JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
Selim bey,
Benim aracım 2006 model active donanımlı. Bagaj aydınlatması, kapı tutmaçları, direksiyon aydınlatması mevcut. Ben bu aracı almaya gittiğimde
özelliklerini bilerek, aracı showroomda görerek aldım ve 6 yıldırda biniyorum. Eğer firma bana söylemiş olduğundan farklı bir donanımda araç vermiş olsaydı onun ile ilgili serzenişte bulunmak hakkımdı. Ancak benim söylemek istediğim kısaca şu; Şu an yeni bir araç almak istesem ve yukarıda belirtilen eksiklikler benim için önemli ise ben o arabayı almam. Üzerine biraz daha para ekler, bu donanımlarında olacağı başka bir model veya marka araç alırım. Alıyorsamda yok osu eksik, busu fazla, busu kıytırık gibi yorumlara girmeden o aracın keyfini çıkartırım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir GP sahibi değilsiniz ve farklı bir araca biniyorsunuz. (Hatalı isem lütfen düzeltiniz) Hiç bilmediğiniz, hiç kullanmadığınız bir araç hakkında da bu kadar negatif bir yorum yapıyor olmanıza da anlam veremiyorum. Ne kıytırık malzemelerle üretildiğini bırtakmışsınız ne de el arabasından beter benzetmesine. Dediğim gibi elimin altında bir Mercedes, BMW olmadığına göre bu araç ile yoluma devam eder, keyfini de sürerim.
Moderatörler olarak konulara elimizden geldiği hızla müdahale ediyoruz. Burası bir forum sitesi ve elbetteki her üyenin forum kuralları dahilinde fikirlerini beyan etme hakkı var. Yukarıdaki mesajınızda tahrik edici yorumlardan bahsetmişsiniz. Sizin yorumlarınızda da ne yazık ki bu durumlar alenen gözleniyor.
Arkadaşımız aracına yaptığı ilaveyi paylaşmak istemiş ancak konu nerelere gelmiş. Lütfen daha fazla konunun amacının dışına çıkacak, konuyu saptıracak yorumlar yapılmasın.
Keyiflli forumlar.