Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
77 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Nedir bu Fiat'a olan düşmalık :(

müslüm karabulut
    klasman01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 33

Arkadaşlar lütfen kendimizi kandırmayalım burdaki arkadaşların hemen hemen hepsi bende dahil fıat kullanıcısıyız ama hanginiz aracına binerken aman bu gün neresi bozulacak acaba demeyerek biniyor

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Muhammet Burak YILDIRIM
    mburaky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    14 BV 192
    Edilen teşekkür: 15

Bizim bir arkadaşın da clio 4'ü var. Daha ilk bir kaç bin kilometresinde cruise kontrol arızası çıkardı.. Bence her modelin kendine has sorunları var.. Artı fiat hakkında benim görüşüm iyi reklam yapamaması. Yani tofaş algısını kıracak bir reklam filmi, lansman, site tasarımı, panolar vb. kullanması gerekir fiatın..

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yusuf Bilal Kara
    yubika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

ben 8 aydır fiat kullanıcısıyım. fiat haricinde de pekçok araba kullandım. şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki milletin olumsuz konuşmaları şahin den doğan dan kalma konuşmalar. arabama her binen arkadaşım beğenisini söyleyerek arabadan iniyor. çünkü araba eğer segmentine göre değerlendirildiğinde hakikaten çok çok iyi. hele 95liğin performansı aman aman

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ali Çetin
    By AzraiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    34 UR 1220
    Edilen teşekkür: 7

Bende'de Bravo 98 model var kim ne derse desin belki biraz konfor yok ama ayağımı yerden kesiyor şu sıralar modifiye yaptığım için çok hoşuma gidiyor. Gidişine diyecek yok o kadar yaşı olmasına rağmen iyi kaçıyor, en basidi geçenlerde BMV 1.18 ile kapıştım açıkcası banamısın demedi yani demek istediğim şu söyleyen söylesin hiçte umrumda değil benim hehe diyip geçin takmayın fazla ^_^

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Bazı arakdaşlar,araç geçince daha iyi marka olduguna getirmiş lafı..Fakat öncelik,konfor,dayanıklık,güvenlik ve güç..Bunlar bir aracı iyi yapar..Şimdi ben yeri geliyor mercedeside Bmw yide geçiyorum,bu değilki benim aracım iyi..Ben Puntonun kendisini seviyorum..Yoksa şundan iyidir bundan iyidir diye değil...Sevmek farklı kalite farklı..Tabiki karşılaştırma yapılabilecek araçlar var ama bu fiyata bu araçlar çok çok iyi..Ama yazdığım gibi bu fiyata..Ben tofaş gibi fiyata eskisi gibi baktıklarını düşünmüyorum..Nedeni çok açık,trafikte nerdeyse araçların %30 u fiat..

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı arakdaşlar,araç geçince daha iyi marka olduguna getirmiş lafı..Fakat öncelik,konfor,dayanıklık,güvenlik ve güç..Bunlar bir aracı iyi yapar..Şimdi ben yeri geliyor mercedeside Bmw yide geçiyorum,bu değilki benim aracım iyi..Ben Puntonun kendisini seviyorum..Yoksa şundan iyidir bundan iyidir diye değil...Sevmek farklı kalite farklı..Tabiki karşılaştırma yapılabilecek araçlar var ama bu fiyata bu araçlar çok çok iyi..Ama yazdığım gibi bu fiyata..Ben tofaş gibi fiyata eskisi gibi baktıklarını düşünmüyorum..Nedeni çok açık,trafikte nerdeyse araçların %30 u fiat..
    linea mesela türkiyenin en çok satan aracı hadi biz anlamıyoruz varsayalım arabadan bu kadar insandamı cahil.

yok ölebisi
    Sakin ve Öfkeli altanasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 19

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polo mu yağ gibi kayıyor yahu binip kullanmasam inanıcam valla 5 para etmez şirkette herhgün kullanıyorum punto nun ne genişliği var nede konforu polo da bu kadar şişirmeyin şu alman tenekesini
    güldürme beni arkadaşım

5 yıl fiat kullandım hala da kullanıyorum (palio doblo linea albela punto)

fiatı kötülediğimden değil aksi olsa kullanmam tabiki

ama 2 yılda benzinli poloya bindim tadı damağımda kalmadı değil

yalıtımı sessiz oluşu konforu ve yol tutuşu fiattan çok çok ötede

ama işte devir ekonomi

şartlar öle iken verilen parayı en çok hakeden fiat (yakıt vergi motor yedek parça)

ama asla bir alman aracı ile kıyaslanamaz

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Valla bu poloların tipini sevmiyorum aslında..Bizim bir arkadaşta var 2005-2006 sanırım,durumuda başka araç almaya müsait(maddi olarak)ama aynı aracı yıllardır kulanıyor..Memnun olmasa kullanmazdı..

14. 03/04/2013, 13:11

A. Çağ
    ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 159

fiat kullanıcılarının çoğu gözü başka arabada olup da parası yetmediği için "ayağımı yerden kessin" gibi düşüncelerle aldığı için son derece normal böyle düşünülmesi... yirmi yaşında arabaya binip de hala puntoyu bravoyu kötüleyen adamın ben neresini cidiye alayım? sallayın gitsin...

16. 03/04/2013, 13:30

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı altanasci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güldürme beni arkadaşım

ama işte devir ekonomi

şartlar öle iken verilen parayı en çok hakeden fiat (yakıt vergi motor yedek parça)

kusura bakmada sen polo ya alman diyorsan ya anlamıyorsun yada gerçekten adam gibi araca binmemişsin polo nun punto dan hiçbir farkı yok eksiği var ha bana desen ki a3 veya merco a serisi onları bende kullandım çok farklı araçlar ama kalkıp polo yu bana översen komik olursun 2011 modelini hergün işim gereği kullanıyorum hiçta öyle yağ gibi kaymıyor o kadarda bakım yapılıp doğuşa eşşek yükü ile para veriliyor 5 para etmez

Yasin ELSEL
    ysnf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 7

yahu vw iyi arabadır burda vw kötülemiyoz ama bi polonun yanındada lütfen bukadar puntoyu aşalamayın yani görende polo c segmenti flan sanar yine diyorum vw kalite tamam ama puntonunda polodan aşa kalır tarafı yok vw sonuçta bi mercedes değil yani kendi puntosunun sorunlarını bütün puntolara yıkamazsın yani polo güzel arabadır ama puntoda bi o kadar güzel arabadır he sevmiyonmu olabilir o zaman ver parayı al poloyu veya başkasını para senin paran kimse karışmaz ama puntoyuda kötülemeye gerek yok

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

güldürme beni arkadaşım

ama işte devir ekonomi

daha 25 yaşındasın senin yaşın kadar araç kullandım gelmiş burda dandik polo yu övüyorsun polo dediğin araç çakma golf-caddy kırması bir araç salak türk halkıda bu aracı alman diye boşuna 40 bin tl veriyor enayilikten başka birşey değil vw nin araçlarının geneli böyle kalkıp bir mercedes bir bmw ye binde öyle gör alman neymiş diye polo ile bana hariçten gazel okuma hergün kullandığım aracı bana övüp durma

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı klasman01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar lütfen kendimizi kandırmayalım burdaki arkadaşların hemen hemen hepsi bende dahil fıat kullanıcısıyız ama hanginiz aracına binerken aman bu gün neresi bozulacak acaba demeyerek biniyor
    ben.
    maşşallahı var 40 bine dayandım sadece 1 sorunla karşılaştım. Oda benim hatamdı aracımı yıkarken kornoma su kaçırdım.

Ona çok iyi bakıyorum oda beni hiç üzmüyor. bakmaktan kastım 2 günde bir yıkamak değil elbette, bakımını zamanında yap gerekli malzemeleri kullan, motora dikkat et. Hiç seni yarı yolda bırakmaz

müslüm karabulut
    klasman01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 33

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben.
    maşşallahı var 40 bine dayandım sadece 1 sorunla karşılaştım. Oda benim hatamdı aracımı yıkarken kornoma su kaçırdım.

Ona çok iyi bakıyorum oda beni hiç üzmüyor. bakmaktan kastım 2 günde bir yıkamak değil elbette, bakımını zamanında yap gerekli malzemeleri kullan, motora dikkat et. Hiç seni yarı yolda bırakmaz
    allah güle güle binmeyi nasip etsin arkadaşım inşallah bizlerin yaşadığı sıkıntıları sen yaşamazsın inan bu tarz sorunlar yüzünden arabadan da fıattan da soğudum

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

yok ölebisi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

daha 25 yaşındasın senin yaşın kadar araç kullandım gelmiş burda dandik polo yu övüyorsun polo dediğin araç çakma golf-caddy kırması bir araç salak türk halkıda bu aracı alman diye boşuna 40 bin tl veriyor enayilikten başka birşey değil vw nin araçlarının geneli böyle kalkıp bir mercedes bir bmw ye binde öyle gör alman neymiş diye polo ile bana hariçten gazel okuma hergün kullandığım aracı bana övüp durma
    hiç uzun yola çıkmadın mı sen ?

ben yaklaşık yılda 25 bin km yapıyorum

istanbul samsun gidip gelirim

emin ol o 10 saatlik yolculukta fiyat beni yoruyor senide yorar senin benden üstün özelliklerin yok insanız sonuçta

o yol ve rüzgar sesi insanı sağar ediyor en küçük çukurları hissetmek insanı çok yoruyor kamyon ve tırların yanından geçerken rüzgar alması falan onlara hiç girmiyorum bile

polo parasını haketmeyen bi araç bunu önceki mesajımda da söyledim

şimdi bana gelmiş yok yaşın kadar araba kulladım diyorsun

okadar arac kullandın da hiç mi bişi bilmiyosun

madem hiç sevmiyorsun o poloyu git bi duvara çak bakalım

sonra birdaha tartışalım bunları

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

hiç uzun yola çıkmadın mı sen ?

ben yaklaşık yılda 25 bin km yapıyorum

istanbul samsun gidip gelirim

emin ol o 10 saatlik yolculukta fiyat beni yoruyor senide yorar senin benden üstün özelliklerin yok insanız sonuçta

o yol ve rüzgar sesi insanı sağar ediyor en küçük çukurları hissetmek insanı çok yoruyor kamyon ve tırların yanından geçerken rüzgar alması falan onlara hiç girmiyorum bile

polo parasını haketmeyen bi araç bunu önceki mesajımda da söyledim

şimdi bana gelmiş yok yaşın kadar araba kulladım diyorsun

okadar arac kullandın da hiç mi bişi bilmiyosun

madem hiç sevmiyorsun o poloyu git bi duvara çak bakalım

sonra birdaha tartışalım bunları

polo yu duvara niye çarpayım ? şirketin aracını ? seviyeni belli etmeye başladın polo nun ne olduğunu çok iyi biliyorum bursa ya gidip geliyorum sürekli bana anlatma neyse madem o kadar seviyorsun git al polo ne diyim aldıktan sonrada gelir kaliteli aracım dersin bizde güleriz

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Bu antipati durumları bitmez kardeşlerimm bazılarının akıları sadece murat124 kartal şahine çalıştığı için maalesef karalamalar bitmezzz....

yok ölebisi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

polo yu duvara niye çarpayım ? şirketin aracını ? seviyeni belli etmeye başladın polo nun ne olduğunu çok iyi biliyorum bursa ya gidip geliyorum sürekli bana anlatma neyse madem o kadar seviyorsun git al polo ne diyim aldıktan sonrada gelir kaliteli aracım dersin bizde güleriz
    sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun beni

ben konfora düşkünüm ama malesef punto konfor konusunda özelliklede yalıtım konusunda zayıf en basit örneğidir kapılar çok hafif açık kapatırken bunu anlayabilirsin tokluk hissi yok

polocu değilim puntocuyum severekte kullanıyorum eşime dostuma da tavsiye ediyorum

ama şimdi yiğidi öldürüp hakkını da yemeyelim

sana anlatmak isdeğim budur ama sen seviyeden bahsediyorsun ki ben o konulara hiç girmek istemiyorum

bu son yorumum
    Konu altanasci tarafından (29/04/2013 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.

İlker akat
    didi77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 89

Benim fiat marka ilk arabam benim aklımda volvo citroen vardı evimize yakın bir citroen galerisi vardı aklımdaki c5 ti gittim kapalı oğlan dedi alışveriş merkezine gidelim giderken fiat bayine baktım açık dedim bakalım ailecek girdik şansmı ? Kadermi ? Nedir içerde liana bravo ve punto vardı direk puntoya oturduk ) o an içinin güzelliği sadeliği bizi etkiledi satıcıya açıkça dedim fiat hakkındaki düşüncelerimi bana mantıklı seyler anlattı ve Ogün hiç düşünmeden aldım sorarsanız pişman ısın kesinlikle HAYIR derim uzun yolda eğer yollar da bozulsa sarsıntıdan dolayı araçtan indimizde bile hala sallanıyor olmamız ) bunun haricinde sorunum yok

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun beni

ben konfora düşkünüm ama malesef punto konfor konusunda özelliklede yalıtım konusunda zayıf en basit örneğidir kapılar çok hafif açık kapatırken bunu anlayabilirsin tokluk hissi yok

polocu değilim puntocuyum severekte kullanıyorum eşime dostuma da tavsiye ediyorum

ama şimdi yiğidi öldürüp hakkını da yemeyelim

sana anlatmak isdeğim budur ama sen seviyeden bahsediyorsun ki ben o konulara hiç girmek istemiyorum

bu son yorumum

nasıl anlamak istiyorsan öyle anla,

sağlıcakla kal

sen istediğini söyle dostum herkesin görüşü kendinedir polo 5 para etmez 50 kere punto alırım yine polo almam isterse donanım ve fiyatları aynı bile olsa herkesin görüşü kendinedir.Param kısıtlıysa fiat param bolsa alfa romeo dan şaşmam polo,molo işim olmaz

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon