çok farklı konuşcam az daha hakaret etmeye devam et, o zaman göreceksin cahilliği küstahlığı anlatabildimmi? benim ön yargım seni ilgilendirmez sende istediğine ön yargılı ol o da beni ilgilendirmez, burda konuşuyosak az çok yaşadığımız tecrübelerden ötürü biz yaşadık kimse sıkıntı çekmesin diye konuşuyoruz sana ne oluyo.
Ben de motorunda ya da genişliğinden bahsetmiyorum zaten.
Yolun hissini şöföre aktaran şey en temelde Süspansiyon ve Koltuk zaten
*Bir de oturuş pozisyonu var tabi..
Eşim bile Puntoyu aldığımızda hemen farketti
100km üstü hızlarda yoldaki pürüzleri artık daha çok hisseder olduk, "Neden KOVALAK gibi kullanıyorsun" diye tepki gösterdi ki, halbu ki, aynı hızlarda seyrediyorum, tek fark süspansiyon. Yani sınıf farkı dedim geçtim, takılmadım yani.
İyice saçmalamaya başlamışsın. Ben puntoyu almadan önce çok clio 4 aradım. Bir tanesi ile anlaştım alacak iken bir tanıdığımız geldi 1.2 clio 4 ile ben yaktım başımı sen yakma dedi bindim bir tur attım süspansiyon sert ön konsolda gıcırtı çok ön takımdan tencere kapağa vurur gibi ses geliyordu rüzgar sesi cabası 2008 punto çok iyi değil belki de ama puntoyu kullandıkdan sonra clio 4 alsam pişman olurdun. Bu arada clio 4 700 km idi.
Konu biancoangelo tarafından (07/12/2013 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Okursan anlarsin amacimi
saygısız değilizki saygısız olsaydık bi yoluna bakar senı banlattırırdık. Sen bence saygılı değilsin. mesajlarını emir kipinde yazıyosun mesela. Sana kanıt video gösterilmiş halaa doğrudur evet demiyosun.
Biz araçlarımızın malum hatalarını kabul ediyoruz sen aracının hatalarına kulak tıkıyosun. Yapma bu kimseye fayda getirmez karşındakileri inatlaştırırsın. ılımlı olalım herkes sakin sakin yazışsın.
Reno teneke dedik sanki bizim ki değil. Biz kendi aracımıza tank gibi demedik ki.
Artık bu konu kapansın gereksiz yazıyoruz. herkesi sakinliğe davet ediyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri