Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: İlanlarını koyduğum araçlar hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar?

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı sfkbrtn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüv kayıtları ve varsa servis bakımlarından anlaşılır, birbirini tutuyorsa muhtemelen orjinaldir dijital olarak anlamak pek mümkün değil sanırım... aşınmalar kullanım tarzına göre farklılık gösterebilir tabii ama yine de gereğinden fazla gibi, ben çok kıl bir tip olduğum için direkt dikkatimi çekti
    Hocam adamı aradım da direksiyonun kendinden önceki sahibinin hor kullanımından o şekilde olduğunu söylüyor.Teyp tuşlarında aşınma fazla yok gibi ne dersin.Aracımın kilometresi orjinal diyor.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam tavanın üzerine üst kattan plastik bidon düştü demiş ve esk fotoğraflarını koymuş.Ben de buna güvenerek kolay satılır diye düşünüyordum ozan.Ama sen ne olursa olsun zor satılır diyorsan vazgeçeceğim bu araçtan.
    tavan hasarı makul yani illaki zorlaştıracaktır satışı ama makul, ben önden olan hasara takıldım 3 parça demiş, en iyi ihtimalde tampon kaput ve 1 çamurluk işlem görmüş hasarın boyutuna bağlı tabi ama hayalet arızalar yaratabilir bana göre. tavanın fotoğrafını koyupta önden hasarınkini koymamak ayrı bi muamma.

Hocam 1 numaralı aracın sahibi aracının 90 hp olduğunu söylüyor.Üstelik araç 5 vites.90 lıkların hem 5 hem de 6 viteslisi var galiba.Bunun dışında mutlaka bir yerinin farklı olması lazım 90 hp olması için.
    eskilerde 90lıkların hepsi 6 vitesti ve active yoktu(active kısmından %tam emin değilim) bi yerden sonra 5 vites 90lıklarda çıktı, nickini hatırlamıyorum Emre adlı bir üyemizde bu serinin ilk araçlarından vardı konularını bulursanız yaklaşık bir tarih verebilir. %100 olmasada ruhsattaki bilgi büyük ihtimalle doğrudur. şase numarasıyla eperden vs bakarak anlaşılabilir, servis kayıtlarından plakadan görülebilir diye düşünüyorum.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ŞAFAK ÖZTÜRK
    sfkbrtn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 233

Hocam adamı aradım da direksiyonun kendinden önceki sahibinin hor kullanımından o şekilde olduğunu söylüyor.Teyp tuşlarında aşınma fazla yok gibi ne dersin.Aracımın kilometresi orjinal diyor.
    tabii öyle de olabilir, km yi soruşturmanızda yarar var tramer sorgusunda çıkar servis kayıtlarına da mümkünse ulaşın derim, 75-90 konusu Ozan'ın bahsettiği gibi sanırım bir seriden sonra 5 vites olabilir linealarda vardı ancak detayı bende net bilmiyorum...

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı sfkbrtn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabii öyle de olabilir, km yi soruşturmanızda yarar var tramer sorgusunda çıkar servis kayıtlarına da mümkünse ulaşın derim, 75-90 konusu Ozan'ın bahsettiği gibi sanırım bir seriden sonra 5 vites olabilir linealarda vardı ancak detayı bende net bilmiyorum...
    5664 den plakayı mesaj attığımda araçta 1 adet çarpma yazıyor fakat hasar kaydının ne kadar olduğu yazmıyor.Sahibi çarpmanın tamponun alt kısmında küçücük bir yerde boya kalkması şeklinde olduğunu söylüyor.Fakat km bilgisi telefona gelmedi.

4.aracın sahibini aradım.Tramerde sadece 1 adet çarpma yazıyormuş kaskoda araç pert gözüküyormuş.(Ozan'ın şüphesi doğru çıktı)

Sanırım bu 5664 e atılan mesajlarda güvenilir değil.Kaskoda pert gözüken 4 nolu araçta da boya darbe olmayan 1 numaralı araçta da 1 adet çarpma gösteriyor

ŞAFAK ÖZTÜRK
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah

5664 den plakayı mesaj attığımda araçta 1 adet çarpma yazıyor fakat hasar kaydının ne kadar olduğu yazmıyor.Sahibi çarpmanın tamponun alt kısmında küçücük bir yerde boya kalkması şeklinde olduğunu söylüyor.Fakat km bilgisi telefona gelmedi.

4.aracın sahibini aradım.Tramerde sadece 1 adet çarpma yazıyormuş kaskoda araç pert gözüküyormuş.(Ozan'ın şüphesi doğru çıktı)

Sanırım bu 5664 e atılan mesajlarda güvenilir değil.Kaskoda pert gözüken 4 nolu araçta da boya darbe olmayan 1 numaralı araçta da 1 adet çarpma gösteriyor
    normalde tramer e mesaj atınca km bilgisinin de gelmesi lazım... Ozan bence de haklı 4. aracı elemenizi öneririm km makul olsa da önden darbe sıkıntılı araçta hissedilir sorun olmasa da satarken gerçekten can sıkar diye düşünüyorum

ŞAFAK ÖZTÜRK
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah

en sağlamı kaskocu veya trafikte tanıdık varsa şasi no ile sorgulamak olur sanırım hasar konusunu, km yi de bir şekilde tüv den öğrenmek lazım

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Erduru
    RedLine effect1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 396

Yunus bu araçlar hakkında değil de almışken bence dynamic donanım al, acele etme mutlaka temizi denk gelecektir, hayırlısı olsun senin için.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Yunus abi onla bunla uğraşma ya. Gel sana vereyim gül gibi aracı. Beğenmezsen dönüş paran benden
    biz gp'yi çok sevdik

orkun orhanoglu
    ORKUN3453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 5

1 no ılan gzl

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

HASAN KARAKUŞ
    karakushasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34ET87**
    Edilen teşekkür: 76

1numara
    Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
    Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.
    Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.
    Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.
    S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yunus abi onla bunla uğraşma ya. Gel sana vereyim gül gibi aracı. Beğenmezsen dönüş paran benden
    Valla cihan inan ki yakın bir yerde olsan gelir bakarım aracına.Bir de şu an ki şartlara göre 18500 e sattğım aracın üzerine en fazla 4-4,5 koyabilirim.İzmire gidip gelme ekstradan bir 500-600 tl demek.Yoksa aracının donanım seçenekleri harika.Gene de benim işim belli olmaz kafam yatarsa düşünebilirim.Motor durumu % olarak kaçtır acaba cihan?İzmirden antebe ne kadar yakıt yakar bu araç?
    Konu ykaya1983 tarafından (29/06/2013 Saat 11:11 ) değiştirilmiştir.

Bekir Boydak
    Punto38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 17

Valla cihan inan ki yakın bir yerde olsan gelir bakarım aracına.Bir de şu an ki şartlara göre 18500 e sattğım aracın üzerine en fazla 4-4,5 koyabilirim.İzmire gidip gelme ekstradan bir 500-600 tl demek.Yoksa aracının donanım seçenekleri harika.Gene de benim işim belli olmaz kafam yatarsa düşünebilirim.Motor durumu % olarak kaçtır acaba cihan?İzmirden antebe ne kadar yakıt yakar bu araç?
    Bende gidicem izmire. Abi sen hiç mesafelere takma kafana uyana gerekli konuşmaları sorgulama lari yap git illa antep diye bir sey yok. Temiz araba bulmak çok zor 1 haftadır bakıyor um cildiricam vallahi. Antepde zorlu toledo vardır. Bende toledo ile evo arasında kaldım. Izmirde de kafama yatan evolar var hayırlısı zor valla araç almak

17. Bu mesajı için 2 kişi Punto38'ye teşekkür etti:

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Valla abi motor yüzdesi olarak çok bir bilgim yok inan. Ancak şu ana kadar ciddi bir sorun çıkartmadı. Bir kere motor arıza ışığı yaktı o da bir soketin gevşemesindenmiş, çıkart tak yapınca düzeldi. Fazla bir yakıt yakışı yok. Devir daim, alternatör kasnağı, v kayışı, amortisör rulmanları, şanzuman kulağı oto'da yeni değişti. Dost olarak sana şunu söyliyim bu aracın sana yapacağı 30-50 bin km sonra debriyaj değişimi olabilir. Vizesi de 4 gün önce yapıldı

Şimdi navigasyondan baktım Antep İzmir arası 1050 km imiş. 5 litre ortalama ile gitsen 230 tl yapar.

Ben baya adam ettim bu aracı o yüzden yabana gitsin istemiyorum olmazsa da inşallah daha iyilerini bulursun. Alırken ben de çok araştırmıştım. Puntoların kmsi ile çok oynanıyor ne yazık ki (sözüm meclisten dışarı) ama genelde vize ve servis kayıtlarından kendini ele veriyor. İzmir poyrazda kaydı var ve 35AP9275 bak istersen. İlk sahibi de steingp Can kardeşimdir.
    Konu cihankardes tarafından (29/06/2013 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.
    biz gp'yi çok sevdik

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Active se 90 lık olma ihtimali sıfır..Sallıyor ama nereye denk gelirse..5 vitesli 90 lıklar var ama dinamic veya emotionlarda..Activelerin hepsi 75 lik..

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Active se 90 lık olma ihtimali sıfır..Sallıyor ama nereye denk gelirse..5 vitesli 90 lıklar var ama dinamic veya emotionlarda..Activelerin hepsi 75 lik..
    sıfır değil düşükte olsa var öyle bir ihtimal.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfır değil düşükte olsa var öyle bir ihtimal.
    ??????? valla bulursan bizimde bilgimiz olsun Ozan..Öğrenmiş oluruz.Ben hiç görmedim.

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Emre beyi buldum, kendisi 2007 sonunda almış aracını, 5 vites değilmiş 6 vites active esp vs gibi güvenlik paketinden olan donanımlar var gösterge ekranı 3 satır vs.
    https://forum.grandepuntotr.com/tani...-selamlar.html

5 viteslilerin çıkması ise Eylül 2008 gibi olmuş
    https://forum.grandepuntotr.com/tekn...gil-miydi.html

yani 5 vites 90lık ancak 2009 model active 90lıkta 2008 modelde başlamış gibi öncesinde forumda fark eden yok.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre beyi buldum, kendisi 2007 sonunda almış aracını, 5 vites değilmiş 6 vites active esp vs gibi güvenlik paketinden olan donanımlar var gösterge ekranı 3 satır vs.
    https://forum.grandepuntotr.com/tani...-selamlar.html

5 viteslilerin çıkması ise Eylül 2008 gibi olmuş
    https://forum.grandepuntotr.com/tekn...gil-miydi.html

yani 5 vites 90lık ancak 2009 model active 90lıkta 2008 modelde başlamış gibi öncesinde forumda fark eden yok.
    Bende bunun tam tersinin oldugunu düşünüyorum..Yani 2008 sonrası dinamic modellerinde 75 lik (bazı modelerinde)kulannıyorlar..2006 dan 2013 e kadar activelerin hepsi 75 lik..Sadece torkları güçlenmiş..(diye biliyorum)

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bunun tam tersinin oldugunu düşünüyorum..Yani 2008 sonrası dinamic modellerinde 75 lik (bazı modelerinde)kulannıyorlar..2006 dan 2013 e kadar activelerin hepsi 75 lik..Sadece torkları güçlenmiş..(diye biliyorum)
    ilk kısmı anlamadım, 75lik dynamic her zaman vardı diye hatırlıyorum ben
    Emre beyin aracı 90lık active işte bknz avatar, üstelik 6 vites. active 90lık olarak işaretli 167 tanede üye var forumda, dediğim gibi Emre bey bunlardan ilki benim hatırladığım zaten üye olduğunda forumda böyle bir seçenek yokmuş, sonradan eklenmiş.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

90 lık active olması imkansız..6 vites olması,dahada imkansız..Bu şekilde active model varsa,ruhsata yanlış işlenmiştir..Ozan o smile sanırım çiple 90 oldugu içindi..
    Konu fotobelit tarafından (29/06/2013 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon