beyler cidden çok baydı bu muhabbet artık..
böylelikle bu muhabbette bitmiştirhayallere devam..
beyler cidden çok baydı bu muhabbet artık..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Video daki tek takıntım m3 ü geçerken diğeri sanki oyuncak araçmış gibi geldi... zıplaya zıplaya geçiyor... başka bir video dan alıntı gibi duruyor... video böyle olunca inandırıcı yönü kalmamış gibi... tayfun hocamın dediklerine katılıyorum... Malesef araçların özellikleri değiştirilip fabrika çıkışlı bir aracı şöyle geçiyoruz böyle geçiyoruz diyen bir çok kişi var... Araçlar fabrika verisine göre kıyaslanması mantılıdır...
Ben sahsen Japon'a binecek olsam Nissan veya Subaru tercih ederim.
Sent my GT-I9100 using 2
Oz Büyücüsü
gerçekten kabak tadı verdi.Erhan bir çok konuda haklı.tjet ile typer hgt ile corvette m3 kapıştırıyorsunuz.Başka yerde insanlar güler bunlara.Tamam tjete lafımız yok bastımı gidiyor ama her arabanın bi kapasitesi var.Erhan gidemez dedikçe diğerleri gider diye iddia edip tırt videolar koyuyorlar.Tamam adamlar oynamış etmiş güçlendirmiş ama m3 ten corvetten bahsediyoruz ya.Bazılarıda varki hayatlarında m3 görmemişler yorum yapıyorlar.
Ertuğ senin arabana kimsenin bişey dediği yok çok emeğin var uğraşmışsın yapmışsın helal olsun.Ama gördüğün üzere satılık aracın aylardır bekliyor.Şu tjet typerı yeseydi inanki aracın 3 günde satılırdı.Bence konu kilitlensin
herkese iyi akşamlar
Mesajlarını hayretle okudum senin bir şey bildiğini sanmıyorum al bu videolarla biraz vakit geçir..........
Honda Civic Type-R Vs. Fiat Punto HGT Drag Race [1/8 Mile] - YouTube
Herkez bisey yazmış we forumumuzun en önemli özelliği olan dostluk,saygı sevgi ve aile ortamına ters hareketler bunlar.bizim forumumuz başka forumlara benzemez.Son olarak sizin gibi gencleri pistlerde görmek isteriz diyelim canlı canlı varsa denesinler koysunlar yada izleyelim ankarada bu isler COK COK farklı eğer ben ortam biliyorum bu isleri biliyorum diyen arkadaşlar birde Ankara'ya gelsin![]()
İmza kurallarını gözden geçirdim
evet abi yada o hgtmidir nedir gelsin subaru wrx stiyi geçsin ? geçebilirmi elbetteki hayırsubaru geri geri el sallar bu araçlara
yada bi evoyu geçsin evoyu bile bile soylemiyorum aynı cumlede bile kullanmak güzelim mitsu evo x'e haksızlık olur
ya bide söylemiyim söylemiyim diyorum söyleyip dalga geçmek gibi olcak ama , yahu bir evo'nun intercooler'ı hgt'nin motoru kadar zaten![]()
Konu dicaser tarafından (09/09/2012 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.
ismail kardeşim ağzına sağlıkk...bence yazın yeterli ..
arkadaşlar birbirimizi kırmadan yazdığımız mesajlara dikkat edelim..
Type r yiyebilen araclarinda hala satilmadigini biliyoruz..nasil b16, k20 vs motorlar sonradan degere bindiyse tjet motorunda degeri sonra anlasilacak inaninki..type r i bende cok severim hatta bu aralar almayi bile dusunuyorum fakat olay bu degil..begenmediginiz 1.4 tjet motorlar biraz harcamayla type r gececek hallere geliyor.keske benim gibi,osman gibi,murat gibi imkani olan cesareti olanlar olsada yapip kendileri sahit olsalar..benim imkanim bu kadarina yetiyo..daha fazlasi olsa forged yapar pte5128 turbo takar 1,8 bar da 400 hp yururdum..insallah birgun baskasi yapar..herkese forumda iyi vakit gecirmelerini dilerim..buda son mesajimdir..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ben bazı kişilerin bu foruma art niyetli olarak girdiklerini düşünüyorum. Konuların doğruluklarını bilip sadece muhalefet olup ortalığı kızıştırmak adına böyle birşey yapıyorlar. Bunu yaparkende eminim çok eğleniyorlar. Ben bunu anladım bu yüzden paylaşım yapmıyorum. Daha fazla gerilmemesi adına, fakat bu sayede forum bilgi alışverişi yapılan yer değilde sohbet ortamı, lastik havasının tartışıldığı bir ortam oluyor kendini geliştiremiyor. Bu şekilde gidersede geliştirmemeyede mahkum. Ben site yöneticilerinin görevlerini tam yapmadıklarına inanıyorum. Bu tarz insanları forumdan uzaklaştırmazsa GPTR gibi yaşı küçümsenmeyecek bir forum basit bir forumdan öteye gidemiyecek. Kıyaslama yapmıyorum ama diğer marka model araçların bi forumlarına bakın neler yapıyorlar neleri tartışıyorlar. Sevgiler. Bana atarlanacak birileri varsada ben numaramı adresimi verdim gelsinler. Yanımda atarlansınlar. Numaram yoksa onlardan özel mesaj atsınlar numaram ve adresimide bildireyim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri