Alıntı ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında daha fazla yakma ihtimali var çünkü yokuş çıkarken hızı sabit tutmak için gaza yükleniyor fakat siz gazı ayagınızla sabitlediğinizde yokuş çıkarken araba yavaşlıyor fakat siz gaza yüklenmemiş oluyorsunuz. Bu yüzden yakabilir fakat konforu yeter ne olursa olsun. En son olaraakta 90 a falan ayarlayınca çokta bir farkedeceğini zannetmiyorum yakıt artsa ne kadar artarki. Hem böylece radara falan girme ihtimalinizde azalıyor.
bunla ilgili olarak bir kaç deneme yapmak gerek ama dediğin gibi fark olsa da ne kadar fark olacak ki??? benim kendi denemelerime göre aynı yol aynı ağırlıkta cc yi takmadan önce gidiş dönüş klima kapalı 5,8 yaktığım yolda cc den sonraki denemelerimde klima ile araç 5,8 yaktı. ancak arada zaman farkı yani bir kaç hafta veya ay geçtiği için deneme çok da sağlıklı değil diye düşünüyorum peş peşe aynı günde aynı yolda ve şartlarda denemeler yapmak gerekir. kaldı ki araç yokuş çıkarken gaza asıldığı doğru bu da yakıta etken ancak aynı yokuşu aynı hızı korumak şartı ile çıkmaya çalıştığımızda anlık tüketimi kontrol edersek o an için cc devre dışı olduğu durumlarda anlık tüketimin devrede olduğu andaki tüketimden çok daha fazla olduğunu göreceksiniz ama bu toplam ortalamada çok da büyük bir farka yol açmıyor. ama takıtığım günden beri uygun olan her alan ve koşulda cc yi kullanıyorum ş.içi dahil. en çok da rampa çıkışını seviyorum. cc kapalı iken gaza yüklensem de aynı viteste aynı rampayı cc açık olduğu gibi rahat çıkmıyor bu araç ona eminim.