Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Nihayetinde artık benimde tutamaçlarım var!!!

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlarımız güzel ama eksikleri olduğu kesin
    güzel araçta eksik olmamalı diye düşünüyorum...defalarca yazdım burada..

1-tavan tutamaç yok
    2-bagaj aydınlatma yok
    3-torpido aydınlatma yok
    4-yedi aylık araç yolda takur tukur ses veriyor
    5-vites geçişleri garip
    6-sürat yükseldiği zaman yolda geziniyor
    7-içeri çok ses alıyor
    8-iç malzeme kalitesi 80'li yıllardan kalma
    vs vs....

2. Bu mesajı için 2 kişi GUNES'ye teşekkür etti:

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

Benim gp 2009 Kasım çıkışlı 2010 model active.
    Tutamaclar var, ayna kapakları boyalı, 3 satır ekran ve dış hava sıcaklığı var, bagajda aydinlatma var, direksiyon tuşlarında aydınlatma yok.

Sent my iPhone using

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Fiatın garip politikası dijital klima koyar torpido da lamba olmaz bir garip.

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sizin söylediklerinizi defalarca yazdım fakat forumdaki arkadaşların birçoğu fiat ın doğru yaptığını, başka araçlarda da eksikler olduğunu, beğenmiyorsam başka araçlara bakmam gerektiği gibi yazılar yazdılar
    Mühim olan diğer modellerden fark olarak ne yapabildiğindir... Size onları diyenler emin olun ne müşteri memnuniyetinden ne de kaliteden anlamayan sağdan soldan duydukları ile araç fanatizmi yapan tipler... Eksik olan bir şeyi yazmak eleştirmek suç mu kardeşim... Ama bol bol övgüler söylerseniz bol bol alkış tutsanız sizden iyisi de olmaz onlara göre...

Alıntı GUNES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel araçta eksik olmamalı diye düşünüyorum...defalarca yazdım burada..

1-tavan tutamaç yok
    2-bagaj aydınlatma yok
    3-torpido aydınlatma yok
    4-yedi aylık araç yolda takur tukur ses veriyor
    5-vites geçişleri garip
    6-sürat yükseldiği zaman yolda geziniyor
    7-içeri çok ses alıyor
    8-iç malzeme kalitesi 80'li yıllardan kalma
    vs vs....
    Haklısınız hepsi olmalı giderilmeli...

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

sanırım peugeot 207'mi özledim hiç sorunsuzdu 1 yıl bindim...

Sinan UZUN
    Yüksek Lisans sinanuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    yok
    Edilen teşekkür: 89

Bilgilendirme için teşekkür ederim sağolun.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

duyanda bu adamı mercedesten inmez sanar

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

konu virajda yoldan çıkmış kardeşim güle güle tutun tutamaçlarına 2 adetmi 4 adetmi 230 tl verdin?
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

El arabasına binseniz daha iyi Anlayana

veli ercan
    vek66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31
    Edilen teşekkür: 117

herkese teşekkürler arkadaşlar 3 tanesine 230 tl verdim sağ ön ve sağ-sol arka... saydıklarınızın hepsi olsa daha güzel olur ama ben puntomu yinede çok seviyorum inşallah yavaş yavaş onları da hallederiz tutamaçlar tamam bagaj lambam tamam(ledli fener alıp bagaja yapıştırarak) sıra güneşlikte bakalım. yanlız Güneş abi yalda giderken takur takur ses vites geçişleri problemi yok benim araçta süratli gittiğim zaman yolda gezmesi ki(170-180 ile giderken bile yolda gezme gibi bir sıkıntı yok) son olarak aynı segment teki başka araçlarla kıyaslayın inanın punto daha sesiz gelir. bence bu saydığınız sıkıntıların 4. 5. 6. 7. maddeler için iyi bir servise başvurun derim.

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı vek66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese teşekkürler arkadaşlar 3 tanesine 230 tl verdim sağ ön ve sağ-sol arka... saydıklarınızın hepsi olsa daha güzel olur ama ben puntomu yinede çok seviyorum inşallah yavaş yavaş onları da hallederiz tutamaçlar tamam bagaj lambam tamam(ledli fener alıp bagaja yapıştırarak) sıra güneşlikte bakalım. yanlız Güneş abi yalda giderken takur takur ses vites geçişleri problemi yok benim araçta süratli gittiğim zaman yolda gezmesi ki(170-180 ile giderken bile yolda gezme gibi bir sıkıntı yok) son olarak aynı segment teki başka araçlarla kıyaslayın inanın punto daha sesiz gelir. bence bu saydığınız sıkıntıların 4. 5. 6. 7. maddeler için iyi bir servise başvurun derim.
    Bunu görmek isterdim resim varsa Hey Allah ım ya şu puntonun müşterilerini getirdiği duruma bakar mısınız... Maşallah hepsi birbirinden mücit çıkıyor

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zeki çocuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir anda yaptıgı yorumlara bak hele sen helee

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zeki çocuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir anda yaptıgı yorumlara bak hele sen helee
    est. o lütuf size ait...

Onur ARI
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. onur1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34UG026
    Edilen teşekkür: 153

Ben de şu direksiyondaki kumanda tuşlarında ışık yanmaması olayına hastayım.yahu arkadaş orjinal fabrika çıkışı aracına marşpiyer koyuyosun spoiler koyuyosun,arka camları üşenmiyosun karartıyosun direksiyona iki turuncu ışığı çok görüyoaun.nasıl bi dizayn politikası var bu fiat ın anlamış değilim vallahi he!

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı onur1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de şu direksiyondaki kumanda tuşlarında ışık yanmaması olayına hastayım.yahu arkadaş orjinal fabrika çıkışı aracına marşpiyer koyuyosun spoiler koyuyosun,arka camları üşenmiyosun karartıyosun direksiyona iki turuncu ışığı çok görüyoaun.nasıl bi dizayn politikası var bu fiat ın anlamış değilim vallahi he!
    Ve halen aracın full+full olduğunu iddaa edenler var... Ne kadar lüzümsuz özellik varsa doldur gitsin ihtiyaç olacak özellikleri de üst model yada opsiyonele dahil et olacak iş mi...

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

El arabasına binmeye gerek olduığunu sanmıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Tabi anlayana.

Sonuçta bindiğimiz arabanın sınıfı, özellikleri belli ve satış fiyatıda buna göre belirleniyor ve bizlerde bütçelerimiz dahilinde bu araçları alıyoruz. Alırkende neyi alacağımızı bilerek o imzayı atıp, parayı ödüyoruz. Yani adamlar bize arabayı sattıktan sonra üzerinden bir şey sökmüyorlar. Bu donanım hoşumuza gitmiyor ise, hoşumuza giden başka marka ve modeli alırız. Boşuna da dert yanmayız.

Herkes bindiği aracın en üst düzey öelliklerde olmasını ister. Bende M paket BMW'ye binmek istiyorum ancak yüzbinlerde TL param yok ne yazık ki o nedenle GP ile yoluma devam ediyorum.

Ayrıca, yapılacak yorumlarda biraz daha dikkat edilmesi gerektiğinden yanayım.

Veli tutamaçların hayırlı olsun. Güle güle kullan.
    Konu JASMINE tarafından (30/09/2012 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.

19. Bu mesajı için 5 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    El arabasına binmeye gerek olduığunu sanmıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Tabi anlayana.

Sonuçta bindiğimiz arabanın sınıfı, özellikleri belli ve satış fiyatıda buna göre belirleniyor ve bizlerde bütçelerimiz dahilinde bu araçları alıyoruz. Alırkende neyi alacağımızı bilerek o imzayı atıp, parayı ödüyoruz. Yani adamlar bize arabayı sattıktan sonra üzerinden bir şey sökmüyorlar. Bu donanım hoşumuza gitmiyor ise, hoşumuza giden başka marka ve modeli alırız. Boşuna da dert yanmayız.

Herkes bindiği aracın en üst düzey öelliklerde olmasını ister. Bende M paket BMW'ye binmek istiyorum ancak yüzbinlerde TL param yok ne yazık ki o nedenle GP ile yoluma devam ediyorum.

Veli tutamaçların hayırlı olsun. Güle güle kullan.
    Kesinlikle araçların sınıfı belli ancak 80-90 model araçlarda dahi tutamaç, bagaj lambası dahi varken 2000 modelli araçlarda olmaması çok ama çok enteresan...

Bu sözünüzede aynen katılıyorum da malesef forumda bazı fanatik arkadaşlar ısrarla konuyu saptırmak için uğraşıyorlar bilmem moderatörler olarak sizler farkediyor musunuz ? Mühim olan araçların + ve - yönlerini söyleyebilmek ama sırf kuru kuruya fanatizm dolu mesajlar, tahrik edici sözler yada sırf başka bir marka araç kullandığımız için hakaret edilmesine de göz yumulmamalıdır. Bu ktür söylemlerde moderatörler hızla devreye girmelidir

Saygılar

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Her mesaj moderasyon tarafından okunup inceleniyor. Gerekli görüldüğü taktirde zaten müdahale ediliyor. Hatırlatmanız için teşekkürler
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Kesinlikle araçların sınıfı belli ancak 80-90 model araçlarda dahi tutamaç, bagaj lambası dahi varken 2000 modelli araçlarda olmaması çok ama çok enteresan...

Bu sözünüzede aynen katılıyorum da malesef forumda bazı fanatik arkadaşlar ısrarla konuyu saptırmak için uğraşıyorlar bilmem moderatörler olarak sizler farkediyor musunuz ? Mühim olan araçların + ve - yönlerini söyleyebilmek ama sırf kuru kuruya fanatizm dolu mesajlar, tahrik edici sözler yada sırf başka bir marka araç kullandığımız için hakaret edilmesine de göz yumulmamalıdır. Bu ktür söylemlerde moderatörler hızla devreye girmelidir

Saygılar
    Selim bey,

Benim aracım 2006 model active donanımlı. Bagaj aydınlatması, kapı tutmaçları, direksiyon aydınlatması mevcut. Ben bu aracı almaya gittiğimde
    özelliklerini bilerek, aracı showroomda görerek aldım ve 6 yıldırda biniyorum. Eğer firma bana söylemiş olduğundan farklı bir donanımda araç vermiş olsaydı onun ile ilgili serzenişte bulunmak hakkımdı. Ancak benim söylemek istediğim kısaca şu; Şu an yeni bir araç almak istesem ve yukarıda belirtilen eksiklikler benim için önemli ise ben o arabayı almam. Üzerine biraz daha para ekler, bu donanımlarında olacağı başka bir model veya marka araç alırım. Alıyorsamda yok osu eksik, busu fazla, busu kıytırık gibi yorumlara girmeden o aracın keyfini çıkartırım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir GP sahibi değilsiniz ve farklı bir araca biniyorsunuz. (Hatalı isem lütfen düzeltiniz) Hiç bilmediğiniz, hiç kullanmadığınız bir araç hakkında da bu kadar negatif bir yorum yapıyor olmanıza da anlam veremiyorum. Ne kıytırık malzemelerle üretildiğini bırtakmışsınız ne de el arabasından beter benzetmesine. Dediğim gibi elimin altında bir Mercedes, BMW olmadığına göre bu araç ile yoluma devam eder, keyfini de sürerim.

Moderatörler olarak konulara elimizden geldiği hızla müdahale ediyoruz. Burası bir forum sitesi ve elbetteki her üyenin forum kuralları dahilinde fikirlerini beyan etme hakkı var. Yukarıdaki mesajınızda tahrik edici yorumlardan bahsetmişsiniz. Sizin yorumlarınızda da ne yazık ki bu durumlar alenen gözleniyor.

Arkadaşımız aracına yaptığı ilaveyi paylaşmak istemiş ancak konu nerelere gelmiş. Lütfen daha fazla konunun amacının dışına çıkacak, konuyu saptıracak yorumlar yapılmasın.

Keyiflli forumlar.

24. Bu mesajı için 6 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selim bey,

Benim aracım 2006 model active donanımlı. Bagaj aydınlatması, kapı tutmaçları, direksiyon aydınlatması mevcut. Ben bu aracı almaya gittiğimde
    özelliklerini bilerek, aracı showroomda görerek aldım ve 6 yıldırda biniyorum. Eğer firma bana söylemiş olduğundan farklı bir donanımda araç vermiş olsaydı onun ile ilgili serzenişte bulunmak hakkımdı. Ancak benim söylemek istediğim kısaca şu; Şu an yeni bir araç almak istesem ve yukarıda belirtilen eksiklikler benim için önemli ise ben o arabayı almam. Üzerine biraz daha para ekler, bu donanımlarında olacağı başka bir model veya marka araç alırım. Alıyorsamda yok osu eksik, busu fazla, busu kıytırık gibi yorumlara girmeden o aracın keyfini çıkartırım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir GP sahibi değilsiniz ve farklı bir araca biniyorsunuz. (Hatalı isem lütfen düzeltiniz) Hiç bilmediğiniz, hiç kullanmadığınız bir araç hakkında da bu kadar negatif bir yorum yapıyor olmanıza da anlam veremiyorum. Ne kıytırık malzemelerle üretildiğini bırtakmışsınız ne de el arabasından beter benzetmesine. Dediğim gibi elimin altında bir Mercedes, BMW olmadığına göre bu araç ile yoluma devam eder, keyfini de sürerim.

Moderatörler olarak konulara elimizden geldiği hızla müdahale ediyoruz. Burası bir forum sitesi ve elbetteki her üyenin forum kuralları dahilinde fikirlerini beyan etme hakkı var. Yukarıdaki mesajınızda tahrik edici yorumlardan bahsetmişsiniz. Sizin yorumlarınızda da ne yazık ki bu durumlar alenen gözleniyor.

Arkadaşımız aracına yaptığı ilaveyi paylaşmak istemiş ancak konu nerelere gelmiş. Lütfen daha fazla konunun amacının dışına çıkacak, konuyu saptıracak yorumlar yapılmasın.

Keyiflli forumlar.
    Evet punto sahibi değilim ama punto sahibi olanlarda araçlarındaki eksikliklerden kronik sorunlardan sık sık servis kapısında sabahlamaktan şikayetçi olduğu da aşikar. Ben ise Hyundai i20 troy sahibiyim ancak puntoya binmediğim test etmediğim gibi bir durum da yok. Sırf i20 sahibiyiz diye burda bir çok hakarete maruz kaldık, bırakın hyundai markasına şahsımıza dahi söylenmedik sözler kalmadı... forumda arama yaparsanız eğer hakaretleri görebilirsiniz ve ayrıca bunun bilgi işlem suçuna girdiğini de hatırlatırım... Bunları görmenizi ve buna göre işlem yapmanızı beklediğimi belirttim.. ayrıca puntosu olmayanların giremeyeceği ve yorum yapamayacağı bir forum olduğunu bilmiyordum...yoksa amacımız konunun dışına çıkmak değildir...

Teşekkür eder iyi geceler dilerim...
    Konu karizmatik_boy tarafından (01/10/2012 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.

26. 01/10/2012, 00:21

Sebep
    Mesaj tekrarı

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon