Yunus bey aydında bu bagaj havuzlarını satan bir firma var orası aynı zamanda yine araca özel ve birebir uyumlu kılıf satıyor 100 liraydı en son bence oraya bir bak..
Türkiye'nin Araca Özel Oto Aksesuar Alışveriş Merkezi - Ürünlerimiz
Arkadaşlar benim aracın koltuk döşemeleri siyah renk.Çok aşırıya kaçmadan mütevazi ekonomik kumaş bir kılıf takmayı düşünüyorum ama renk konusunda kararsızım.Aşağıda lnklerini koyduğum kılıflardan hangisi aracıma daha iyi uyar sizce?
1-
Concept Richter Kumaş Airbag+Ceplik Oto Kılıfı 91a40008 - Oto İçi Aksesuarlar
2-
Concept Design Airbag+Ceplik Richter Kumaş Oto Kılıfı 91a40004 - Oto İçi Aksesuarlar
3-
Concept Design Airbag+Ceplik Richter Kumaş Oto Kılıfı 91a40003 - Oto İçi Aksesuarlar
4-
Transformacion Airbag Uyumlu Oto Koltuk Kılıfı Seti 10g001 - Oto İçi Aksesuarlar
5-
AIRBAG UYUMLU KOLTUK KILIFI GIRİ SİYAH TERLETMEZ KUMAŞ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 131592594
6-
AIRBAG UYUMLU KOLTUK KILIFI SİYAH TERLETMEZ KUMAŞ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 115116614
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Yunus bey aydında bu bagaj havuzlarını satan bir firma var orası aynı zamanda yine araca özel ve birebir uyumlu kılıf satıyor 100 liraydı en son bence oraya bir bak..
Türkiye'nin Araca Özel Oto Aksesuar Alışveriş Merkezi - Ürünlerimiz
benim en çok 6 numara hoşuma gitti oldukça şık ve değişik bir dizaynı var eğer araç siyah yada beyaz ise daha güzel uyum sağlar
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri