ben de cc takmadan önce çorlu servise sormuştum ama takmadıklarını söylemişlerdi. sonra forumdan ali arkadaşın yardımıyla takmıştım cc yi. şuan için takıp takmadıklarını bilmiyorum.
merhaba arkadaşlar sayın abilerim.yardımınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var. .
1.3 multijet aktive evom var hız sabitleyici taktırmak istiyorum ancak bu işi dışarıdan değilde yetkili servisten yaptırmak istiyorum. .2 senedir kullanıyorum aracımı uzun yolda çoğu zaman ihtiyaç duyuyorum hız sabitlemeye.
geçen senelerde bakım yaptırdığım yetkili servislere sordum aktive lere hız sabitleyici takmadıklarını söylediler hep. bu sene birkaç arkadaştan yetkili servislerin taktığına dair duyumlar aldım.bu işin aslı astarı nedir.
maliyet araca uygunluk ya da olumsuzluk gibi vs durumları da belirtirseniz çok sevirinirim.saygılar.
ben de cc takmadan önce çorlu servise sormuştum ama takmadıklarını söylemişlerdi. sonra forumdan ali arkadaşın yardımıyla takmıştım cc yi. şuan için takıp takmadıklarını bilmiyorum.
güncel
benim arabanın sinyal kolu arızalandı değişmesi gerekti;izmir'de oto ile görüştüm hazır sinyal kolu değişmişken hız sabitleyicili olsun dedim.götürdüm gerekli işlemleri yaptılar sağolsun arabanın herşeyiylede ilgilendi.gayet memnunum tavsiye ederim.aracım g punto active.
Umut bey Halils2 bey benim adımı vermiş teşekkür ederimKendisi devre ile yaptı orijinal kol ile değil ama devre ya da orijinal kol ikiside olur yani problem olmaz. Neden takılmasın tabiki takılır. Adına konuşuyorum şimdiden bu konuda affına sığınıyorum ama Halil abi de tekirdağda onunla konuş bence o sana gerekli yardımı yapacaktır
Sende bizim gibi devre ile yap 400-500 tl verme.
sinyal kolunu değiştirip yapacam derseniz 350 400tl kol ücreti + kol değişim ücreti + bodyden kola tesisat çekilmesi gerek.
devre ile olsun derseniz 6 direnç 4 buton ve bunları koyacak bir kutu ile durum çözülüyor tabi yine bodyden kablo çekilecek uyguladığım devrenin kutu resimleri uygulama yerini ekledim tercih sizin.
Yakıt konusunda pek ekonomik olduğunu söyleyemem benim aracım için. Bu yüzden, var ama kullanmayı tercih etmiyorum. Ama fiziksel olarak rahat olduğu kesin
Aslında daha fazla yakma ihtimali var çünkü yokuş çıkarken hızı sabit tutmak için gaza yükleniyor fakat siz gazı ayagınızla sabitlediğinizde yokuş çıkarken araba yavaşlıyor fakat siz gaza yüklenmemiş oluyorsunuz. Bu yüzden yakabilir fakat konforu yeter ne olursa olsun. En son olaraakta 90 a falan ayarlayınca çokta bir farkedeceğini zannetmiyorum yakıt artsa ne kadar artarki. Hem böylece radara falan girme ihtimalinizde azalıyor.
rica ederim ne demek.
şunu belirteyim çorlu haliç bu işi yapmıyor. servis şefiyle de görüştüm gelenlere uygularsınız gibisinden orjinal donanım harici ilave yapamayız dedi. sebep olarak da gelen müşretinin ilave donanım sonrası aracımın şurasına şu oldu burasına bu oldu gibisinden sorun çıkarmasını engellemek için olduğunu belirtti.
ancak siz yine de bir görüşün en azından cc li kolu taktırıp 8 nolu pinden 1 1,5 metre 1*0,75mm2 bir kablo bıraktırabilirseniz gerisini müsait bir gün biz hallederiz. seçim sizin dileğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz saygılar.
bunla ilgili olarak bir kaç deneme yapmak gerek ama dediğin gibi fark olsa da ne kadar fark olacak ki??? benim kendi denemelerime göre aynı yol aynı ağırlıkta cc yi takmadan önce gidiş dönüş klima kapalı 5,8 yaktığım yolda cc den sonraki denemelerimde klima ile araç 5,8 yaktı. ancak arada zaman farkı yani bir kaç hafta veya ay geçtiği için deneme çok da sağlıklı değil diye düşünüyorum peş peşe aynı günde aynı yolda ve şartlarda denemeler yapmak gerekir. kaldı ki araç yokuş çıkarken gaza asıldığı doğru bu da yakıta etken ancak aynı yokuşu aynı hızı korumak şartı ile çıkmaya çalıştığımızda anlık tüketimi kontrol edersek o an için cc devre dışı olduğu durumlarda anlık tüketimin devrede olduğu andaki tüketimden çok daha fazla olduğunu göreceksiniz ama bu toplam ortalamada çok da büyük bir farka yol açmıyor. ama takıtığım günden beri uygun olan her alan ve koşulda cc yi kullanıyorum ş.içi dahil. en çok da rampa çıkışını seviyorum. cc kapalı iken gaza yüklensem de aynı viteste aynı rampayı cc açık olduğu gibi rahat çıkmıyor bu araç ona eminim.
Aracımın yakıtını, nereye ne kadar yaktığı konusunda (alışkanlık) merak ederek ve sürüş tekniğine dikkat eden bir insan olarak şunu söyleyebilirim hız sabitleyici düz yollarda ortalama anlık göstergede 2.0lt/km gösteriyor ama eğimi fazla yollarda bu durum ortalama 10 lt/km yi bile geçiyor ama düz yollarda sürekli kullanılacak bişey...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri