Ben 15e veririm elimde kaldi alirmisin
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Printable View
keşke bir türkiye buluşması olsada tüm arkadaşların puntosunu yanyana koyupp değerlendirsek tabi kötüleyerek değil...
tjet çok sevdiğim bir makina ama gel gelelim benzin fiyatları malum ucuz olsa multijetle işim olmaz amatrde turbosunun sıfırı yok o yüzden piyasası ve satışı çok hızlı değil ama ilerde mutlaka bende alıcam ama açık söyleyeyim 2008 tjete en fazla 19bin tl veririm oda boyasız olcak lpg olmucak 50 60 binde 3 kapı :)tjetin yorgunu adamı verem eder çünkü
benzin ucuz olsa tjet 25 26 bin tl de yapar ama malesef
türkiye buluşması yapalım bursada :D
Allah insani kaportacilarin ve galericilerinin eline dusurmesin :) lpg takarsin ahh keske takilmasa derler takmazsin cok yakiyor derler derlerde derler.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
keşke olsa da gelsek önceden forumda ankara eskişehir buluşmalarına gittim ev sahipliği yaptılar ankaralılar izmire geldi onları ağırladık izmirde olursa biz seve seve yaparız sizin yapıcagınızdan da eminimm :)
forumda zaten sizin gibi değerli arkadaşlarımız dostlarımız olmasa artık buralardan hevesimizi aldık bizim bu foruma üye oldugumuzda klavye delikanlılığı kavramı daha çıkmamıştı ama artık var o yüzden ....
çok merak ettim şimdi :D 11 ağustos çıkışlı active evo, büyük kazam yok çok şükür, sadece arkaya öküzün biri dokunuverdi çektirme yapıldı, motorumun diriliğinide bilir,30binde ve sadece uzun yolda oldu araç ortalaması zaten 20*21 kurusa geliyor yakışı :) ne kadar ediyo simdi :)
tabiki herzaman misafire kapımız açık yeterki olsun ben eskiden çok takılmıyodum foruma üyeliğim 2010 da falndı sanırım emin değilim ama şu 2-3 aydır sürekli takip ediyorum fikirlerini aldığım arkadaşlarla yüzyüzede görşmek isterim elbette dediğim gibi kapımız her zaman açık
bu konuşmalardan aracıma çok istediğim sonucuna vardım 10 bine vericem :)
[QUOTE=muratpolat12;784885]Cok pahaliya almissin birde fren balatalari 30 40tl bisey.keske degistirdigin balata olsa :) herneyse artik ben fiyat konusunda cok kati dusunebilirim sizin bakis aciniza sahip olmaya calisacagim.bu sartlarda sanirim tjet sportlar en yuksek ekipmana sahip olmalari nedeniyle 30 civari tek kapi olmasindan dolayi 28e satilir gibi geliyor.tjetimi 28 e almak isteyen varmi?
Murat, Puntoların 3 kapı ve benzinlileri pek tutulmuyor, tjet olsada olsada pek fark etmez. Artık herkes ekonomiye önem veriyor, yakıt ve vergisi (1.3) ucuz arabalara bakıyor. Senin araç o yüzden o paralara çok zor gider.
2007 g.punto gümüş gri sol kapıda 25 cm boya var 71245 km de lpg-tüp dualogic vites ne kadar eder bilginiz varmı acaba ben 22.500- tl almıştım 1 sene önce piyasa şuan nedir bilgisi olan varmı. araç 1.4 dinamik 77 bg dualogic vites.Eklenti 23843
Arkadaşlar çok birşey beklemeyin bu donemde benim bravoya 24 verdiler 65.000 de ses sistemli araç yok artık dedim ben de 32 ye fitim
hocam aracında kaza darbe boya yokmuş 25 bin den aşağı bırakma kim ne derse desin . sıfır araç öyle göründüğü gibi ucuz değil. pop versiyon 1.2 motora 28.000 yazmış kredili fiyatı 31.000 lerde . iddaa ediyorum sıfır faiz yok . araca fiyat bindiriyo. ölmüş eşek arayanlara yedirme güzelim arabayı :)