Olayı kavaklıdere fiat yetkili servisinede ilettim müslüm arkdaşımız bir toplantıya girecekmiş çıktığında sizinle irtibata geçecek, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır![]()
bu kronik bir arıza yani ayıplı üretilen bir ürün oyüzden servise uğramış uğramamış önemli değil kullanıcı hatası gibi bir durum olsa sonuna kadar haklılar ama değil. sen TÜRKİYE şartlarına uygun olmayan bir parçayı araçlara tak sonrada arıza verince yan çiz yok öyle yağma.![]()
Olayı kavaklıdere fiat yetkili servisinede ilettim müslüm arkdaşımız bir toplantıya girecekmiş çıktığında sizinle irtibata geçecek, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır![]()
Müslüm abi toplantıdan sonra buraya gerekli açıklamayı yapar. Bir şekilde mutlaka yardımcı olur diye düşünüyorum
İstanbuldan avrupa yakasındanda bi tanıdık varsa görüşseniz d.ostum
Bu arada olası ihtimalleri söylüyorum. Müslüm abi bu konuda yardımcı olacaksa eğer,diğer illerdeki Fiat servislerini de dürtebilir. Bu yüzden sabırla Müslüm abiden gelecek mesaja bakmamız gerek![]()
Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Genel müdürlükten az önce aradılar.Serpil hanımla yaptığım görüşmede kararlarını bana daha önce bildirdiklerini,herhangi bir sosyal paylaşım sitesi veya 3.şahısların bu karar üzerinde bağlayıcı olmadığını ve hatta olamayacağını, kendilerinin kurumsal bir firma olduğunu, bu tarz wep sitelerinin kendilerini bağlamayacağını ukala bir dille ifade ettiler.Üstüne bir fırça yemediğimiz kalmıştı onuda yedik,Mehmet Bey.Ayrıca sizi de tanımadıklarını ifade ettiler.Aynen aktardım.
yazıklar olsun onlara bundan sonra kimse bana fıat ı savunmasın.
Anlaşılan bunlarla normal yollardan başa çıkamayacağız,ben bu sinirle doğruca Fiat servisine gidiyorum arkadaşlar.
pınar hanımla görüşütüğümde son derece ilgili alakalı idi hatta elimizden gelirse neden yapmayalım siz bilgileri gönderin demişti. demekki işlerine gelmeyince babalarını tanımıyorlar ... canları saolsun umarım müslüm yardımcı olabilir .
Alper elimden geleni yaptım yardımcı olabilirsem ne ala ama olamazsamda affola ..
Diyorumki bi buluşma yapsak ve protesto etsek fiatı araclarımıza pankart acar yada bi kac muhabir cağırıp haber yaptırabilirmiyiz
Sorunun çeşitli illere yayılıyo olması sıkıntı. Bir yerde buluşmak için de arabaları arızalı halleriyle getirmek lazım ortak bir yere. Bu da hem tehlikeli,hem de yorucu olur.
Her il ayrı ayrı toplansın arıza olmayanlarda potansiyel arıza adayı bence yapalım ayrı ayrı illerde toplanırsak daha cok dikkat ceker bence
sağolsun ali abi ali yavuz az önce benim arcı sorgulatmış adana birmotta 30000 km deki araca yine olumsuz cevap vermişler. burdan ali abi ye ilgisinden dolayı tekrar teşekkürler.
Tüketici mahkemeleri son değil ilk adres olmalı bu konuda fiat sıkıntı çıkarıyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri