82 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Arabam Ne Kadar Eder

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı 16BBZ66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatı epey düşürmek derken sağı solu boyalı 2006 model arabalara 22 yazıyorlar ve bakıyorum araç satılmış bendemi 22 ye vereyim epey düşürmekden kasıt nedir model arasında 1000 lira fark zaten var diye düşünüyorum neyse satılırsa bu fiyata satılsn tutupda 23 e falan 2009 model arabayı verecek de değilim yılbaşından sonra vergiler artınca zaten 33-35 e sıfır araba kalmayacak fikir edinmek için sormuştum aslında ama herkez sıfır faiz kampanyasından bahsetmiş ben gidip sıfır faiz kampanyasınıda sordum peşin alımla kredili alım arasında 4000 tl oynuyor görünüşde sıfır faiz almaya kalktığınızda durum öyle değil açın fiyat listesine bakın kredili fiyat peşin fiyat diye iki seçenek yazıodur ben netten bakmadım ama bayide durum böyle
    ya ben inanmıyorum 2006 model yüksek kmdeki boyalı aracın o kadar edeceğini ki şahsen 22 23 hayatta vermem. ben 100k kmde 21 bine falan ufak tefek boyası olan almamıştım o zaman. Ne bileyim bu fiat olayına daha girmem herhalde her türlü adamın asabı bozuluyor.
    fiyattan düşmek bakımından mesela ilanlara bak araçları 27 28 arasına mı satıyorlar sen 26.750 yaz hani dikkat çeksin araç başında pazarlık olur ancak o da ufak bir ikram gibi dersin işin görülür.
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben inanmıyorum 2006 model yüksek kmdeki boyalı aracın o kadar edeceğini ki şahsen 22 23 hayatta vermem. ben 100k kmde 21 bine falan ufak tefek boyası olan almamıştım o zaman. Ne bileyim bu fiat olayına daha girmem herhalde her türlü adamın asabı bozuluyor.
    fiyattan düşmek bakımından mesela ilanlara bak araçları 27 28 arasına mı satıyorlar sen 26.750 yaz hani dikkat çeksin araç başında pazarlık olur ancak o da ufak bir ikram gibi dersin işin görülür.
    sahibindende 12 de FUN ilanı var gördüğüm kadarıyla 3 tanesi 90 lık 2 tanesi 3 kapı onlar zaten biri 24500 diğeri 25500 yazmış 5 kapı olanlarında bi tanesi 26750 yazmış oda 75 lik geri kalanlar 27 den aşağı yok ben sahibindene göre zaten uygun fiyat söylüyorum neysehayırlısı olsun elbet bir alıcısı çıkar 1-2 gün daha bekleyim bakalım sıfırlar zamlansın ozaman durum nasıl olacak

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı 16BBZ66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibindende 12 de FUN ilanı var gördüğüm kadarıyla 3 tanesi 90 lık 2 tanesi 3 kapı onlar zaten biri 24500 diğeri 25500 yazmış 5 kapı olanlarında bi tanesi 26750 yazmış oda 75 lik geri kalanlar 27 den aşağı yok ben sahibindene göre zaten uygun fiyat söylüyorum neysehayırlısı olsun elbet bir alıcısı çıkar 1-2 gün daha bekleyim bakalım sıfırlar zamlansın ozaman durum nasıl olacak
    Evet o zaman fiyattan yana sıkıntı yok. Zam gelsin bi kol gibi o zaman satılır bence. Benim aklımda olsun Bursa'dan düşünen olursa yönlendiririm.
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim aradım ne kadar eder?

2006 Gp 75 lik Multijet Dynamic + Spor Paket + Konfor Paket + 15" Orj. alaşım jant ve 2006 da Türkiye'de tek hız sabitleme var. sol arka kapı ve sağ ön çamurluk boyalı. 65000 Km'de.
    Konu Ziyaretci035 tarafından (31/12/2012 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı ilkerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aradım ne kadar eder?

2006 Gp 75 lik Multijet + Spor Paket + Konfor Paket + 15" Orj. alaşım jant ve 2006 da Türkiye'de tek hız sabitleme var. sol arka kapı ve sağ ön çamurluk boyalı. 65000 Km'de.
    bence 21 civarı eder

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı muratpolat12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 21 civarı eder
    Enriko 23 verdi.

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı ilkerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enriko 23 verdi.
    enriko size satacağı arabayı 2000tl fazla çekmiştir yahut elinde kalan satılmayan satmak zorunda kaldığı bir araç tercihiniz olmuştur.gidin başka servise sorun 17-18 verecektir.

amcam fiat bayisi olduğu için biliyorum böyle olaylar olabiliyor.