abi koltuklar yatıyorsa sığabilir ama ben hiç denemedim. .kıyamam da taşımaya![]()
Arkadaşlar evdeki eski bulaşık makinesini köye götürmeyi düşünüyorum.Acaba bagaja sığdırabilirmiyim. Daha önce böyle bir şey taşıyan oldumu acaba?
Konu kadir07 tarafından (25/07/2013 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
abi koltuklar yatıyorsa sığabilir ama ben hiç denemedim. .kıyamam da taşımaya![]()
ortalama bulaşık makinesi ölçüleri
en x boy x derinlik: 60 cm x 90 cm x 60 cm olsa.
sığar gibi duruyor.
arka koltukları yatırırsan hayli hayli sıgar bence.
...:::...::: MaGnEtA :::...:::...
bence bulaşık makinasının içine bagaj sığar)
arka koltukla ön sağ koltuğu yatırınca tabut bile sığar![]()
hocam boşa uğraşma ben kömür sobası taşıdım bu standart dikdörtgen olan kömür sobalarından o zar zor sığdı 10 dakka uğraştım sokabilmek için bulaşık makinesinin sığacağını sanmıyorum...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
hocam zannetmiyorum o kadar geniş değil sanırım hadi koltukları yatırdım diyelim içeri girmesi de zor..
Hacmen sığsa bile bagajin agzindan içeri sokmak asıl eziyet bana sorarsanız. Ölçülerini alıp denemeden once kontrol edin derim.
70 cm en gelir pandizotu çıkarıp arka koltuğuda yatırırsanız sığar.
BOZ 49
ben eski palio aracımla arka koltukları yatırarak çamaşır makinesi taşımıştım gayette rahat sığmıştı hatta bide araç tüplü olduğu için stepne bile vardıpunto yada rahat sığar çamaşır ile bulaşık makineleri aşağı yukarı aynı ebatlarda zaten
Punto evo dynamıc modelıne arka koltugu katlayarak akulu araba koymustum![]()
ben benim evo ile mini buzdolabı taşıdım gayet rahat sığmıştı. he birde evo lardamı bilmiyorumda koltuk 1 katlanıyo 2. katlanış var ve dümdüz oluyo bi baktım doblo gibi oldu araçvalla çok rahat sığar derim yanlız dikkat edin kalın karton serin altına kumaşlar ve plastik aksam zarar görebilir.
Yarın denicem bakalım ne olacak.Herekese fikirleri için teşekkürler.
Ben 70 ekran vestel tüplü tv taşımıştım.makina sığar ancak yarleştirmek zor olabilir
Pandizotu alip arka koltugu yatirirsan sigar
GT-I8190 cihazımdan 2 ile gönderildi
ben İstanbul'dan Ankara'da ki öğrenci evime ütü masasından 3lü sehpaya mikrodalga fırından abajura kadar bütün evi götürmüştüm bi seferde, bi de 3 kişiydik büyük bavullarımız fln vardı çifter çiftersizin aracınız 5k galiba benim 3k ya göre bagaj daha mı geniş bilmiyorum ama benim bagajım bile sandığımdan daha büyükmüş, sizde bulaşık makinesini sığdırabilirsiniz inşallah
![]()
Akşam baktım araca bi , pandizotu çıkardım koltukları yatırdım şu an gördüğüm buzdalabı bile girer valla. Tek sıkıntım koltuklar tam olarak yatmıyor.hafif eğik kalıyor.Üstüne yük bindiğinde bi zarar görürlermi bilemiyorum.Aracı alırken satıcı koltukları tam yatırmıştı.Nasıl yaptı bi türlü bulamadım.Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
ön koltukları ileri çek o zaman yatar.
nothing is imposibble![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri