:D ikiside değil 3 adet :D
Printable View
bişey merak ettim i 20 nin direksiyon plastikmi?
sevgili arkadaşlar iyi dilekleri için ve paylaşımıma yorum yapan herkese teşekkürler. ben konuyu taktırmak için düşünen arkadaşlara fiyat olsun görüntü olsun ön ayak olabilmek için paylaşmak istemiştim. konunun bu şekilde uzaması beni gerçekten üzdü. konuyu paylaşmadan önce böyle bir söyleşi içine girebileceği aklımdan geçmemişti. o yüzden lütfen birbirimizi asla kırmayalım. bu konu benim tarafımdan açılmış bulunmakta ve herkesten özür diler ( forum konu ayarlarından pek anlamıyorum) o sebeble moderatör arkadaşlardan ricam konunun silinmesi veya kilitlenmesidir. tekrardan teşekkürler...
hayırlı olsun abicim... ya dinamiklerde şöför tarafında bile var bizler şöför tarafındakileri söküp verseydik daha iyiydi bence yazıklar olsun fiat a ne diiim tutamaçsız araç mı olurmuş yazık valla...
güle güle kullan kazasız belasız
ya abicim ben konunun geçmişini pek incelemeden bir yorum yazdım ne olmuş burda böyle ???
ya hem güldüm hem kızdım arkadaşlara ne gerek var bu şekilde kalp kırmaya üzücü olmaya biz hepimiz kardeşiz :) bende eskiden ford tanus vardı şimdi herkesi tanuslarım valla yapmayın en kral araba kendimizin olan arabadır...
puntom yerine 131 im olsa idi o araç da benim için en kral araba olurdu herkesin malı kendine güzel... onu bunu boşverinde bir buluşma yapsak ankara :) neyse veli abim seninde tutamaçların hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan tekrar....
Haberi okuyunca biraz gülümsedim merak edip bakıncada şaşırdım bu nasıl iştir anlamadım skydome olduğu için benim önlerde yok diye düşünüyordum ama arkada var bu nasıl iştir böyle hayretler içerisindeyim aracım 2011 daha önceden haberim olsaydı başvurmadığım yer kalmazdı ama tabi neye yarardı bilmiyorum yuh artık...
Ben tutamacı olmayan arabayı teslim almam. Teslim etmek isteyen Satıcıya da gereken güzelliği yaparım..
Veli Bey hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın :)
Başta konun nasıl bukadar fazla mesaja sahip olduğunu anlamamıştım, şimdi tüm mesajları okudum ve bir tartışma platformu oluşturulmuş.
Açıkçası ben Puntomu alırken Punto alacağım diye bir düşüncem yoktu, 22-25 arası ne alabilitrim diye araştırıyordum. Seat ibizada karar kıldım, istedğim gibi bulamadım. Donanım olarak zaten dolu dolu bir araç, sonra aldığım puntoyu farkettim. Ve açıkçası donanım olarak aradıklarım klima-abs-airbag idi. baktım puntoda var, aracıda gördüm inceledim, arkadaşlardan aldım test ettim beğendim aldım. Burada farkettim tutamaç, dreksiyon ışığı vb. özellikleri. İnanın ben aracımın özelliklerini bilmiyordum ve servise arıza diye götürdüm. Bilmediğim özelliklerini öğrendim.
Ara. 2008 model 1.3 90hp 6ileri Active paket
Direksiyonu ışıklı (sırf burda konuşulmuş diye dikkat ettim)
Tutamaçları var
Abs-klima-asr-hillhold-ebd var
çift hava yastığı var.
Yani kısacası benim isteklerimi fazlasıyla yerine getiriyor. Bende isterim sisfarı olsun, dijital klima olsun, vs. vs.
Ne mercedes ne bmw ne audi. En güzel araba benim arabam, ÇÜNKÜ BENİM... Satıp hyndai de alsam vw de alsam yine benim olan güzel olacak :)