Alıntı milanbg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben puntomu 45,300 tl ye aldım ve ben bunu aldığım ilk gün gören herkes hayırlı olsun demek yerine aaa sen salakmısın fiat alınırmı yok puntoya bu para verilirmi falan tarzı şeyler söyledi yakın arkadaşlarım dostlarım. ben arabaya gittim bakktımm bindim kullandımmm. bundan önce fiorino panelvan vardı bende motoru bununla aynı 1,3 multıjet dedimki en azından bildiğim araba az yakar çok kaçar parçası ucuz yağını suyunu koy hiç masraf açmaz motorla ilgili güzel bakarsam die düşündüm aynası bile kaç para sanki ben kaza yaptım fiorino aynası 20-30 lira birşey ama karşıdan c max a vurdum aynası 850 lira. kimse kusura bakmasın ben woslvagen die okadar para döküp ondan sonra böle bi ayna kazasında bi aynaya 850 lira verecek kadar aptalda dğeilim paramı çöpe atacak insansa değilim cuma gününden beri sıfır punto loungem altımda veee hastası oldum arabaya 95 hp ve start stoplu. muazzam bi araba. benim etrafımda almadan öncede herkes alma sen fiat saçmalama dienler vardı aldıktan sonra dienlerde var. ve hep olacaktır. kimse umrumda dğeil. benim kendi aklım var iradem var kimse zorla satmıyor bana arabayı almadan önce kaç tane galeri gezdim marka gezdim ve en son en mantıklı olarak buna karar verdim. çokta mutluyum sanada şiddetle tavsiye ederim. İyi forumlar herkese
Mustafa, dediğin gibi Punto gayet güzel, donanımlı ve kaliteli bir araç.Ancak bakım ve parça fiyatları diğer markaların aynı segment araçları ile aynı sayılır,

Kazasız, kullanman dileğiyle..