Merak etmeyin reno forumundada ford forumundada uyeligim var siz burada oturun kendi kendinize aman punto ne iyi ama punto ne guzel diye avunun durun. Hayir gorende mercedese bindiklerinj sanar. Ben megan com iyi demiyorum ama birisi kalkmis diyorki fransiz arac alinmaz. Neye gore alinmaz 100 milyar para varda biz mi megana biniyoruz. Ha puntodan kat kat ustun orasi ayri konu. Puntom vardi bir ay once o yuzden bu forumdayim ha fena arac degildi donanimliydi yolda durmoyordu segment olarak zaten arkadasin dedigi kiyaslanamaz ama kiyaslayipda punto iyi diyene disarda kimse agziyla gulmez. Diger forumda millet fiattan uzak durun diyor bu garibanda tofasdan bozma fakirde altinda auidi varmis gibi ahkam kesiyor benim lafim ona. Reno fiar citroen pejo bunlsr ford wv honda seat bmw vs forumlsrds dislanan araclar. Hadi onlarin araclari kaliteli disliyor da sana ne oluyor allahin tofasdan bozma fiatiyle neyine artistlik yapiyon onu anlamadim. Ha citroen ve pejo cok iyi atilim yapti fiat yine bu saydiklarimin icinde en geride kalan. Neyse aslanim sen polyanacilik oynamaya devam et guzel arwba guzel hadi bakim

diger bir konu punto forumunda puntoyu karalama demis ne oldu karsit gorusleri hazmedemiyormusun. Fiatin bi puntosu vsr birde doblosu birde sadece bu forumda adi gecen bravosu ama yollsrda hic olmayan bravosu.