotion olacak.

candan c
    candan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    06 GP 5**
    Edilen teşekkür: 63

ben almam.. alamam... çünkü şu anki gp'mi değiştirmek istemem... ama mecbur kalırsam, milyarlarım da olsa, gider gp alırdım tekrar... belki modelini yükseltirdim.. 90 hp alırdım, belki skydome yaptırırdım... bilemiyorum... ama gp alırdım... çok sevdim ben bu arabayı (ve forumunu )

ben daha 6500'deyim.. konuşmak için de daha erken biliyorum.. ama şu ana kadar sadece iki sorun yaşadım... biri geçen hafta kendi dikkatsizliğim nedeniyle başıma geldi... ikincisi mp3 çalarım cd'leri çiziyo ve cd sık sık içinde kalıyo...

bu sorunlar sayesinde müslüm'le (ankara kavaklıdere) tanıştım... ne yalan söyliyim, onunla tanıştıktan sonra da hiç bi korkum kalmadı.. arabada sorun çıkarmış, halledemezmişiz...
    hiç umrumda diil artık yani...

gp de gp diyorum yani
    -görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
    -istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
    -insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
    -şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

yusuf şenol çetin
    Yalın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 737

(Ben almam:

Neden? bu arabayı alalı 35.000Km oldu ve başım bir turlu servisten kurtulmadı yani servis kotu demiyorum servis iyi ama araç cok kötü birek estetik olarak güzel yapmışlar onun dışında direksiyon sistemi sorunlu on takım sorunlu motor standart olarak yag eksiltiyor kitapcıgında 1000 (bin) km için max 400ml diyor ama benim aramam 10.000 km de 1,5-2 lt eksiltiyor aldıgım gunden bu yana ön takımda garanti dahilinden değiştirmedikeri kalmadı sunroof toplam 5-6 kere söküldü hala arızalı falan filan bu aralar bende itaya fiat a mail atacam elimdeki servis formalrını falan ekleyip gondereyim diyorum bakalım onlar ne tavsiye edecekler.)alıntı

1.yeni nesil motor.
    bu motorlar uzun ömürlü olabilmesi için silindir cidarlarını devamlı yağlar ve sekmanların aşınmasını önler.şunu da unutmayalımki kullanım la ilgili kaynaklanan sebeblerde var tarafikte aşırı dur kalklar ve aşırı suratler de yağ eksiltme sebebleridir.
    1 hafta deneyin motor devri ve vitesleri orantılı kullanırsanız hem yakıttan hemde yağ eksiltmesi azalacağını (sdt) ölcüsüne geleceğini göreceksiniz.

2.dreksiyon ve ön takım sesleri.
    Kara yollarının yapısını heppimiz biliyoruz bu rağmen araclarımızdan cok şey bekliyoruz
    aracın yapısal olarak süspansiyonu sert birde lastik sertliği eklenince arac içeri isteristemez bazı sesleri veriyor düzgün bir asvaltta bu seslerin hiç biri gelmiyor.
    bu demek değildir ki araclarda arıza olmaz tabiki olacaktır bu arızaları giderecek olan servislerdir yeterki servisimize güvenelim servis danışmanına arızamızı tam ifade edelim ki sorunları kökten halledelim. aracımızın keyfini cıkaralım.
    Konu erdiyilmaz tarafından (26/09/2007 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet savasçı
    Kendi isteğiyle üyeliği silinmiştir. memat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478
    Edilen teşekkür: 275

GP. GP. Gp. vaz geçmem o kadar sorunda yaşadım aldığım zaman ama arabandan hem memnunum hemde çok seviyorum
    pejo almam elektronik hatası çok veriyo
    reno tipim değil
    eniyisi gp
    Konu memat tarafından (26/09/2007 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.

Gökhan GENÇ
    Electronics Engineer gokhan_genc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    59 SD 470
    Edilen teşekkür: 3

Tereddütsüz GP alırım.

Üstüne düştükçe,sorunlar küçük bile olsa bize olağanüstüymüş gibi geliyor.Halbuki bunlar mekanik sistemler ve bu tip sistemlerde her zaman hata payları vardır.Marka ne olursa olsun aynı sorunları zaman zaman herkes yaşayabiliyor.Çok normal şeyler bunlar.

Kısacası sakınan göze çöp batar...
    ...because failure is not an option.

Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ

ilker aykal
    commandante galkoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 FC 1505
    Edilen teşekkür: 26

Kızgın alırım ama bi tane daha...

ben aracımı alırken pek detaylı araştırma yapamadan aldım.birçok araba kullanıyorum işim gereği(207 1.6 90HP hdi ve opel astra) ama ne yalan söyliyim puntom(benim ailemle kullandığım araç) bunları pek aratmıor.aracım hem otomatik hemde 1.4 olduğu için pek performans alamıorum ama o kadar olacak.sürüşünden inanılmaz memnunum.
    sadece acaba dizel alsa mıydım die düşünüorum.bu arada dizel otomatik var mı?bunu düşünmem deki sebep yol bilg 9.2 lt/100 km gösterio moralim bozuluyor.inşallah biraz iner.
    sonuç olarak fırsatım olsa skydome'u olan otomatik dizel bir araca binmek isterdim.

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

dizel alınacaksa yine gp ancak manuel olani bu sefer

tanju çınar
    tanju çınar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35yt137

asla ve kesinlikle asla. fiat ın hiç bir arabasını almam. gp kullanıcısıyım. buraya üye olurken araç hakkındaki şikayetleri görmek için üye oldum. gördümkü bir çok şikayet var, sorunun çözümünü servislerde aramış arkadaşlar.ben de aradım ama cevap hep aynı olabilir ve hallederiz. ben iki kere italya ya fabrikaya şikayet yazdım. beni italya dan fabrikadan aradılar. ikinci mektubum da ellerine ulaşmış. istanbul fiat dan yetkili aradı ve aracın değişmesi talebinde bulundum.şu an bekliyorum. çünkü benim görüşüm bu araçlarla ilgili arızaları Türk temsilcileri fabrikaya iletmiyor.her şeyin yolunda olduğu gibi bir izlenim yaratılıyor.hakkımı sonuna kadar arayacağım. ben müşteriyim hem de çok haklıyım.

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

VALLA cok zor bır soru.aslında banada cıkarttıgı bır kac ufak problemlerden dolayı almam dıyesım gelıo ama aracımı cok sevıorum ve donanımlı bır arac yok yok ne ıstersen var.onun ıcın cevabım:bılmıorum

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Tekrar B sınıfı araç alıcak olsaydım bu sefer clio ve 207 yi iyice araştırırdım.Ama bütçem kısıtlıysa en mantıklısı gene gp olur ama 2.el olmak şartıyla.Çünkü sitedede örnekleri yaşadık az km 90 bg emotion yada dynamic ler çok uygun fiyatlara gitti.

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/7 12345 ... SonSon