Fiatın araçlarında bulunan kronikleşmiş,fabrikasyon Elektrikli Direksiyon Sistemi (Servo Motor , City Arızası) yüzünden bir kaç gün önce otobanda 120 km hızla giderken aracın direksiyonunun kontrol dışı kalması neticesinde, ben eşim ve çocuğum ölümden döndük. Yetkililerle yaptığım görüşmeler neticesinde kronik olan bu arıza için 2500 TL ücret talep edildi.Tüketici mahkemelerinin,hakem heyetlerinin emsal kararlarıyla ayıplı mal statüsüne soktukları bu arızayı ilgili kanunu hiçe sayarak, garanti kapsamında ücretsiz değiştirilemeyeceğini beyan ettiler.
Fiat Punto aracın bu sorunundan dolayı,başıma gelebilecek bir kazadan dolayı can güvenliğim büyük ölçüde tehdit altındadır.Sorumluları Fiat ve yetkilileridir,beyan ve ilan olunur.
Saygılarımla,
Destekliyoruz arkadaşım.Peşini bırakma...
Destekliyoruz aynen dostum bu kadar büyük bir firma neden sorumsuz davranıyor anlamıyorum.
Allah kahretmesin bu fiatı şakadan araba firması yemin ederim
öncelikle geçmiş olsun ve direksiyon kontrol dışı kaldı derken hiç mi dönmedi ya da ağırlaştı mı ...?
Direksiyon aşırı derecede ağırlaştı, fakat o sür'atte o ağırlaşma ile aracı kontrol altına almak imkansıza ramak kala kadar zor bir durum. Umarım hiç bir arkadaşımız bu durumu yaşamak zorunda kalmaz.
Konuyu oldugu gibi fiat'a ilettim konuyu değerlendirip geri dönüş yapacaklar.
punto varken hep böyle birşeyin başıma gelmesinden korkuyordum ne yazıkki sizin başınıza gelmiş çok üzüldüm. Fiat bu mantıkla devam ederse altı üstü fiat lafını yemeye devam eder şükür ki siz eşiniz ve çocuğunuzu Allah korumuş çok geçmiş olsun arkasını bırakmayın
gelişme ile ilgili dönüş mailini muhakkak ki atalım ne olduysa emsal kararı etkin durumda bilgi verirseniz belki birgün birimize gerekli olabilir.Bu arada geçmiş olsun kardeş.
banada bi kere olmuştu bu giderken direksiyon sanki şöyle hissettiriyor kendini " bir şahin kullanıyorsunuz durduğu yerde direksiyonu çevirmenin ne kadar ağır oldugunu bilirsiniz tam 2-3 katı daha ağırlaşıyor. " fakat ben 10-20 km hızla gidiyordum aniden durdum stop edip calıstırdım düzeldi bu neden bilmiyorum ama yüksek hızda bir felakete yol açar. o yüzden city motoru 30 km hızı falan geçince devre dısı kalıyor diyosunuz ama ben yinede diyorum " Hız yapacağınız zaman CİTY MODUNU KAPATIN "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim Mehmet Bey.
Servo sistemi tümleşik bir parçadan ibarettir, city modunu kapatıp kapatmamanız durumu değiştirmez,bilginiz olsun.
Bu süreç içerisinde bir takım gelişmeler oldu. Müşteri hizmetlerinden arayan bayanın can güvenliğimiz için yaptığı pazarlık mesela.
Görüşmeden alıntı:
Bayan: Servis %50 sini karşılayabileceğini söyledi
Ben : Sonuç?
Bayan: Bizde birazını karşılamaya çalışalım,siz ne kadar karşılayabilirsiniz, ona göre bir çalışma yapalım.
Ben : Ne diyorsunuz siz hanfendi? Ortada olan can güvenliği, siz neye bedel biçiyorsunuz ve neyin pazarlığını yapıyorsunuz.
Konu Scottie tarafından (18/09/2013 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: Çoklu alıntı özelliğini kullanın..
Gecmis olsun arkadasim fiat ne yapsa yeridir. Zaten fiat kulanan birdaha fiat almiyor bu pislikler yuzunden italyaya mail at bence fabrikya emin olki hersey degisir
Sent my iPhone using - now
Fiattan sogumamak elde degil , harbi fiat bir daha dusunmuyorum bende ..
HTC One cihazımdan 2 ile gönderildi
al bendende o kadar 30000 km de 3000 tl ödeyeceksek 100000 km de arabayı servise bırakırız . bir eleman verirler bize noterden fıata hibe ederiz herhalde
birşey danışmak istiyorum arabayı aldığımdan beri yani 1 senedir sadece bir kere ne işe yarıyor bu meret diye bakmak için 5 dakka kullandım sonrada bir ustanın kullanma sakın başına iş açarsın uyarsından sonra bir daha hiç düğmesine bile dokunmadım.
Sorum şu hiç kullanmadığım halde bu city mod denen lanet sıkıntı yaratır mı yinede yani böyle bir potansiyeli var mı ?
Çok büyük geçmiş olsun...
geçmiş olsun , olay tam olarak nasıl gerçekleşti.120 km ile gidiyorsanız zaten yol büyük ihtimal dümdüzdür.Birden bire direksiyon kitlenip hiç hareket mi etmedi yoksa eski arabalardaki gibi ağır hale mi geldi yani hidrolik direksiyon mu servis harici oldu ? Olaydan sonra nasıl durdunuz ?
hocam çok geçmiş olsun. bende buradaki konuları yorumları okuyorum hiç açmıyorum city modu. forum olarak yüklensek mi hep birlikte fiata? yöneticilerimiz ne der? ne bileyim mail yağmuru, telefon yağmnuru, şikayetler falan hem italyaya hem türkiyeye... kamuoyu baskısı her zaman işe yarar. yoksa bu tip durumlarda müşteri özelinde geçiştirerek çözmeye çalışacaklardır.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri