Merhabalar arkadaşlar
Benimde bir süredir çalışmakta olduğum, Ulaştırma Bakanlığı tarafından yürütülen projeyi ilginizi çekeceğini düşünerek sizlerle paylaşmak istedim.
Proje henüz test aşamasında, yaklaşık bir ay gibi bir süre içinde tam olarak aktif olması hedefleniyor.
Ulusal Ulaştırma Portalı
Ulaştırma Portalı Tanıtım
T.C. Ulaştırma Bakanlığı Ulusal Ulaştırma Portalı
Ulaştırma Portalı Facebook Grubu (Facebook üyeliği gerektiriyor)
Giriş Yap | Facebook
Ulaştırma Portalı Tanıtım Videosu (Facebook üyeliği gerektiriyor)
Giriş Yap | Facebook
güzel ve faydalı bir siteye benziyor.
güzel bencede...
çok güzel ya .. inşallah iphone uygulaması felan çıkar
guzel bir uygulama olmus,
guncel akaryakit bilgileri, tuketime gore toplam maliyet vb. kucuk ozellikler eklenebilir sanirim
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
güzel olmuş gerçekten..
İlerki süreçte düşünülüyor iphone uygulaması ve flash android uygulamasıda geliştirilebilir.
Bu ve benzeri özellikler düşünülüyor fakat bu tarz entegrasyon projelerinde olduğu gibi bizimde en büyük sıkıntımız bu verileri sunacak kurumların henüz çağa ayak uyduramamış olması.
eline sağlık
biraz once yorum yapmıstım. Sanırım aynı sey ıphone icin uygulama adı nedir acaba?
Google Maps'ten veri alıyor sanırım, ancak Google'ın kendisinden yavaş çalışıyor Keza uçuş bilgileri de öyle. Grafik arayüzün iyileşmesi lazım, her link ayrı sayfada açılıyor, görsel bütünlük yok. Söylediğiniz gibi kurumların veritabanları ne kadar iyiyse, bu site de o kadar iyi olabilir. Nacizane görüşüm, daha yapılacak çok iş var, bir de mobil platform için flash kullanmasanız çok daha iyi, html5 varken...
faydalı bir çalışma olmuş bencede
Yakışır TÜRKİYE me.....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
çok başarılı...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri