ilk çıkan seridir heralde sizinki 3 adet bir ara ilanlarda görmüştüm 3 adet hava yastığı nasıl oluyor demiştim bu şekil oluyormuş demekki![]()
Arkadaşlar bugün tesadüfen aracımda sürücü diz airbag yastığını gördüm ve haliyle saşırdım.
Araç fire aktive bu modellerin hepsindemi var yoksa sadece bendemi var
Araştırdım fire aktiveleri ama bulamadım. Sizce?
Sent my iPad 2 using HD
Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış
ilk çıkan seridir heralde sizinki 3 adet bir ara ilanlarda görmüştüm 3 adet hava yastığı nasıl oluyor demiştim bu şekil oluyormuş demekki![]()
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
şimdiki puntolar gibi mesela evo dynamic deki donanımlar yok kararan dikiz aynası diz hava yastığı hiçbir donanımda yok
3 Hava yastığı olan evolar mevcut..
bende 5 adet 3ünü buluyorum diğer ikisini göremedim
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Evolarda 3 hava yastığı standarttı yanlış hatırlamıyosam 2011'e kadar. 2011 sonunda kaldırdılar diz hava yastığını activeden.
Kaan'ın FIRE Active aracındada var.
Bende bugün baktım araç active bendede var araç 2010 Ocak çıkışlı şaşırdım
İlginç,bende hiç dikkat etmedim..2010 nisan çıkışlı evoma bir bakarım iş çıkışı..Ozaman bendede vardır..Tam olarak nerede bu hava yastığı![]()
Benim aktive de yok. Evden kuş tüyü yastık alıp koysam işe yarar mı acaba.. En iyisi kaza yapmamak![]()
benimki 2011 evo active ve diz hava yastığı var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri