Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
82 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Arabam Ne Kadar Eder

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ERSOY BAYDEMİR
    MRFEE mrfee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 100

valla araçların bir değeri var. 2009 110 bin km araç fun olsa ne olur km yüksek selçuk kardeşim. insanlar dizel araçta km ye bakıyor. ben 15 gün önce sattım aracımı yanlış hatırlamıyorsam sizin arkadaşınıza sattım. 2008 mjt active stil paket 58 bin km boya yok ama birkaç bölgede derin çizikler ve maşpiyel ,arka çamurlukta ezik vardı hiç nazlanmadım . 22.150 tl ye verdim. hayrını görsün araçta sıkıntı yoktu .
    ben yeni punto mjt lounge aldım. 2 gün sonra alıcam aracı.uzun lafın kısası satmaya niyeti olan aracını satar. ben bu aracı 2010 yılında 2. el almıştım 22.250 tl ye satmışım 22.150 ye yorum sizlerin

Erhan KaraN
    ErhanKarann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BM2358
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı mrfee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla araçların bir değeri var. 2009 110 bin km araç fun olsa ne olur km yüksek selçuk kardeşim. insanlar dizel araçta km ye bakıyor. ben 15 gün önce sattım aracımı yanlış hatırlamıyorsam sizin arkadaşınıza sattım. 2008 mjt active stil paket 58 bin km boya yok ama birkaç bölgede derin çizikler ve maşpiyel ,arka çamurlukta ezik vardı hiç nazlanmadım . 22.150 tl ye verdim. hayrını görsün araçta sıkıntı yoktu .
    ben yeni punto mjt lounge aldım. 2 gün sonra alıcam aracı.uzun lafın kısası satmaya niyeti olan aracını satar. ben bu aracı 2010 yılında 2. el almıştım 22.250 tl ye satmışım 22.150 ye yorum sizlerin
    Sen kâr bile etmişsin keşke herkez bi o kadar şanslı olabilse yani bindigin süreyi sayarsan 100 tl ye binmiş olacaksın bu araça valla maşallah bende satıyorum aracımı ama ne arayan ne soran var
    2008 gp multijet active
    park sensörü sis farları kazası belası yok km si 132000 km de sadece 2 yerinde boya var onuda çizikten dolayı boyatmışlar yani değişen yok müslüm bey var kavaklıdere otonun sahibi bu aracı kendisinden aldım ben 20.000 tl vermeyi düşünüyorum 19.500 de en son fiyat ama yinede alan felan yok 2 takım lastigide 0 bu arada hem kar hem yazlık 1 aylık lastik ikiside toplamda 1300 tl bunlar yapıyor ..

Cengiz Dinçsoy
    dincsoy16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    16DE826
    Edilen teşekkür: 154

Alıntı ilkerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de 1.3 MJ Dynamic + konfor paket + spor paket + 15" orijinal alaşım jant + cruise control var, 65000km de muratpolat12 adlı arkadaşımıza göre 21 edermiş. Aracıma yazık.
    27000 tlden bir kurus asagi satmayin derim :thumbup:

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Arkadaslar 2006 model yani 7 senelik aractan bahsediyoruz 27 bin falan ne oluyor.kusura bakmayin ama ya piyasadan haberiniz yok ya bindiginiz aractan haberiniz yok.araclarimiz konforlu bol ekipmanli olmasina ragmen bir polo gibi 2.elde para etmiyor.keske etse.27bine insanlar gidip polo ibiza fabia clio gibi araclar aliyor.2006 model dizel puntonun edecegi tas catlasin 22 dir.o da km nin dusuk boyasiz vs olmasiyla.inanmayan varsa sahibindene koyun ilani bakalim kim arayip soruyor

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı muratpolat12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar 2006 model yani 7 senelik aractan bahsediyoruz 27 bin falan ne oluyor.kusura bakmayin ama ya piyasadan haberiniz yok ya bindiginiz aractan haberiniz yok.araclarimiz konforlu bol ekipmanli olmasina ragmen bir polo gibi 2.elde para etmiyor.keske etse.27bine insanlar gidip polo ibiza fabia clio gibi araclar aliyor.2006 model dizel puntonun edecegi tas catlasin 22 dir.o da km nin dusuk boyasiz vs olmasiyla.inanmayan varsa sahibindene koyun ilani bakalim kim arayip soruyor
    Arkadaşlar fiyatı yüksek söylemiş olabilirler doğru ama ben şahsen 27000 tl ye puntodan bir fazlası olmayan eksiği olan araçların hiçbirisini almam.

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

ben 2009 u 25e satamıyorum siz 2006 ya 27 diyosunuz ilginç 3 kişi aradı daha

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic Model 20.150 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 109061055

bu aracı alsın fiyatlara yüksek diyenler mal alıcısına satılır iyi araba iyi para

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Mal gercekten satmak isteyenden alinir.ne bu ilan simdi? Bende 36binlik 2007 punto ilanini referansmi gostereyim.yapmayin allah askina hele ki bey sen sanayici adamsin sana bu ilanini gosterdigin araci getirsek 15ten fazla vermezsin.

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Mal gercekten satmak isteyenden alinir.ne bu ilan simdi? Bende 36binlik 2007 punto ilanini referansmi gostereyim.yapmayin allah askina hele ki bey sen sanayici adamsin sana bu ilanini gosterdigin araci getirsek 15ten fazla vermezsin.

ta aynı şeyi söylüyor zaten. Araçlarımızın değerlerini belirleyen tek şey km. model vs değil. Aynı özelliklerdeki iki araç arasında yeri geliyor 2-3 bin lira fark olabiliyor. Aracın hasar geçmişinin kötü olmasını daha hesaba katmıyorum.

2012 yılbaşında 2007 model esp+asr paketininde olduğu skydomlu ve 110bin deki emotion aracımı 25500'e aldım. Birde trabzondan getirmenin maliyeti var. Ancak ne boya ne değişen ve servis bakımlı bir araç. Piyasa fiyatından 1000-1500 lira gibi yüksek olduğunda farkındayım. Ama başımın ağrımayacağına emindim, 15 bini devirdim hala fren balatasını değiştirmedim maşallah. Tek yaptığım masraf yağ ve filtreler.
    Ne mutlu Türküm diyene.

murat polat
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çağdaşta aynı şeyi söylüyor zaten. Araçlarımızın değerlerini belirleyen tek şey km. model vs değil. Aynı özelliklerdeki iki araç arasında yeri geliyor 2-3 bin lira fark olabiliyor. Aracın hasar geçmişinin kötü olmasını daha hesaba katmıyorum.

2012 yılbaşında 2007 model esp+asr paketininde olduğu skydomlu ve 110bin deki emotion aracımı 25500'e aldım. Birde trabzondan getirmenin maliyeti var. Ancak ne boya ne değişen ve servis bakımlı bir araç. Piyasa fiyatından 1000-1500 lira gibi yüksek olduğunda farkındayım. Ama başımın ağrımayacağına emindim, 15 bini devirdim hala fren balatasını değiştirmedim maşallah. Tek yaptığım masraf yağ ve filtreler.
    Cok pahaliya almissin birde fren balatalari 30 40tl bisey.keske degistirdigin balata olsa herneyse artik ben fiyat konusunda cok kati dusunebilirim sizin bakis aciniza sahip olmaya calisacagim.bu sartlarda sanirim tjet sportlar en yuksek ekipmana sahip olmalari nedeniyle 30 civari tek kapi olmasindan dolayi 28e satilir gibi geliyor.tjetimi 28 e almak isteyen varmi?

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Cok pahaliya almissin birde fren balatalari 30 40tl bisey.keske degistirdigin balata olsa herneyse artik ben fiyat konusunda cok kati dusunebilirim sizin bakis aciniza sahip olmaya calisacagim.bu sartlarda sanirim tjet sportlar en yuksek ekipmana sahip olmalari nedeniyle 30 civari tek kapi olmasindan dolayi 28e satilir gibi geliyor.tjetimi 28 e almak isteyen varmi?

Bence çok pahalı değil, en fazla 1000TL olabilir. 2007 90hp, emotion asr+esp+hillholder+6 airbag ve skydoomdan oluşan gerçek dolu bir arabadan bahsediyoruz. full demiyorum çünkü artık herşeye ful deniyor.
    Aynı araçlar o dönemde forumda dahi 24k dan aşağı değildi, 24k demiyorum aşağı değildi. daha yukarısına satılan skydomsuz araç bile oldu. forumdaki satılık ilanlarını hala gezebilirsiniz.

Ayrıca sizde bilirsiniz sadece fren balatasıyla bitmiyor, Ben ilk aklıma geleni yazdım. Aldıktan sonra kapısından ön takımından gelen seslerden şikayet eden, turbosundan problem yaşayan vs. bir sürü insan mevcut. istisnalar dışında ucuza aldığı arabadan memnun kaç kişi gösterebilirsiniz ?
    Konu tyilgin tarafından (05/01/2013 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.
    Ne mutlu Türküm diyene.

EVREN ARISOY
    evrenarisoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    10,5 Bandırma
    Edilen teşekkür: 18

[QUOTE=muratpolat12;784885]Cok pahaliya almissin birde fren balatalari 30 40tl bisey.keske degistirdigin balata olsa herneyse artik ben fiyat konusunda cok kati dusunebilirim sizin bakis aciniza sahip olmaya calisacagim.bu sartlarda sanirim tjet sportlar en yuksek ekipmana sahip olmalari nedeniyle 30 civari tek kapi olmasindan dolayi 28e satilir gibi geliyor.tjetimi 28 e almak isteyen varmi?

Murat, Puntoların 3 kapı ve benzinlileri pek tutulmuyor, tjet olsada olsada pek fark etmez. Artık herkes ekonomiye önem veriyor, yakıt ve vergisi (1.3) ucuz arabalara bakıyor. Senin araç o yüzden o paralara çok zor gider.

murat polat
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Bence çok pahalı değil, en fazla 1000TL olabilir. 2007 90hp, emotion asr+esp+hillholder+6 airbag ve skydoomdan oluşan gerçek dolu bir arabadan bahsediyoruz. full demiyorum çünkü artık herşeye ful deniyor.
    Aynı araçlar o dönemde forumda dahi 24k dan aşağı değildi, 24k demiyorum aşağı değildi. daha yukarısına satılan skydomsuz araç bile oldu. forumdaki satılık ilanlarını hala gezebilirsiniz.

Ayrıca sizde bilirsiniz sadece fren balatasıyla bitmiyor, Ben ilk aklıma geleni yazdım. Aldıktan sonra kapısından ön takımından gelen seslerden şikayet eden, turbosundan problem yaşayan vs. bir sürü insan mevcut. istisnalar dışında ucuza aldığı arabadan memnun kaç kişi gösterebilirsiniz ?
    Sizce benim 2008 tjet sport lpgli 1parca boyali 75binde ne kadar eder

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

tjet takip edip araştırdığım bir araç olmadığı için inan piyasasını hiç bilmiyorum. Ben özellikle mjet leri araştırmıştım.
    Ne mutlu Türküm diyene.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

tjet takip edip araştırdığım bir araç olmadığı için inan piyasasını hiç bilmiyorum. Ben özellikle mjet leri araştırmıştım.
    çok merak ettim şimdi 11 ağustos çıkışlı active evo, büyük kazam yok çok şükür, sadece arkaya öküzün biri dokunuverdi çektirme yapıldı, motorumun diriliğinide bilir,30binde ve sadece uzun yolda oldu araç ortalaması zaten 20*21 kurusa geliyor yakışı ne kadar ediyo simdi

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok merak ettim şimdi 11 ağustos çıkışlı active evo, büyük kazam yok çok şükür, sadece arkaya öküzün biri dokunuverdi çektirme yapıldı, motorumun diriliğinide bilir,30binde ve sadece uzun yolda oldu araç ortalaması zaten 20*21 kurusa geliyor yakışı ne kadar ediyo simdi
    18.750 vereyim nakit.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18.750 vereyim nakit.
    sen tanıdıksın,güzelliğim araç başında bitmez sana.

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tjet fazla tutulmuyor anlayan usta yok, alt takım parçaları çok pahalı, motor parçaları çok pahalı, artı çok hırpalanmış oluyor, boyası kazasıda var, lpg takılmış motorun orijinalliği bozulmuş ileride ne olacağı belli değil. E bide 3 kapı olunca aracın piyasası iyice düşüyor. 16.250 TL eder bence.

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

ben eminimki burda 20 yazsam bile çok diyenler olacak insanlar araba ararken çok gözüyle bakıyor satarken az istiyorum diyor ne yazmalıyım acaba 2006 active fiyatımı yazmalıyım bilmiyorum km fazlaymış 2008 10. ayda çıkmış bu araba ve dizel 51 aylık ayda 2100 km yapmış çok abartı değil fikir edineyim diye konu açtım ama fikir veren olmadı herkes kendi aracının ne kadar edeceğini yorumlamış 250 binde 2006 araca 20 bin yazmışlar o az bnm hatasız 110 binde 2009 aracıma 25 istiyorum çok oluyor ilginçsiniz

BARIŞ BALCI
    sinbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    35 JA 0635
    Edilen teşekkür: 16

ilker benimki ne kadar eder? (birde hız sabitleyici olsaydı +500 daha koyardım)
    DOKUNMAYIN YAVRU CEYLANIMA...

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon