Arkadaşlar lütfen kendimizi kandırmayalım burdaki arkadaşların hemen hemen hepsi bende dahil fıat kullanıcısıyız ama hanginiz aracına binerken aman bu gün neresi bozulacak acaba demeyerek biniyor
Printable View
Arkadaşlar lütfen kendimizi kandırmayalım burdaki arkadaşların hemen hemen hepsi bende dahil fıat kullanıcısıyız ama hanginiz aracına binerken aman bu gün neresi bozulacak acaba demeyerek biniyor
Bizim bir arkadaşın da clio 4'ü var. Daha ilk bir kaç bin kilometresinde cruise kontrol arızası çıkardı.. Bence her modelin kendine has sorunları var.. Artı fiat hakkında benim görüşüm iyi reklam yapamaması. Yani tofaş algısını kıracak bir reklam filmi, lansman, site tasarımı, panolar vb. kullanması gerekir fiatın..
ben 8 aydır fiat kullanıcısıyım. fiat haricinde de pekçok araba kullandım. şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki milletin olumsuz konuşmaları şahin den doğan dan kalma konuşmalar. arabama her binen arkadaşım beğenisini söyleyerek arabadan iniyor. çünkü araba eğer segmentine göre değerlendirildiğinde hakikaten çok çok iyi. hele 95liğin performansı aman aman
Bende'de Bravo 98 model var kim ne derse desin belki biraz konfor yok ama ayağımı yerden kesiyor şu sıralar modifiye yaptığım için çok hoşuma gidiyor. Gidişine diyecek yok o kadar yaşı olmasına rağmen iyi kaçıyor, en basidi geçenlerde BMV 1.18 ile kapıştım açıkcası banamısın demedi yani demek istediğim şu söyleyen söylesin hiçte umrumda değil benim hehe diyip geçin takmayın fazla ^_^
Bazı arakdaşlar,araç geçince daha iyi marka olduguna getirmiş lafı..Fakat öncelik,konfor,dayanıklık,güvenlik ve güç..Bunlar bir aracı iyi yapar..Şimdi ben yeri geliyor mercedeside Bmw yide geçiyorum,bu değilki benim aracım iyi..Ben Puntonun kendisini seviyorum..Yoksa şundan iyidir bundan iyidir diye değil...Sevmek farklı kalite farklı..Tabiki karşılaştırma yapılabilecek araçlar var ama bu fiyata bu araçlar çok çok iyi..Ama yazdığım gibi bu fiyata..Ben tofaş gibi fiyata eskisi gibi baktıklarını düşünmüyorum..Nedeni çok açık,trafikte nerdeyse araçların %30 u fiat..
güldürme beni arkadaşım
5 yıl fiat kullandım hala da kullanıyorum (palio doblo linea albela punto)
fiatı kötülediğimden değil aksi olsa kullanmam tabiki
ama 2 yılda benzinli poloya bindim tadı damağımda kalmadı değil
yalıtımı sessiz oluşu konforu ve yol tutuşu fiattan çok çok ötede
ama işte devir ekonomi
şartlar öle iken verilen parayı en çok hakeden fiat (yakıt vergi motor yedek parça)
ama asla bir alman aracı ile kıyaslanamaz
Valla bu poloların tipini sevmiyorum aslında..Bizim bir arkadaşta var 2005-2006 sanırım,durumuda başka araç almaya müsait(maddi olarak)ama aynı aracı yıllardır kulanıyor..Memnun olmasa kullanmazdı..
fiat kullanıcılarının çoğu gözü başka arabada olup da parası yetmediği için "ayağımı yerden kessin" gibi düşüncelerle aldığı için son derece normal böyle düşünülmesi... yirmi yaşında arabaya binip de hala puntoyu bravoyu kötüleyen adamın ben neresini cidiye alayım? sallayın gitsin...
kusura bakmada sen polo ya alman diyorsan ya anlamıyorsun yada gerçekten adam gibi araca binmemişsin polo nun punto dan hiçbir farkı yok eksiği var ha bana desen ki a3 veya merco a serisi onları bende kullandım çok farklı araçlar ama kalkıp polo yu bana översen komik olursun 2011 modelini hergün işim gereği kullanıyorum hiçta öyle yağ gibi kaymıyor o kadarda bakım yapılıp doğuşa eşşek yükü ile para veriliyor 5 para etmez
yahu vw iyi arabadır burda vw kötülemiyoz ama bi polonun yanındada lütfen bukadar puntoyu aşalamayın yani görende polo c segmenti flan sanar yine diyorum vw kalite tamam ama puntonunda polodan aşa kalır tarafı yok vw sonuçta bi mercedes değil yani kendi puntosunun sorunlarını bütün puntolara yıkamazsın yani polo güzel arabadır ama puntoda bi o kadar güzel arabadır he sevmiyonmu olabilir o zaman ver parayı al poloyu veya başkasını para senin paran kimse karışmaz ama puntoyuda kötülemeye gerek yok
daha 25 yaşındasın senin yaşın kadar araç kullandım gelmiş burda dandik polo yu övüyorsun polo dediğin araç çakma golf-caddy kırması bir araç salak türk halkıda bu aracı alman diye boşuna 40 bin tl veriyor enayilikten başka birşey değil vw nin araçlarının geneli böyle kalkıp bir mercedes bir bmw ye binde öyle gör alman neymiş diye polo ile bana hariçten gazel okuma hergün kullandığım aracı bana övüp durma
ben.
maşşallahı var 40 bine dayandım sadece 1 sorunla karşılaştım. Oda benim hatamdı aracımı yıkarken kornoma su kaçırdım.
Ona çok iyi bakıyorum oda beni hiç üzmüyor. bakmaktan kastım 2 günde bir yıkamak değil elbette, bakımını zamanında yap gerekli malzemeleri kullan, motora dikkat et. Hiç seni yarı yolda bırakmaz
hiç uzun yola çıkmadın mı sen ?
ben yaklaşık yılda 25 bin km yapıyorum
istanbul samsun gidip gelirim
emin ol o 10 saatlik yolculukta fiyat beni yoruyor senide yorar senin benden üstün özelliklerin yok insanız sonuçta
o yol ve rüzgar sesi insanı sağar ediyor en küçük çukurları hissetmek insanı çok yoruyor kamyon ve tırların yanından geçerken rüzgar alması falan onlara hiç girmiyorum bile
polo parasını haketmeyen bi araç bunu önceki mesajımda da söyledim
şimdi bana gelmiş yok yaşın kadar araba kulladım diyorsun
okadar arac kullandın da hiç mi bişi bilmiyosun
madem hiç sevmiyorsun o poloyu git bi duvara çak bakalım
sonra birdaha tartışalım bunları :)
polo yu duvara niye çarpayım ? şirketin aracını ? seviyeni belli etmeye başladın polo nun ne olduğunu çok iyi biliyorum bursa ya gidip geliyorum sürekli bana anlatma neyse madem o kadar seviyorsun git al polo ne diyim aldıktan sonrada gelir kaliteli aracım dersin bizde güleriz
Bu antipati durumları bitmez kardeşlerimm bazılarının akıları sadece murat124 kartal şahine çalıştığı için maalesef karalamalar bitmezzz....
sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun beni
ben konfora düşkünüm ama malesef punto konfor konusunda özelliklede yalıtım konusunda zayıf en basit örneğidir kapılar çok hafif açık kapatırken bunu anlayabilirsin tokluk hissi yok
polocu değilim puntocuyum severekte kullanıyorum eşime dostuma da tavsiye ediyorum
ama şimdi yiğidi öldürüp hakkını da yemeyelim
sana anlatmak isdeğim budur ama sen seviyeden bahsediyorsun ki ben o konulara hiç girmek istemiyorum
bu son yorumum
Benim fiat marka ilk arabam benim aklımda volvo citroen vardı evimize yakın bir citroen galerisi vardı aklımdaki c5 ti gittim kapalı oğlan dedi alışveriş merkezine gidelim giderken fiat bayine baktım açık dedim bakalım ailecek girdik şansmı ? Kadermi ? Nedir içerde liana bravo ve punto vardı direk puntoya oturduk ::)) o an içinin güzelliği sadeliği bizi etkiledi satıcıya açıkça dedim fiat hakkındaki düşüncelerimi bana mantıklı seyler anlattı ve Ogün hiç düşünmeden aldım sorarsanız pişman ısın kesinlikle HAYIR derim uzun yolda eğer yollar da bozulsa sarsıntıdan dolayı araçtan indimizde bile hala sallanıyor olmamız ::)) bunun haricinde sorunum yok