Alıntı ozmenomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
daha önce multijet active evom vardı ancak otomatik vites ihtiyacından fire lounge duologic aracımı bugün teslim aldım. ortalama bir trafikte 50 km civarı yaptım. duologicide fire motoruda inanın daha ilk kullanışım alırken bile denemedim. ama evet biraz hantal kalsada gaza yüklendiğinizde biraz telafi etmekte ancak ortalama 6.2 benzin tüketimi bence gayet tatminkarki daha motor 50 kmde duologic keyfi cok güzel ancak eko modu biraz sıkıntılı. stop start ise bence hızlı devreye girip cıkmakta sadace yokusta vitesten calıstırılmalı. blue me den hands konusmak ses kalitesi çok iyi. cruise control ise basit ve kullanışlı. bence evomdan süspansiyonları daha iyi geldi en ufak lakırtı tıkırtı yoktu. bence benzin fiyatları biraz makul olsa inanın dizeli çok aratmaz ve benzinli oomatik bir aracı kullanmanın keyfide gercekten baskaymış. ses ve sarsıntı daha az kesin. eğer başka bilmem dikkat etmem gerken birşey var ise tecrübeli kullanıcılarından yardımlarını beklerim.
Oncelikle hayirli olsun. Daha once bende 1.3 mj 2006 gp vardi. Su anda da 2012 model sizinkinden daha bos olani dualogic-start stop lu-esp-asr-hill holder dualogic 1.4 fire gp aldim. Aracim su anda 1500 kmde. Otomatik ciddi anlamda buyuk rahatlikmis. Ancak, duzgun bir asfaltta yani lastik sesi olmadiginda sizde motor sesini 110 km sabit hizda giderken fazla duydugunuzu hissediyormusunuz? Motorun sifir ve acilmamis olmamasia alakali olabilirmi bu durum?

Sent my iPhone using