Denemek de fayda varBravam varken koltuk yatırıp sığdırmıştım.
Sığdı mı merakla bekliyoruz![]()
oturulan kısımlarmı kalkıyor? bundan haberim yoktu.
Sent my iPhone using
Arkadaşlar allah razı olsun sizden.3 yıldır o koltukların böyle açıldığından haberim yoktuBulaşık makinesini rahatça koyduk bagaja.Hatta bir tane daha koyacak yer var.Aklınızda olsun bagajımız hiçte küçük değil.
Ben küçücük palio ile maraştan antebe buzdolap götürdüm.Bulaşık makinası rahat sığar ki sığmış zaten.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Şu na bir foto çeksek o koltukların oturma yeri nasıl açılıyor acaba ? D:
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
şu an köydeyim,bağlantım çok kötü ama istanbula döner dönmez atarım açılış fotolarını
Sent my iPhone using
bir hafta önce bende bodrumdan didime çamaşır makinesi taşımıştım.önce oturakları kaldırdım sonra koltuktaki kafalıkları söktüm ne olur ne olmaz diye sonra sırt kısımlarını yatırdım.station araba gibi oldu bağaj.rahat rahat taşıdım. "EVO'n varsa çözüm var)"
Forumun teknik yardım başlığında punto kullanıcı el kitabı sabit başlığında 4. Sıradaki punto my 2012 dosyasında 90-91. Sayfalarda resimli anlatım mevcut
Makinenin icindeki suyu mutlaka tam olarak bosaltmanin yolunu bulun, cunku yan yatirinca illa bir yerlerden anlamadigim bir sekilde su akiyor. 2 defa tasindim, ikisinde de ayni olay..
Makinaların önünde altta (bosh larda öyle) makina içine kaçan tel toka bozuk para gibi şeylerin biriktiği bir bölüm var onu açıp boşattığınızda makinede su kalmaz.
Hocam tabiki sığar puntonun koltukları sayesınde bagaj çok genişliyor. Herkesin bi buzdolabı macerası vardır bende arabaya sokup çıkaramamıştım. Birde şunu gördüm burası aklıma geldi paylaşıyım dedim demekki herkesin bi buzdolabı macerası oluyorEv benim dolap benim diyerek atmış bu adam sanırım
![]()
sığar hocam ben 2006 fiestama bagajdan fırını sokmuştum kapakta kapanmıştı yalnız dikkat et içinde su olmasın
bence bulaşık makinesinin içine bagaj sığar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri