yazıklar olsun ne diyelim
yazıklar olsun ne diyelim
nasıl bir ah ettiysen hocamhabere bak
Boranlar Otomotiv inşaatı çöktü!
Çok enteresan, tövbe tövbe gülesim geldi .. Yaralanan işcilere geçmiş olsun umarım kısa sürede düzelirler. Bu inşaat olayıda baya güven sarsar ben olsam bir daha gitmem serviste çökebilir, Allah korusun .
tabi ki yaralanan işçilere sağlık versin allah...adamlara nasıl kin kustuysan artık felaket olmuş..
yaralanan işçiler umurların damı acaba çok merak ediyorum?
valla o değilde günümüzde sosyal paylaşım sitelerinin kanun değişimlerine bile etki edecek kadar güçlü olabilidği ortadayken fiattaki bayan arkadaşın kurumsal bir firmayız öyle sosyal paylaşım siteleri falan filan diye küçümsemeye çalışması hakikaten ders isteyen bir tutum. bu konuda iyi bayileri tenzih etmekle birlikte böylesine kronik sorunlarda üstelik bayinin insiyatifinin güçlü olduğu ve müşteriyi memnun edebileceği bir konuda takındığı tavır bu forumu ve üyelerini rahatsız etmeli bence.
yüzlerce aktif kullanıcısı olan bir forumuz. fiata ve puntolarımıza aşığız. ama her an ölümlü kazaya sebebiyet verebilecek bir sorunda yetkili servislerin takındığı tavıra forum olarak birşeyler diyemiyorsak hiiiç şöyleyiz böyleyiz demeylim. oturup külahımızı önümüze koyalım düşünelim.
bir araya gelmenin örgütlü olmanın dayanışmanın amacı budur. arkadaşımızın canı yanmış, yanan bir çok arkadaşımız var bizimki de keza olabilir, (lisede arkadaşımızın kız arkadaşına yan baktı diye hiç düşünmeden arkadaşa destek için kavgaya giren bizler) böyle bir durumda sessiz kalmayı tercih etmemeliyiz..
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Ergin kardeşim çok güzel konuşmuşsun seni gerçekten tebrik ediyorum.Fakat şunu da unutmamak gerek,biz insanlar isteyerek ve bilerek duygusuz,tepkisiz kalmıyoruz,bu maalesef ki yaşam standartlarının insan üzerindeki olumsuz etkileri.İnsanlar sabah kalkıyor akşam yatana kadar tabir-i caizse dayak yiyor.Ekonomik anlamda insanlar meşgul,ev kirası,elektrik parası,su parası,telefon parası,çocuğun masrafları,mutfak masrafları,sağlık giderleri diye diye soluk alacak halleri kalmıyor.Zaten planlı olan bu sistem, ne yazık ki insanları bu duruma sokuyor.Sonra insanlar düşünemiyor,bireysel olarak uzaklaşmışlıklar gün yüzüne çıkıyor,bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıklar baş gösteriyor.Komşunun komşuyu tanımaması sistemin getirdiklerinden başka bir şey değil.İnsanlar gün boyu yedikleri dayaklardan sonra bırakın komşusunun kim olduğunu merak etmeyi kafasını balkondan çıkaracak hali bile bulamıyor.
Şunu hiç bir zaman unutmayın arkadaşlar,düşünen insan atom bombasından bile daha tehlikelidir. Nitekim o bombayı düşünen bir insanoğlu yapmıştır.Ve bu, ülkeyi değil bakın yanlış anlamayın, Dünyayı yöneten bir kaç kişi ve grubun politikasıdır.İnsanları ekonomik anlamda daraltılır,sosyal anlamda yapmacık sorunlar yüklerseniz düşünmesini engellersiniz.Bankalar bu sistemin en büyük araçlarıdır mesela. Ortadoğu'yu düşünelim en basitinden,düşünen bir ortadoğu hayal edebiliyor musunuz? 35 yıl Türkiye örneği,ne yaptı Türkiye 35 sene boyunca? Terörle haşır neşir oldu düşünemedi. Kayıp sadece yitip giden insanlar mı?
Sakın siyasi bir metinleme yaptığımı düşünmeyin arkadaşlar.Sadece ortaya çıkan bu sorundan kıssa bir nebzede olsa düşünmenize yardımcı olabilmek istedim.Sürcü lisan ettiysem affola...
Konu alpercabuk tarafından (24/09/2013 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
Tespitler kesinlikle yerinde ve doğru. Geçen gün evime ikinci kez hırsız girdi. Binada 10 daire var geçmiş olsuna gelen sadece ev sahibim. Karşılaşıyoruz apartmanda komşularla değil selam vermek yüz yüze bile bakılmıyor maalesef. Bu insanların nasıl kendi dört duvarına hapsedildiğinin ve duyarsızlaştığının resmidir.
Benim kısmen anlatmaya çalıştığımda tam da bu noktada. Ben yıllardır çevre olsun emek olsun her türlü mücadelenin örgütlü olunduğunda kazanıldığını defalarca gördüm yaşadım.
İnsanımızda maalesef örgüt kelimesine karşı bir antipati var. Şuan bizde aslında sanalda olsa bir örgütüz. Ortak noktalar etrafında buluşmuşuz. Örgüt yahut örgütlülük demek yasadışı demek değildir asla. Eeğer ki herhangi bir amaç için bir araya gelmiş yapılar (sanal olsun olmasın) güçlerinin farkına varırlar biraraya geliş amaçları doğrultusunda pek çok başarılı işlere birlikte imza atılabilir.
Forum olarak bu sity sorununda da ben aynı şeyi düşünüyorum. Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa vs forum yöneticileri kendi bölgelerinde bu konu ile ilgili bence forumdaşlar toplantı yapmalı yahut forumda tartışmalı ortak bir akıl ve planla yasal çerçevenin dışına çıkmadan bu soruna müdahil olarak fiatla temasa geçilebilir diye düşünüyorum.
Şayet bunu yapabilirsek emin olun bu bütün tüketici forumları ve örgütleri için bir ışık ve avantaj olacaktır.
Bu zor bişey değil.
(Çok kısa bir örnek vermek vermek istiyorum affınıza sığınarak. geçen yıllarda köye gittiğimde kasabada kütüphane yoktu. Babam evdeki kitapları atalım deyin belediyeye götürdüm. Ordaki bir abi çok sevindi. Dedim ben daha gönderirim istanbuldan. Ordan burdan toplamaya başladım. Kafeler kültür merkezleri küçük ilanlar vs derken olay bir anda büyüdü. Ben ilan metni gibi basına ve eğitim derneklerine mail gönderince ilan 3 büyük gazetede yayınlandı. ve önü alınamaz bir hale geldi. Aras kargo ile anlaşma yapmak zorunda kaldım ki ülkenin dört yanından kitap yağıyordur. Binlerce bursiyer, dernek, stk koli koli kitap gönderdi. Düşünün şırnaktan bartına 2 koli kitap geldi. Şişli emniyet müdürlüğü bile 4 koli kitapla destek oldu. Belediye başkanı bana ulaştı küçük bir oda olarak düşündükleri kütüphane için belediyenin yer kiralamak durumunda kaldıklarını ve çok güzel bir proje olduğunu belirttiler. Sadece istanbul dışından giden koli 60 ın üstünde. vs vs vs .)
demem o dur ki. eğer bir yerde bir dert varsa ve gücünüzün farkındaysanız çözersiniz.
City sorunu denen kronik lanet şeyde de biz fiat ı yönlendirebiliriz çok rahatlıkla. Gerekirse koçla bile görüşülebilir. Bir kaç maile bakar. Ama yeterki isteyelim, çekinmeyelim.
Bugün alper abinin başına gelenin yarın bizim başımıza gelmeyeceği garanti değil.
İlla ateşin bizim ocağımıza da düşmesi gerekmiyor.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir... Güzel İmza![]()
yürekten katılıyorum arkadaşlar
olay gerçekten çok acı alper bey geçmiş olsun. boranlar lanet bir servis daha önce silifkede doblo araçla kaza yapmıştım bir aynaya 200tl para verdim daha bana faturasını gönderecekler. ikincisi ise maili direkt olarak italyaya gönderelim onlar bu konuda daha hassas (ben öyle düşünüyorum). palio ile bir sıkıntı doğmuştu daha öncede mail atıp o hafta içerisinde geri dönüş yapmışlardı. Önce size mail olarak döneceklerdir. sonrada müracaat ettiğniz servis sizi geri arayacaktır. devamını lütfen paylaşın
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
valla kardeş fiat ı savunmuyorum ama 500L nin satışlar gayet iyi gidiyor iatersen araştır ayrıca ben çok ibiza kullandım punto dan çok üstün olduğunu düşünmüyorum hatta punto nun artıları varı ibiza dan neyse konu bunlar değil ama bence fiat gibi çoğu firmanın çok büyük kusurları ve müşteriyi zor durumda bırakan şeyleri oluyor yakın zamanda vw doğuş oto nun yaptığı şeyi paylaşmıştım link bulursam paylaşırım.City konusunda bence burdaki arkadaşlar kesinlikle haklı araç kaç km veya kaç yaşında olsun fiat ın parçayı ücretsiz değişmesi gerek.
Ya artık allah rızası için bi birlik olalım şu konu hepimizin ortak konusudur site yönetimi şuna hepimizin dahil olabileceği bir care sesimizi duyurmak için bişey bulmalı birlikten kuvvet dogar hadi artık aya kalkma vakti gelmedimi neyi bekliyoruz.
: SAMPAIO Claudia FGA Alper kardeş bu mail adresine direk sorununu yazabilirsen İngilizce daha iyi olur sana muhakkak dönerler inşallah senin sorunun çözülür dostum. ben telefonlada görüştüm ama sonuç nafile
Konu klasman01 tarafından (24/09/2013 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri