görkem eskiden gelen bir ön yargı fazla takmamak gerek , birkere binseler inmek istemeyecekler emim, tamam birmercedes bmw audi konforu yok ama bu fiyatada onlar alınmıyor![]()
Geçenlerde konulardada konuşmuştuk galeriden nissan ra aldık diye belki hatırlayanlar vardır.aynı galeride sohbet esnasında benim arabayı kötülemeye başladılar bende siz benim arabaya alıcımısınız diye tersledim.neymiş tofaşmış neymiş nissan daha rahatmış uyuz oldum![]()
görkem eskiden gelen bir ön yargı fazla takmamak gerek , birkere binseler inmek istemeyecekler emim, tamam birmercedes bmw audi konforu yok ama bu fiyatada onlar alınmıyor![]()
şaşırıyorum böyle durumlarda benim allaha şükür en sorunsuz arabalarım fiattı hep inanın başka arabalarda ne fark var diye düşünüyorum bazen. ben t jet motordaki rahatlığıda bulamadım diğer arabalarda özellikle sollamada falan çok rahat oluyorum. konforudan yeterli bence ben megane'de kullandım o takoz gibi sert geldi bana mesela.
genelde fiat kullanıcılarının karşılaştığı durum bu. dayım şirket aracı olarak 2011 polo comfortline kullanıyo dsg dizel, vw ölüsünü alırım diyor bana, denk geldi araca bindirdim onu olm çok geniş lan bu dedi sonra onun araca bindim kullandım tamam dsg rahat ama araba dar arka koltuğu kendime göre ayarladım 12 yaşındaki oğluna anca yer kaldı arkadavalla dünyanın en kaliteli arabası bile olsa ben içinde rahat değilsem benim için 5 para etmez. arkadaşta da dizel full evo vardı o da denk geldi cam tavan vs dayımın 46500e bindiği arabada paranla alamayacağın donanım var evoda
hem 3 4 bin tl daha uyguna ne diye boş arabaya o kadar fazla para vereyim ki
. senin gibi ben de bir kaç kere tersledim kötüleyenleri şimdi takmıyorum artık denk geldi mi içine bindiriyorum direksiyonu çeviriyor yetiyor zaten
galericiler arabadan anlamıyor onlar anca ikm nasıl düşürülür , pert kaydı nasıl silinir , müşteri nasıl kandırılır onları iyi bilirler galeriden asla araba almam aynı şekilde satmam
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ayıptır bi de ya kimsenin malı kötülenmez bence. ne düşünürsen düşün içinde kalsın madem
evimizin altında garaj var benim yeğende de 2012 polo var garajın girişi fazla eğimli olduğundan yeğen yenide ehliyet aldı geri geri girilen garaja giremiyor haliyle ben yerleştiriyorum araçları polo ya her bindiğimde ya bacağım torpidoya vuruyo yada inerken kafam tavana çarpıyo dar araba yav gözünü seveyim puntonun
bi mercedes bmw audi asla olamaz ikisi yan yana gelemez ama bi puntonun fullunu aldığın paraya hangisini fullunu alabilcen yeni punto evo aldık şükür fullundan poloyada baktık fiestayada hatta fiestya bindimde araba insanı daraltıyo polo desen tamam dizayana diycek lafım yok sağlamdırda ama punto evoda doğan değil be kardeşim içine otur yetiyo diğer arabamızda vw yani düşmanlık flan yapmıyom kimse yanlış anlamasın ama eğer eskilere fiat diyosanız ben ozaman puntoya fiat demiyom cidden parasını kuruşuna kadar hakkediyo ve polonun flan bu paralara fullunu nereye alıyon iki araba arasında veya diğerleriyle parası doğrultsunda fark yok artıları daha çok banada fiat diye yüz buruşturan oluyo ama inanın o skydome yetiyo kimse umrumda değil boşverin gitsin![]()
galiba çok dert oldu bu arabalar millete çok tutulunca
milletin aklında olan tek şey fiata bu para verilmeze ozaman boşline verboş boş gez denk gelip fiata binince de keşke alsaymışım de
![]()
Araclarimiza bu yorumlari yapanlar tam bir asalak. Gereksiz elestiri gizli hayranliktir, en basiti; ben 2.0 motorlu "x" marka bir aracı rahatlikla arkamda bırakıyorum punto ile ama "x" marka araç sahibi hala "ben puntoya binmem" diyo. Sen git kumda oynaaraclarimiz konfor, performans, görsel ve ekonomik olarak bence mükemmel
herkese kazasiz belasiz sürüsler..
obsessed the red
Punto candır arkadaş kim ne derse desin.
Dediğim gibi insanların önyargılarını yıkmak çok zor, hala 80'li yıllardaki düşünce yapısına sahipler. Yok Fiat'a mı bilinilir, Fiat'a bineceğine el arabasına bin vs. vs. saçma saçma sinir bozucu yorumlar. Adama hadi abi gel biraz turlayalım diyorsun, bindikten sonra -aa Fiat böyle araba mı yapıyordu diyor. Bu muhabbet uzar gider![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Fazla takmamak lazım.
Aracımı sattığım arkadaş akşam aradı yaklaşık 300 km yol gitmişti Ereğliye arabayı götürmek için.Nasıl diye sordum yorumu süperdi hocam oldu.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Bu sınıftaki en güzel araçtır motoru donanımı fiyatıyla genişliğiyle bir arkadaş 46 ya polo aldı sis farı yok plastik jant var arkada tavana kafan değiyor bunlar boş araca para vermeyi iyi bir şey sanıyor
yaw yapmayın bir poloyla puntoyu karşılaştırmayın![]()
tamam içi dardır falan ama o polo yağ gibi kayıyor ve mermi gibi gidiyor yolda
punto yol sesinden titreşimden insanı yoruyor![]()
Fiat bir kere kendi malına değer vermesini öğrensin ondan sonra başkalarının kötülemesini çamur atmasını zaten aşar gider insanlarda aşar önyargıdan kurtulur ama kalkıp x markanın 25bin değer biçtiği araca kalkıp kendisi 19bin biçerse en fazla 20 olur diyip sonrada kalkıp 28-29a satmaya kalkarsa kendi bindiği dalı keser.
Türkiye de Fiat kendi kendini kötüleyip duruyor en büyük hatasıda bu...
Aynen katılıyorum. Puntomla 2.5 yıldır tek sorun yaşamadım dualogic olmasına rağmen. Benle yakın zamanda astra alan arkadaşımda kronik problem çıktı parça değişti...
Ayrıca servisinin yaygınlığı konusunda fiat türkiye'de ilk 5 e rahat girer. Malesef kendi kendinin marka imajını doğru yapamıyor bu doğru.Yoksa türkiyenin teki olurdu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri