Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
El arabasına binmeye gerek olduığunu sanmıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Tabi anlayana.

Sonuçta bindiğimiz arabanın sınıfı, özellikleri belli ve satış fiyatıda buna göre belirleniyor ve bizlerde bütçelerimiz dahilinde bu araçları alıyoruz. Alırkende neyi alacağımızı bilerek o imzayı atıp, parayı ödüyoruz. Yani adamlar bize arabayı sattıktan sonra üzerinden bir şey sökmüyorlar. Bu donanım hoşumuza gitmiyor ise, hoşumuza giden başka marka ve modeli alırız. Boşuna da dert yanmayız.

Herkes bindiği aracın en üst düzey öelliklerde olmasını ister. Bende M paket BMW'ye binmek istiyorum ancak yüzbinlerde TL param yok ne yazık ki o nedenle GP ile yoluma devam ediyorum.

Ayrıca, yapılacak yorumlarda biraz daha dikkat edilmesi gerektiğinden yanayım.

Veli tutamaçların hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Kesinlikle araçların sınıfı belli ancak 80-90 model araçlarda dahi tutamaç, bagaj lambası dahi varken 2000 modelli araçlarda olmaması çok ama çok enteresan...

Ayrıca, yapılacak yorumlarda biraz daha dikkat edilmesi gerektiğinden yanayım.

Bu sözünüzede aynen katılıyorum da malesef forumda bazı fanatik arkadaşlar ısrarla konuyu saptırmak için uğraşıyorlar bilmem moderatörler olarak sizler farkediyor musunuz ? Mühim olan araçların + ve - yönlerini söyleyebilmek ama sırf kuru kuruya fanatizm dolu mesajlar, tahrik edici sözler yada sırf başka bir marka araç kullandığımız için hakaret edilmesine de göz yumulmamalıdır. Bu ktür söylemlerde moderatörler hızla devreye girmelidir

Saygılar