Sayfa 1/4 1234 SonSon
77 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Nedir bu Fiat'a olan düşmalık :(

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Soru Nedir bu Fiat'a olan düşmalık :(

Geçenlerde konulardada konuşmuştuk galeriden nissan ra aldık diye belki hatırlayanlar vardır.aynı galeride sohbet esnasında benim arabayı kötülemeye başladılar bende siz benim arabaya alıcımısınız diye tersledim.neymiş tofaşmış neymiş nissan daha rahatmış uyuz oldum

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

görkem eskiden gelen bir ön yargı fazla takmamak gerek , birkere binseler inmek istemeyecekler emim, tamam birmercedes bmw audi konforu yok ama bu fiyatada onlar alınmıyor

3. Bu mesajı için 2 kişi femoli'ye teşekkür etti:

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görkem eskiden gelen birön yargı fazla takmamak gerek , birkere binseler inmek istemeyecekler emim, tamam birmercedes bmw audi konforu yok ama bu fiyatada onlar alınmıyor
    şaşırıyorum böyle durumlarda benim allaha şükür en sorunsuz arabalarım fiattı hep inanın başka arabalarda ne fark var diye düşünüyorum bazen. ben t jet motordaki rahatlığıda bulamadım diğer arabalarda özellikle sollamada falan çok rahat oluyorum. konforudan yeterli bence ben megane'de kullandım o takoz gibi sert geldi bana mesela.

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

genelde fiat kullanıcılarının karşılaştığı durum bu. dayım şirket aracı olarak 2011 polo comfortline kullanıyo dsg dizel, vw ölüsünü alırım diyor bana, denk geldi araca bindirdim onu olm çok geniş lan bu dedi sonra onun araca bindim kullandım tamam dsg rahat ama araba dar arka koltuğu kendime göre ayarladım 12 yaşındaki oğluna anca yer kaldı arkada valla dünyanın en kaliteli arabası bile olsa ben içinde rahat değilsem benim için 5 para etmez. arkadaşta da dizel full evo vardı o da denk geldi cam tavan vs dayımın 46500e bindiği arabada paranla alamayacağın donanım var evoda hem 3 4 bin tl daha uyguna ne diye boş arabaya o kadar fazla para vereyim ki . senin gibi ben de bir kaç kere tersledim kötüleyenleri şimdi takmıyorum artık denk geldi mi içine bindiriyorum direksiyonu çeviriyor yetiyor zaten

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

galericiler arabadan anlamıyor onlar anca ikm nasıl düşürülür , pert kaydı nasıl silinir , müşteri nasıl kandırılır onları iyi bilirler galeriden asla araba almam aynı şekilde satmam

8. Bu mesajı için 3 kişi erenemre'ye teşekkür etti:

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde konulardada konuşmuştuk galeriden nissan ra aldık diye belki hatırlayanlar vardır.aynı galeride sohbet esnasında benim arabayı kötülemeye başladılar bende siz benim arabaya alıcımısınız diye tersledim.neymiş tofaşmış neymiş nissan daha rahatmış uyuz oldum
    Maalesef yıllardır varolan, büyük oranda kırsak da bir kısım kemikleşmiş düşünceler nedeniyle tam olarak yıkamadığımız sığ düşünce biçimi.

Bu tür insanların olduğu ortamlardan mümkün mertebe uzak kalıp, münakaşaya girmeden stresten uzak kalmak en güzeli

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

10. Bu mesajı için 3 kişi erdiyilmaz'ye teşekkür etti:

11. 03/04/2013, 01:55

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

ayıptır bi de ya kimsenin malı kötülenmez bence. ne düşünürsen düşün içinde kalsın madem

ahmet kahraman
    stotinka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 .. ....
    Edilen teşekkür: 41

evimizin altında garaj var benim yeğende de 2012 polo var garajın girişi fazla eğimli olduğundan yeğen yenide ehliyet aldı geri geri girilen garaja giremiyor haliyle ben yerleştiriyorum araçları polo ya her bindiğimde ya bacağım torpidoya vuruyo yada inerken kafam tavana çarpıyo dar araba yav gözünü seveyim puntonun

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasin ELSEL
    ysnf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 7

bi mercedes bmw audi asla olamaz ikisi yan yana gelemez ama bi puntonun fullunu aldığın paraya hangisini fullunu alabilcen yeni punto evo aldık şükür fullundan poloyada baktık fiestayada hatta fiestya bindimde araba insanı daraltıyo polo desen tamam dizayana diycek lafım yok sağlamdırda ama punto evoda doğan değil be kardeşim içine otur yetiyo diğer arabamızda vw yani düşmanlık flan yapmıyom kimse yanlış anlamasın ama eğer eskilere fiat diyosanız ben ozaman puntoya fiat demiyom cidden parasını kuruşuna kadar hakkediyo ve polonun flan bu paralara fullunu nereye alıyon iki araba arasında veya diğerleriyle parası doğrultsunda fark yok artıları daha çok banada fiat diye yüz buruşturan oluyo ama inanın o skydome yetiyo kimse umrumda değil boşverin gitsin

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

galiba çok dert oldu bu arabalar millete çok tutulunca

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

milletin aklında olan tek şey fiata bu para verilmeze ozaman boşline ver boş boş gez denk gelip fiata binince de keşke alsaymışım de

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

Araclarimiza bu yorumlari yapanlar tam bir asalak. Gereksiz elestiri gizli hayranliktir, en basiti; ben 2.0 motorlu "x" marka bir aracı rahatlikla arkamda bırakıyorum punto ile ama "x" marka araç sahibi hala "ben puntoya binmem" diyo. Sen git kumda oyna araclarimiz konfor, performans, görsel ve ekonomik olarak bence mükemmel herkese kazasiz belasiz sürüsler..
    obsessed the red

21. Bu mesajı için 4 kişi bulut'ye teşekkür etti:

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Punto candır arkadaş kim ne derse desin.

23. Bu mesajı için 3 kişi SaLDo'ye teşekkür etti:

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

Alıntı bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araclarimiza bu yorumlari yapanlar tam bir asalak. Gereksiz elestiri gizli hayranliktir, en basiti; ben 2.0 motorlu "x" marka bir aracı rahatlikla arkamda bırakıyorum punto ile ama "x" marka araç sahibi hala "ben puntoya binmem" diyo. Sen git kumda oyna araclarimiz konfor, performans, görsel ve ekonomik olarak bence mükemmel herkese kazasiz belasiz sürüsler..
    Dediğim gibi insanların önyargılarını yıkmak çok zor, hala 80'li yıllardaki düşünce yapısına sahipler. Yok Fiat'a mı bilinilir, Fiat'a bineceğine el arabasına bin vs. vs. saçma saçma sinir bozucu yorumlar. Adama hadi abi gel biraz turlayalım diyorsun, bindikten sonra -aa Fiat böyle araba mı yapıyordu diyor. Bu muhabbet uzar gider

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Fazla takmamak lazım.
    Aracımı sattığım arkadaş akşam aradı yaklaşık 300 km yol gitmişti Ereğliye arabayı götürmek için.Nasıl diye sordum yorumu süperdi hocam oldu.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

26. Bu mesajı için 2 kişi Honor COOPER'ye teşekkür etti:

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

Bu sınıftaki en güzel araçtır motoru donanımı fiyatıyla genişliğiyle bir arkadaş 46 ya polo aldı sis farı yok plastik jant var arkada tavana kafan değiyor bunlar boş araca para vermeyi iyi bir şey sanıyor

yok ölebisi
    Sakin ve Öfkeli altanasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 19

yaw yapmayın bir poloyla puntoyu karşılaştırmayın

tamam içi dardır falan ama o polo yağ gibi kayıyor ve mermi gibi gidiyor yolda

punto yol sesinden titreşimden insanı yoruyor

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı altanasci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw yapmayın bir poloyla puntoyu karşılaştırmayın

tamam içi dardır falan ama o polo yağ gibi kayıyor ve mermi gibi gidiyor yolda

punto yol sesinden titreşimden insanı yoruyor
    polo mu yağ gibi kayıyor yahu binip kullanmasam inanıcam valla 5 para etmez şirkette herhgün kullanıyorum punto nun ne genişliği var nede konforu polo da bu kadar şişirmeyin şu alman tenekesini

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Fiat bir kere kendi malına değer vermesini öğrensin ondan sonra başkalarının kötülemesini çamur atmasını zaten aşar gider insanlarda aşar önyargıdan kurtulur ama kalkıp x markanın 25bin değer biçtiği araca kalkıp kendisi 19bin biçerse en fazla 20 olur diyip sonrada kalkıp 28-29a satmaya kalkarsa kendi bindiği dalı keser.

Türkiye de Fiat kendi kendini kötüleyip duruyor en büyük hatasıda bu...

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat bir kere kendi malına değer vermesini öğrensin ondan sonra başkalarının kötülemesini çamur atmasını zaten aşar gider insanlarda aşar önyargıdan kurtulur ama kalkıp x markanın 25bin değer biçtiği araca kalkıp kendisi 19bin biçerse en fazla 20 olur diyip sonrada kalkıp 28-29a satmaya kalkarsa kendi bindiği dalı keser.

Türkiye de Fiat kendi kendini kötüleyip duruyor en büyük hatasıda bu...
    Aynen katılıyorum. Puntomla 2.5 yıldır tek sorun yaşamadım dualogic olmasına rağmen. Benle yakın zamanda astra alan arkadaşımda kronik problem çıktı parça değişti...
    Ayrıca servisinin yaygınlığı konusunda fiat türkiye'de ilk 5 e rahat girer. Malesef kendi kendinin marka imajını doğru yapamıyor bu doğru.Yoksa türkiyenin teki olurdu.

Sayfa 1/4 1234 SonSon