71 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Nihayetinde artık benimde tutamaçlarım var!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    El arabasına binseniz daha iyi Anlayana

El arabasına binmeye gerek olduığunu sanmıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Tabi anlayana.

Sonuçta bindiğimiz arabanın sınıfı, özellikleri belli ve satış fiyatıda buna göre belirleniyor ve bizlerde bütçelerimiz dahilinde bu araçları alıyoruz. Alırkende neyi alacağımızı bilerek o imzayı atıp, parayı ödüyoruz. Yani adamlar bize arabayı sattıktan sonra üzerinden bir şey sökmüyorlar. Bu donanım hoşumuza gitmiyor ise, hoşumuza giden başka marka ve modeli alırız. Boşuna da dert yanmayız.

Herkes bindiği aracın en üst düzey öelliklerde olmasını ister. Bende M paket BMW'ye binmek istiyorum ancak yüzbinlerde TL param yok ne yazık ki o nedenle GP ile yoluma devam ediyorum.

Ayrıca, yapılacak yorumlarda biraz daha dikkat edilmesi gerektiğinden yanayım.

Veli tutamaçların hayırlı olsun. Güle güle kullan.
    Konu JASMINE tarafından (30/09/2012 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 5 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    El arabasına binmeye gerek olduığunu sanmıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Tabi anlayana.

Sonuçta bindiğimiz arabanın sınıfı, özellikleri belli ve satış fiyatıda buna göre belirleniyor ve bizlerde bütçelerimiz dahilinde bu araçları alıyoruz. Alırkende neyi alacağımızı bilerek o imzayı atıp, parayı ödüyoruz. Yani adamlar bize arabayı sattıktan sonra üzerinden bir şey sökmüyorlar. Bu donanım hoşumuza gitmiyor ise, hoşumuza giden başka marka ve modeli alırız. Boşuna da dert yanmayız.

Herkes bindiği aracın en üst düzey öelliklerde olmasını ister. Bende M paket BMW'ye binmek istiyorum ancak yüzbinlerde TL param yok ne yazık ki o nedenle GP ile yoluma devam ediyorum.

Veli tutamaçların hayırlı olsun. Güle güle kullan.
    Kesinlikle araçların sınıfı belli ancak 80-90 model araçlarda dahi tutamaç, bagaj lambası dahi varken 2000 modelli araçlarda olmaması çok ama çok enteresan...

Bu sözünüzede aynen katılıyorum da malesef forumda bazı fanatik arkadaşlar ısrarla konuyu saptırmak için uğraşıyorlar bilmem moderatörler olarak sizler farkediyor musunuz ? Mühim olan araçların + ve - yönlerini söyleyebilmek ama sırf kuru kuruya fanatizm dolu mesajlar, tahrik edici sözler yada sırf başka bir marka araç kullandığımız için hakaret edilmesine de göz yumulmamalıdır. Bu ktür söylemlerde moderatörler hızla devreye girmelidir

Saygılar

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Kesinlikle araçların sınıfı belli ancak 80-90 model araçlarda dahi tutamaç, bagaj lambası dahi varken 2000 modelli araçlarda olmaması çok ama çok enteresan...

Bu sözünüzede aynen katılıyorum da malesef forumda bazı fanatik arkadaşlar ısrarla konuyu saptırmak için uğraşıyorlar bilmem moderatörler olarak sizler farkediyor musunuz ? Mühim olan araçların + ve - yönlerini söyleyebilmek ama sırf kuru kuruya fanatizm dolu mesajlar, tahrik edici sözler yada sırf başka bir marka araç kullandığımız için hakaret edilmesine de göz yumulmamalıdır. Bu ktür söylemlerde moderatörler hızla devreye girmelidir

Saygılar
    Selim bey,

Benim aracım 2006 model active donanımlı. Bagaj aydınlatması, kapı tutmaçları, direksiyon aydınlatması mevcut. Ben bu aracı almaya gittiğimde
    özelliklerini bilerek, aracı showroomda görerek aldım ve 6 yıldırda biniyorum. Eğer firma bana söylemiş olduğundan farklı bir donanımda araç vermiş olsaydı onun ile ilgili serzenişte bulunmak hakkımdı. Ancak benim söylemek istediğim kısaca şu; Şu an yeni bir araç almak istesem ve yukarıda belirtilen eksiklikler benim için önemli ise ben o arabayı almam. Üzerine biraz daha para ekler, bu donanımlarında olacağı başka bir model veya marka araç alırım. Alıyorsamda yok osu eksik, busu fazla, busu kıytırık gibi yorumlara girmeden o aracın keyfini çıkartırım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir GP sahibi değilsiniz ve farklı bir araca biniyorsunuz. (Hatalı isem lütfen düzeltiniz) Hiç bilmediğiniz, hiç kullanmadığınız bir araç hakkında da bu kadar negatif bir yorum yapıyor olmanıza da anlam veremiyorum. Ne kıytırık malzemelerle üretildiğini bırtakmışsınız ne de el arabasından beter benzetmesine. Dediğim gibi elimin altında bir Mercedes, BMW olmadığına göre bu araç ile yoluma devam eder, keyfini de sürerim.

Moderatörler olarak konulara elimizden geldiği hızla müdahale ediyoruz. Burası bir forum sitesi ve elbetteki her üyenin forum kuralları dahilinde fikirlerini beyan etme hakkı var. Yukarıdaki mesajınızda tahrik edici yorumlardan bahsetmişsiniz. Sizin yorumlarınızda da ne yazık ki bu durumlar alenen gözleniyor.

Arkadaşımız aracına yaptığı ilaveyi paylaşmak istemiş ancak konu nerelere gelmiş. Lütfen daha fazla konunun amacının dışına çıkacak, konuyu saptıracak yorumlar yapılmasın.

Keyiflli forumlar.

5. Bu mesajı için 6 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selim bey,

Benim aracım 2006 model active donanımlı. Bagaj aydınlatması, kapı tutmaçları, direksiyon aydınlatması mevcut. Ben bu aracı almaya gittiğimde
    özelliklerini bilerek, aracı showroomda görerek aldım ve 6 yıldırda biniyorum. Eğer firma bana söylemiş olduğundan farklı bir donanımda araç vermiş olsaydı onun ile ilgili serzenişte bulunmak hakkımdı. Ancak benim söylemek istediğim kısaca şu; Şu an yeni bir araç almak istesem ve yukarıda belirtilen eksiklikler benim için önemli ise ben o arabayı almam. Üzerine biraz daha para ekler, bu donanımlarında olacağı başka bir model veya marka araç alırım. Alıyorsamda yok osu eksik, busu fazla, busu kıytırık gibi yorumlara girmeden o aracın keyfini çıkartırım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir GP sahibi değilsiniz ve farklı bir araca biniyorsunuz. (Hatalı isem lütfen düzeltiniz) Hiç bilmediğiniz, hiç kullanmadığınız bir araç hakkında da bu kadar negatif bir yorum yapıyor olmanıza da anlam veremiyorum. Ne kıytırık malzemelerle üretildiğini bırtakmışsınız ne de el arabasından beter benzetmesine. Dediğim gibi elimin altında bir Mercedes, BMW olmadığına göre bu araç ile yoluma devam eder, keyfini de sürerim.

Moderatörler olarak konulara elimizden geldiği hızla müdahale ediyoruz. Burası bir forum sitesi ve elbetteki her üyenin forum kuralları dahilinde fikirlerini beyan etme hakkı var. Yukarıdaki mesajınızda tahrik edici yorumlardan bahsetmişsiniz. Sizin yorumlarınızda da ne yazık ki bu durumlar alenen gözleniyor.

Arkadaşımız aracına yaptığı ilaveyi paylaşmak istemiş ancak konu nerelere gelmiş. Lütfen daha fazla konunun amacının dışına çıkacak, konuyu saptıracak yorumlar yapılmasın.

Keyiflli forumlar.
    Evet punto sahibi değilim ama punto sahibi olanlarda araçlarındaki eksikliklerden kronik sorunlardan sık sık servis kapısında sabahlamaktan şikayetçi olduğu da aşikar. Ben ise Hyundai i20 troy sahibiyim ancak puntoya binmediğim test etmediğim gibi bir durum da yok. Sırf i20 sahibiyiz diye burda bir çok hakarete maruz kaldık, bırakın hyundai markasına şahsımıza dahi söylenmedik sözler kalmadı... forumda arama yaparsanız eğer hakaretleri görebilirsiniz ve ayrıca bunun bilgi işlem suçuna girdiğini de hatırlatırım... Bunları görmenizi ve buna göre işlem yapmanızı beklediğimi belirttim.. ayrıca puntosu olmayanların giremeyeceği ve yorum yapamayacağı bir forum olduğunu bilmiyordum...yoksa amacımız konunun dışına çıkmak değildir...

Teşekkür eder iyi geceler dilerim...
    Konu karizmatik_boy tarafından (01/10/2012 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.

7. 01/10/2012, 00:21

Sebep
    Mesaj tekrarı

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Evet punto sahibi değilim ama punto sahibi olanlarda araçlarındaki eksikliklerden kronik sorunlardan sık sık servis kapısında sabahlamaktan şikayetçi olduğu da aşikar. Ben ise Hyundai i20 troy sahibiyim ancak puntoya binmediğim test etmediğim gibi bir durum da yok. Sırf i20 sahibiyiz diye burda bir çok hakarete maruz kaldık, bırakın hyundai markasına şahsımıza dahi söylenmedik sözler kalmadı... forumda arama yaparsanız eğer hakaretleri görebilirsiniz ve ayrıca bunun bilgi işlem suçuna girdiğini de hatırlatırım... Bunları görmenizi ve buna göre işlem yapmanızı beklediğimi belirttim.. yoksa amacımız konunun dışına çıkmak değildir...

Teşekkür eder iyi geceler dilerim...
    Konu tamamen ne beklediğimiz ile alakalı. Çok şükür periyodik bakımların dışında ne servis kapısında sabahladım ne de aman lanet olsun nereden aldım bu aracı dedim. Bu güne kadar bir çok marka ve model araç satın alıp kullandım. Segment olarak bunun çok daha üzerinde araçlarımda oldu ancak asla sap ile samanı birbirine karıştırmadım. Bu araca binerkende o araçlar ile kıyaslamadım. Önemli olan noktada bu eğer eksik bir şey aramak isterseniz mutlaka bulursunuz. Yüzbinlerce TL verip aldığınız araçta dahi bir sorun mutlaka gözünüze çarpacaktır.

Bu ve benzeri tüm forumlara üye olurken kabul edilen üyelik sözleşmelerinde kişiler yazdıkları yorumlardan bizzat sorumlu olduklarını kabul ederek üye olurlar. Eğer size ait yapılmış bir hakaret var ise ve bunun bir bilişim suçu olduğunu düşünüyorsanız o kişi hakkında yasal işlem yapma hakkınız vardır. Bizler moderatörler ve yönetim olarak elimizden geldiğince bu tarz durum ve tutumları engellemeye çalışıyoruz. Ancak bizlerinde görmediği, gözden kaçırdığı durumlar olabilir. Gördüğümüz tüm konularda gerekli müdahaleyi yapıyoruz. Bundan emin olabilrsiniz.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler: