Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
82 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Arabam Ne Kadar Eder

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı 16BBZ66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatı epey düşürmek derken sağı solu boyalı 2006 model arabalara 22 yazıyorlar ve bakıyorum araç satılmış bendemi 22 ye vereyim epey düşürmekden kasıt nedir model arasında 1000 lira fark zaten var diye düşünüyorum neyse satılırsa bu fiyata satılsn tutupda 23 e falan 2009 model arabayı verecek de değilim yılbaşından sonra vergiler artınca zaten 33-35 e sıfır araba kalmayacak fikir edinmek için sormuştum aslında ama herkez sıfır faiz kampanyasından bahsetmiş ben gidip sıfır faiz kampanyasınıda sordum peşin alımla kredili alım arasında 4000 tl oynuyor görünüşde sıfır faiz almaya kalktığınızda durum öyle değil açın fiyat listesine bakın kredili fiyat peşin fiyat diye iki seçenek yazıodur ben netten bakmadım ama bayide durum böyle
    ya ben inanmıyorum 2006 model yüksek kmdeki boyalı aracın o kadar edeceğini ki şahsen 22 23 hayatta vermem. ben 100k kmde 21 bine falan ufak tefek boyası olan almamıştım o zaman. Ne bileyim bu fiat olayına daha girmem herhalde her türlü adamın asabı bozuluyor.
    fiyattan düşmek bakımından mesela ilanlara bak araçları 27 28 arasına mı satıyorlar sen 26.750 yaz hani dikkat çeksin araç başında pazarlık olur ancak o da ufak bir ikram gibi dersin işin görülür.
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

must sekseniki
    must82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 60

arkadaşlar 2009 model 110000 kmde 90 bg FUN kazasız boyasız ne kadar eder 2 aydır satmaya çalışıyorum bir türlü satılmadı 25 e kadar bırakmayı düşünüyorum çokmu istiyorum
    2008 model 92500 de servis bakımlı ağustos ayında 22 000 liraya aldım (active ) fun model olmasından dolayı 1-2 bin lira oynasa desek; 25 e kdr vericem dediğine göre demek ki fazla istiyorsun 25 den bence çok pahalı bir fiyat

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben inanmıyorum 2006 model yüksek kmdeki boyalı aracın o kadar edeceğini ki şahsen 22 23 hayatta vermem. ben 100k kmde 21 bine falan ufak tefek boyası olan almamıştım o zaman. Ne bileyim bu fiat olayına daha girmem herhalde her türlü adamın asabı bozuluyor.
    fiyattan düşmek bakımından mesela ilanlara bak araçları 27 28 arasına mı satıyorlar sen 26.750 yaz hani dikkat çeksin araç başında pazarlık olur ancak o da ufak bir ikram gibi dersin işin görülür.
    sahibindende 12 de FUN ilanı var gördüğüm kadarıyla 3 tanesi 90 lık 2 tanesi 3 kapı onlar zaten biri 24500 diğeri 25500 yazmış 5 kapı olanlarında bi tanesi 26750 yazmış oda 75 lik geri kalanlar 27 den aşağı yok ben sahibindene göre zaten uygun fiyat söylüyorum neysehayırlısı olsun elbet bir alıcısı çıkar 1-2 gün daha bekleyim bakalım sıfırlar zamlansın ozaman durum nasıl olacak

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

sahibindende 12 de FUN ilanı var gördüğüm kadarıyla 3 tanesi 90 lık 2 tanesi 3 kapı onlar zaten biri 24500 diğeri 25500 yazmış 5 kapı olanlarında bi tanesi 26750 yazmış oda 75 lik geri kalanlar 27 den aşağı yok ben sahibindene göre zaten uygun fiyat söylüyorum neysehayırlısı olsun elbet bir alıcısı çıkar 1-2 gün daha bekleyim bakalım sıfırlar zamlansın ozaman durum nasıl olacak
    Evet o zaman fiyattan yana sıkıntı yok. Zam gelsin bi kol gibi o zaman satılır bence. Benim aklımda olsun Bursa'dan düşünen olursa yönlendiririm.
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

selçuk öz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66

tşkr ederm kardeşim

selçuk öz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66

Alıntı must82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 model 92500 de servis bakımlı ağustos ayında 22 000 liraya aldım (active ) fun model olmasından dolayı 1-2 bin lira oynasa desek; 25 e kdr vericem dediğine göre demek ki fazla istiyorsun 25 den bence çok pahalı bir fiyat
    2008 model 75 lik active puntoyla fun punto arasında dağlar kadar fark var öncelikle 16 jant var senin active puntoda yok 1000 lira bu fark edermi senin aracın 75 lik benim 90 lık bunun farkını arkadaşlar anlayan biri söylesin deri direksiyon vites orjinal marşpiyel spoiler arka camlar renkli torpidoun şekline kadar bi sürü fark var kaldıki senin aracın 2008 benim aracım 2009 2008 active puntoyla 2009 fun punto arasında 1000 lra fiyat farkı oynuyosa yakarım ben bu aracı

must sekseniki
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı

2008 model 75 lik active puntoyla fun punto arasında dağlar kadar fark var öncelikle 16 jant var senin active puntoda yok 1000 lira bu fark edermi senin aracın 75 lik benim 90 lık bunun farkını arkadaşlar anlayan biri söylesin deri direksiyon vites orjinal marşpiyel spoiler arka camlar renkli torpidoun şekline kadar bi sürü fark var kaldıki senin aracın 2008 benim aracım 2009 2008 active puntoyla 2009 fun punto arasında 1000 lra fiyat farkı oynuyosa yakarım ben bu aracı

Sadece fikrimi söyledim. Aldığım fiyatı km. yi ve modelini söyledim. Ona göre bir oran yaparsın diye düşünmüştüm. Ama bana fiyat fazla geldi ( bu da bnm görüşüm)

selçuk öz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66

Alıntı must82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece fikrimi söyledim. Aldığım fiyatı km. yi ve modelini söyledim. Ona göre bir oran yaparsın diye düşünmüştüm. Ama bana fiyat fazla geldi ( bu da bnm görüşüm)
    saygı duyarım

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

guzel kardesım herseydden once bana sakın kızma...ama fıyat pahalı gıbı..dıyeceksınkı 23 bıne mı vereyım verme guzel kardesım derım... neden mı pahalı?

sahıbındene bakma 2012 multıaır aldım babaya 10 bınde hatasız 26 bın tl...sahıbındene bakarsan 29 30!

sımdı bı arabaya sulanıyorum 17 bınde punto evo dizel 2011 full artı full hersey var arabada skydome esp bluetooth falan ılan hersey war 32.500 fıyat hala nazlanıyorum...
    bunlar neden mı???
    arkadawsların dedıgı gıbı sıfır fıyatlarındakı kolaylık ha bana kalsa verme guzel kardesım acılıyetın yoksa cunku verdıgın paraya aynı arabanı zor alırsın...ki şuanda satılması cok zor gıbı...

umarım benı yanlıs anlamadın senın arabanı kotuledıgımden degıl aksıne fun modelıne bayılırım jantları yeter...bence satma bıraz daha bekle nısan gıbı alıcısını bulucaktır...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

must sekseniki
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı

saygı duyarım
    Teşekkür Ederim.

alper demir
    aalperdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 40

Alıntı GUNES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam geçen şubat'ta koç aile indirimiyle 32.100 tl aldım..dualogic vites...benzinli...
    Arabalarimiz ayni. Sadece benimki gri seninki beyaz. Bende yil sonu firsatindan yararlandim, 30500 e aldim ekim ayinda. Güle güle kullanin.

Sent my iPhone using

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

forumdaki herkez sahibindendeki fiyatlara aldanıyor.bende 2006 hatasız 1.4 dynamic lpg li ilk sahibinden aracımı sahibinden de araştırdığımda 21-22 gibi fiyatlar gördüm.fakat satmaya gelince 18500 e zor sattım.punto ikinci eli olmayan bir arac .internetteki fiyatlar sizi yanıltmasın.gercek fiyatı talepler belirler.

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Alıntı aalperdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalarimiz ayni. Sadece benimki gri seninki beyaz. Bende yil sonu firsatindan yararlandim, 30500 e aldim ekim ayinda. Güle güle kullanin.

Sent my iPhone using
    teşekkürler hocam...ben yıl sonu fırsatını kaçırmıştım...o sebepten fiyat 2bin lira kadar oynuyor...allah kaza bela vermesin..

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel kardesım herseydden once bana sakın kızma...ama fıyat pahalı gıbı..dıyeceksınkı 23 bıne mı vereyım verme guzel kardesım derım... neden mı pahalı?

sahıbındene bakma 2012 multıaır aldım babaya 10 bınde hatasız 26 bın tl...sahıbındene bakarsan 29 30!

sımdı bı arabaya sulanıyorum 17 bınde punto evo dizel 2011 full artı full hersey var arabada skydome esp bluetooth falan ılan hersey war 32.500 fıyat hala nazlanıyorum...
    bunlar neden mı???
    arkadawsların dedıgı gıbı sıfır fıyatlarındakı kolaylık ha bana kalsa verme guzel kardesım acılıyetın yoksa cunku verdıgın paraya aynı arabanı zor alırsın...ki şuanda satılması cok zor gıbı...

umarım benı yanlıs anlamadın senın arabanı kotuledıgımden degıl aksıne fun modelıne bayılırım jantları yeter...bence satma bıraz daha bekle nısan gıbı alıcısını bulucaktır...
    Hocam o araca nazlanma!
    Direk al o aracı hatipoğlundaki araç.Ocak ayından sonra bulamazsın o fiyata.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

ERSOY BAYDEMİR
    MRFEE mrfee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 100

valla araçların bir değeri var. 2009 110 bin km araç fun olsa ne olur km yüksek selçuk kardeşim. insanlar dizel araçta km ye bakıyor. ben 15 gün önce sattım aracımı yanlış hatırlamıyorsam sizin arkadaşınıza sattım. 2008 mjt active stil paket 58 bin km boya yok ama birkaç bölgede derin çizikler ve maşpiyel ,arka çamurlukta ezik vardı hiç nazlanmadım . 22.150 tl ye verdim. hayrını görsün araçta sıkıntı yoktu .
    ben yeni punto mjt lounge aldım. 2 gün sonra alıcam aracı.uzun lafın kısası satmaya niyeti olan aracını satar. ben bu aracı 2010 yılında 2. el almıştım 22.250 tl ye satmışım 22.150 ye yorum sizlerin

Erhan KaraN
    ErhanKarann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BM2358
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı mrfee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla araçların bir değeri var. 2009 110 bin km araç fun olsa ne olur km yüksek selçuk kardeşim. insanlar dizel araçta km ye bakıyor. ben 15 gün önce sattım aracımı yanlış hatırlamıyorsam sizin arkadaşınıza sattım. 2008 mjt active stil paket 58 bin km boya yok ama birkaç bölgede derin çizikler ve maşpiyel ,arka çamurlukta ezik vardı hiç nazlanmadım . 22.150 tl ye verdim. hayrını görsün araçta sıkıntı yoktu .
    ben yeni punto mjt lounge aldım. 2 gün sonra alıcam aracı.uzun lafın kısası satmaya niyeti olan aracını satar. ben bu aracı 2010 yılında 2. el almıştım 22.250 tl ye satmışım 22.150 ye yorum sizlerin
    Sen kâr bile etmişsin keşke herkez bi o kadar şanslı olabilse yani bindigin süreyi sayarsan 100 tl ye binmiş olacaksın bu araça valla maşallah bende satıyorum aracımı ama ne arayan ne soran var
    2008 gp multijet active
    park sensörü sis farları kazası belası yok km si 132000 km de sadece 2 yerinde boya var onuda çizikten dolayı boyatmışlar yani değişen yok müslüm bey var kavaklıdere otonun sahibi bu aracı kendisinden aldım ben 20.000 tl vermeyi düşünüyorum 19.500 de en son fiyat ama yinede alan felan yok 2 takım lastigide 0 bu arada hem kar hem yazlık 1 aylık lastik ikiside toplamda 1300 tl bunlar yapıyor ..

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim aradım ne kadar eder?

2006 Gp 75 lik Multijet Dynamic + Spor Paket + Konfor Paket + 15" Orj. alaşım jant ve 2006 da Türkiye'de tek hız sabitleme var. sol arka kapı ve sağ ön çamurluk boyalı. 65000 Km'de.
    Konu Ziyaretci035 tarafından (31/12/2012 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı ilkerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aradım ne kadar eder?

2006 Gp 75 lik Multijet + Spor Paket + Konfor Paket + 15" Orj. alaşım jant ve 2006 da Türkiye'de tek hız sabitleme var. sol arka kapı ve sağ ön çamurluk boyalı. 65000 Km'de.
    bence 21 civarı eder

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı muratpolat12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 21 civarı eder
    Enriko 23 verdi.

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı ilkerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enriko 23 verdi.
    enriko size satacağı arabayı 2000tl fazla çekmiştir yahut elinde kalan satılmayan satmak zorunda kaldığı bir araç tercihiniz olmuştur.gidin başka servise sorun 17-18 verecektir.

amcam fiat bayisi olduğu için biliyorum böyle olaylar olabiliyor.

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon