Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
82 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Arabam Ne Kadar Eder

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı ilkerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tjet fazla tutulmuyor anlayan usta yok, alt takım parçaları çok pahalı, motor parçaları çok pahalı, artı çok hırpalanmış oluyor, boyası kazasıda var, lpg takılmış motorun orijinalliği bozulmuş ileride ne olacağı belli değil. E bide 3 kapı olunca aracın piyasası iyice düşüyor. 16.250 TL eder bence.
    Ben 15e veririm elimde kaldi alirmisin

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

keşke bir türkiye buluşması olsada tüm arkadaşların puntosunu yanyana koyupp değerlendirsek tabi kötüleyerek değil...

tjet çok sevdiğim bir makina ama gel gelelim benzin fiyatları malum ucuz olsa multijetle işim olmaz amatrde turbosunun sıfırı yok o yüzden piyasası ve satışı çok hızlı değil ama ilerde mutlaka bende alıcam ama açık söyleyeyim 2008 tjete en fazla 19bin tl veririm oda boyasız olcak lpg olmucak 50 60 binde 3 kapı tjetin yorgunu adamı verem eder çünkü

benzin ucuz olsa tjet 25 26 bin tl de yapar ama malesef

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

türkiye buluşması yapalım bursada

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Allah insani kaportacilarin ve galericilerinin eline dusurmesin lpg takarsin ahh keske takilmasa derler takmazsin cok yakiyor derler derlerde derler.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok

Alıntı 16BBZ66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiye buluşması yapalım bursada

keşke olsa da gelsek önceden forumda ankara eskişehir buluşmalarına gittim ev sahipliği yaptılar ankaralılar izmire geldi onları ağırladık izmirde olursa biz seve seve yaparız sizin yapıcagınızdan da eminimm

forumda zaten sizin gibi değerli arkadaşlarımız dostlarımız olmasa artık buralardan hevesimizi aldık bizim bu foruma üye oldugumuzda klavye delikanlılığı kavramı daha çıkmamıştı ama artık var o yüzden ....

Rengi
    Yok

Alıntı muratpolat12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah insani kaportacilarin ve galericilerinin eline dusurmesin lpg takarsin ahh keske takilmasa derler takmazsin cok yakiyor derler derlerde derler.

amin abii tjet senin izmirde olsa denerdik keyfimizi alırdık ilerde alayım haftada bigün çıkarcam bi 100lük benzn harcayıp geri döneriz

murat göktepe abim getircek tjeti izmire bakımla trigeri değiştirelim akşama gazlarızz
    Konu Ziyaretci046 tarafından (06/01/2013 Saat 03:07 ) değiştirilmiştir.

murat polat
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı oto izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amin abii tjet senin izmirde olsa denerdik keyfimizi alırdık ilerde alayım haftada bigün çıkarcam bi 100lük benzn harcayıp geri döneriz

murat göktepe abim getircek tjeti izmire bakımla trigeri değiştirelim akşama gazlarızz
    Insallah sanada nasip olur gazlarsin.ben sikildim gazlamaktan.ha bu arada benimkinde 1 parca boya var sana gelmez ama dusunursen 12 ay vadeli veririm.sen esnaf adamsin yamuk yapmazsin.

Konu muratpolat12 tarafından (06/01/2013 Saat 03:12 ) değiştirilmiştir.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tjet takip edip araştırdığım bir araç olmadığı için inan piyasasını hiç bilmiyorum. Ben özellikle mjet leri araştırmıştım.
    çok merak ettim şimdi 11 ağustos çıkışlı active evo, büyük kazam yok çok şükür, sadece arkaya öküzün biri dokunuverdi çektirme yapıldı, motorumun diriliğinide bilir,30binde ve sadece uzun yolda oldu araç ortalaması zaten 20*21 kurusa geliyor yakışı ne kadar ediyo simdi

Rengi
    Yok

Insallah sanada nasip olur gazlarsin.ben sikildim gazlamaktan.ha bu arada benimkinde 1 parca boya var sana gelmez ama dusunursen 12 ay vadeli veririm.sen esnaf adamsin yamuk yapmazsin.

1parça boyadan birşey olmazda şu an alamam imkanlar kısıtlı ben forumdan genius engin abiden eln alırken parasını vermeden satışını aldım o yönden sıkıntı yok ama her esnafa güven olmaz

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok merak ettim şimdi 11 ağustos çıkışlı active evo, büyük kazam yok çok şükür, sadece arkaya öküzün biri dokunuverdi çektirme yapıldı, motorumun diriliğinide bilir,30binde ve sadece uzun yolda oldu araç ortalaması zaten 20*21 kurusa geliyor yakışı ne kadar ediyo simdi
    18.750 vereyim nakit.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18.750 vereyim nakit.
    sen tanıdıksın,güzelliğim araç başında bitmez sana.

selçuk öz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66

Alıntı oto izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke olsa da gelsek önceden forumda ankara eskişehir buluşmalarına gittim ev sahipliği yaptılar ankaralılar izmire geldi onları ağırladık izmirde olursa biz seve seve yaparız sizin yapıcagınızdan da eminimm

forumda zaten sizin gibi değerli arkadaşlarımız dostlarımız olmasa artık buralardan hevesimizi aldık bizim bu foruma üye oldugumuzda klavye delikanlılığı kavramı daha çıkmamıştı ama artık var o yüzden ....
    tabiki herzaman misafire kapımız açık yeterki olsun ben eskiden çok takılmıyodum foruma üyeliğim 2010 da falndı sanırım emin değilim ama şu 2-3 aydır sürekli takip ediyorum fikirlerini aldığım arkadaşlarla yüzyüzede görşmek isterim elbette dediğim gibi kapımız her zaman açık

selçuk öz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66

bu konuşmalardan aracıma çok istediğim sonucuna vardım 10 bine vericem

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen tanıdıksın,güzelliğim araç başında bitmez sana.
    canımsın
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

EVREN ARISOY
    evrenarisoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    10,5 Bandırma
    Edilen teşekkür: 18

[QUOTE=muratpolat12;784885]Cok pahaliya almissin birde fren balatalari 30 40tl bisey.keske degistirdigin balata olsa herneyse artik ben fiyat konusunda cok kati dusunebilirim sizin bakis aciniza sahip olmaya calisacagim.bu sartlarda sanirim tjet sportlar en yuksek ekipmana sahip olmalari nedeniyle 30 civari tek kapi olmasindan dolayi 28e satilir gibi geliyor.tjetimi 28 e almak isteyen varmi?

Murat, Puntoların 3 kapı ve benzinlileri pek tutulmuyor, tjet olsada olsada pek fark etmez. Artık herkes ekonomiye önem veriyor, yakıt ve vergisi (1.3) ucuz arabalara bakıyor. Senin araç o yüzden o paralara çok zor gider.

MEHMET AK
    see aksan32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

2007 g.punto gümüş gri sol kapıda 25 cm boya var 71245 km de lpg-tüp dualogic vites ne kadar eder bilginiz varmı acaba ben 22.500- tl almıştım 1 sene önce piyasa şuan nedir bilgisi olan varmı. araç 1.4 dinamik 77 bg dualogic vites.Eklenti 23843

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı sinbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilker benimki ne kadar eder? (birde hız sabitleyici olsaydı +500 daha koyardım)

Senin araç çok güzel. Skydome hep hayalim

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben 15e veririm elimde kaldi alirmisin

İyidik. 15 Alırdım.

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

Arkadaşlar çok birşey beklemeyin bu donemde benim bravoya 24 verdiler 65.000 de ses sistemli araç yok artık dedim ben de 32 ye fitim

cihan80
    Ziyaretçi cihan80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı 16BBZ66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatı epey düşürmek derken sağı solu boyalı 2006 model arabalara 22 yazıyorlar ve bakıyorum araç satılmış bendemi 22 ye vereyim epey düşürmekden kasıt nedir model arasında 1000 lira fark zaten var diye düşünüyorum neyse satılırsa bu fiyata satılsn tutupda 23 e falan 2009 model arabayı verecek de değilim yılbaşından sonra vergiler artınca zaten 33-35 e sıfır araba kalmayacak fikir edinmek için sormuştum aslında ama herkez sıfır faiz kampanyasından bahsetmiş ben gidip sıfır faiz kampanyasınıda sordum peşin alımla kredili alım arasında 4000 tl oynuyor görünüşde sıfır faiz almaya kalktığınızda durum öyle değil açın fiyat listesine bakın kredili fiyat peşin fiyat diye iki seçenek yazıodur ben netten bakmadım ama bayide durum böyle

hocam aracında kaza darbe boya yokmuş 25 bin den aşağı bırakma kim ne derse desin . sıfır araç öyle göründüğü gibi ucuz değil. pop versiyon 1.2 motora 28.000 yazmış kredili fiyatı 31.000 lerde . iddaa ediyorum sıfır faiz yok . araca fiyat bindiriyo. ölmüş eşek arayanlara yedirme güzelim arabayı

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon