Konu fotobelit tarafından (29/06/2013 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar kafam karıştı gerçekten.1 numaralı ilan sahibinin aracı 2008 active.Kendisi aracın 90 hp olduğunu söylüyor.(gerçi kendisi de tamemin değil gibi ruhsata bakarak söylüyor)Şimdi bu aracın 90 hp olma durumu nedir?
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Vay be artık bıkkınlık geldiği bir zamanda arabayı satıp ilanlara bakmanın heyecanı ve rahatlığı bir başka yahu
Satmak bayağı stresli ama almak daha rahat gibi.
kesinlikle 1 numara 3 numara adanada pek tavsiye etmem, antepdeki araç daha diri
Arkadaşlar şu ilan nasıl sizce.Adam en son 24000 olur dedi ve muayene bana ait(günü geçmiş)Kendisi galerici araçta bir sorun olursa yol paranı veririm diyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30036887/detay
Aracın pilakası yeni alınmış ankarada sıra FA grubundan gidiyor suan, bu yüzden araç büyük ihtimalle istanbuldan gelmiştir şirket veya rent a car aracıdır
C(C)K
edevlet ten baktım ruhsat tarihi 10/06/13
Aracı herhangi bir şahıs yakın zamanda galeriye satmış olmaz mı arkadaşlar?Yakın zamanda tescil tarihi olması şirket aracı olduğunu mu gösteriyor?Zaten galericiler örümcek gibi puntolara dadanmış galiba.ilanların yarısı galeri.
Peki şu ilan nasıl arkadaşlar?Bu da mı şirket aracıdır acaba?Plakasına bi zahmet bi arkadaş bakarsa sevinirim.
07FLS32
ilan numarasını verirseniz fikirlerimizi paylaşırız hocam
C(C)K
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 125049893
şu aracı bir araştırın bence antepteymiş 2 parça değişen varmış ama ağır kazası yoksa düşünülebilir.
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2008 Model 24.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 125839050
biraz uzak ama şu araçta güzel
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Emotion 2009 Model 26.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 127353371
imkanı zorlasanız şöyle bir araç çok güzel olabilir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri