Valla bu poloların tipini sevmiyorum aslında..Bizim bir arkadaşta var 2005-2006 sanırım,durumuda başka araç almaya müsait(maddi olarak)ama aynı aracı yıllardır kulanıyor..Memnun olmasa kullanmazdı..
fiat kullanıcılarının çoğu gözü başka arabada olup da parası yetmediği için "ayağımı yerden kessin" gibi düşüncelerle aldığı için son derece normal böyle düşünülmesi... yirmi yaşında arabaya binip de hala puntoyu bravoyu kötüleyen adamın ben neresini cidiye alayım? sallayın gitsin...
yahu vw iyi arabadır burda vw kötülemiyoz ama bi polonun yanındada lütfen bukadar puntoyu aşalamayın yani görende polo c segmenti flan sanar yine diyorum vw kalite tamam ama puntonunda polodan aşa kalır tarafı yok vw sonuçta bi mercedes değil yani kendi puntosunun sorunlarını bütün puntolara yıkamazsın yani polo güzel arabadır ama puntoda bi o kadar güzel arabadır he sevmiyonmu olabilir o zaman ver parayı al poloyu veya başkasını para senin paran kimse karışmaz ama puntoyuda kötülemeye gerek yok
Bu antipati durumları bitmez kardeşlerimm bazılarının akıları sadece murat124 kartal şahine çalıştığı için maalesef karalamalar bitmezzz....
Benim fiat marka ilk arabam benim aklımda volvo citroen vardı evimize yakın bir citroen galerisi vardı aklımdaki c5 ti gittim kapalı oğlan dedi alışveriş merkezine gidelim giderken fiat bayine baktım açık dedim bakalım ailecek girdik şansmı ? Kadermi ? Nedir içerde liana bravo ve punto vardı direk puntoya oturduk) o an içinin güzelliği sadeliği bizi etkiledi satıcıya açıkça dedim fiat hakkındaki düşüncelerimi bana mantıklı seyler anlattı ve Ogün hiç düşünmeden aldım sorarsanız pişman ısın kesinlikle HAYIR derim uzun yolda eğer yollar da bozulsa sarsıntıdan dolayı araçtan indimizde bile hala sallanıyor olmamız
) bunun haricinde sorunum yok
Yani bu kadar insan bilmiyo da sen mi herśeyi doğru biliyosun.milyolarca clio kullanıcısı insan salak 200 tane stilo kllanıcısı akıllı o zaman.kusura bakmayın ama ser ekonomi piyasası dedikleri bu işte.kaliteli olan satar diğeri kaybolur.bunu tamamen müşteri belirler siz değil.amacım münakaşa değil on söyliyim lütfen saldırmayın üstüme de.
Onur, talebi tabiki alıcılar belirlemekte ancak günümüz teknolojisinde aynı sınıfta yer alan iki marka araç arasında yok denecek kadar fark mevcut.Yani satış miktarları arasında binlerce fark olsa bile bunun kaynağı marka imajı ve alıcıların o markaya olan bakış açısı.
Polo ile Punto arasında satış adeti olarak çok büyük bir fark olsa bile bunun nedeni kalite farkı değil kesinlikle.İki marka da neredeyse birbirinin aynısını sunmakta bizlere.Birisinin donanımı iyi olabilir diğerinin motoru ya da birisi daha konforlu olabilir diğerinin yol tutuşu iyidir....Bu karşılaştırma uzar gider.Netice olarak önyargımızı kırabilirsek iki aracın da birbirine çok yakın olduklarını görebiliriz...
üstüne geldiğim falan yok cahil gibi konuşmuşsun evet Türk halkı birçok şeyde olduğu gibi otomobildende anlamıyor kaliteli olan satar demişsinde buna çok güldüm sümbülmü kaliteli ? doğan slx mi kaliteli adam 13 bin tl ye marea varken gidip doğan veya yumurta kasa accent alıyor bumudur kalite ? ser piyasa ekonomisi bu değildir salaklıktır gerçi böyle daha iyi oluyor bu millet sayesinde aracın piyasası düşüyor bizde böyle kaliteli araçlara daha düşük fiyata binebiliyoruz.
aynı sözleri sizin aracınıza söyleyince hiç hoş olmaz. zaten konu fiatı kötüleyenler üzerine açılmış. sizde burda diğer araçları kötülüyorsunuz.
her insanın kendine göre zevki, tercihi var. yüzlerce çeşit araba var. sizin mantığınızla dünya üzerinde herkes aynı arabaya binecek o zaman.
Kusura bakmayın ama 'troll'lüğün prim yaptığı tek yer ..şisözlük.orda bile artık dışlıyolar sizin gibileri.5 yıllık 27 yaşında bir öğrtemen adama cahil diyosan sizin acaba nasıl bi backgroundunuz olduğunu öğrenmek isterim.kesinlikle modlardan ricam Türk halkına veya herhangi bir halka 'salak' kelimesini ne sebeple olsun layık gören bi kişinin bu forumda yeri yoktur.araba binme zevkinin Türk ya da başka bi milletten olmakla bi alakası yoktur.lütfen köklerinize saygı gösteriniz.kimse sizin kaliteli dediğiniz araca binip kalitesiz ,kötü dediğiniz araca binmeme gibi bi durumu yoktur.ayrıca 'kalite' dediğimiz kelime de sizin iki dudağınızın arasından çıkan kelimeyle hesaplanmaz.gene o 'salak' dediğiniz halk tarafından karar verilir..hatta o halk tarafından 'üretilir' !..
arkadaşlar sakin olalım lütfen.maksadı aian laflar olabilir kırıc olmaya gerek yok
üstad sizinki de çok acımasız bir yorum ve gerçeklerden uzak.arabama ne zaman bozulur diye düşünerek hiç binmedim.1-2 sorunum oldu lpg kaynaklı o kadar.aracım dualogic şanzumanlı skydomlu tıkır tıkır çalışıyor.bu demek değilki en sorunsuz firma fiat.girin vw forumlarına da bakın şıngırdayan dsg,yağ yakan gtı boyası dökülen golf vs.vs.yani her markanın sıkıntıları var.bunlar kul yapısı.bunu bilmek gerekli. aynı segment içerisinde rakip olan denk modellerin biri diğerinden üstün değildir.Sadece avantajlı dez avantajlı yönleri vardır son safhada fayda maliyet değerlendirmesi ile araç alınır(ülkem halkı mantığı).benim sonraki aracım ya giuletta yada lancia delta olacak.ikinci eli çok takmıyorum.çünkü benim için araç zevk kuyumcuda bozdurulacak küçük altın değil.....
Konu comanchee tarafından (03/04/2013 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
polo nun dsg sini puntoya taksalar golften fazla satar... adamlar aracın en önemli yerini iyi yapmışlar puntonun genişliği ve rahatı polo da ne yazık ki yok zaten kanımca karşılaşacak olan araba golf ve puntodur
En iyi araba herkezin kendi bindigi araba bence polemige gerekyok
2,5 yılda 70000 km yaptım.Aracı kullandığım yerde yolların ne kadar berbat olduğunu da fotoğraf çekerek gösterebilirim.Yeri geldi 11 kişi ile mardine gittim yeri geldi tarlada bagaja 250 kilo karpuz yükleyip taşıdım.Buna rağmen şu an aracı yolda giderken direksiyonunu bıraktığımda en ufak sapma yapmadan direk gidiyor.Kullandığım süre zarfı içersinde el freni problemi dışında bir sorun yaşamadım.Buna rağmen bu aracı nasıl beğenmiyorlar anlamış değilim?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri