Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
96 sonuçtan 81 ile 96 arası

Konu: Bravo hgt turbo vs Bmw M3

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hee hee kim kime cevap veremiyor acaba ? zafa kim be sen bi onu söyle o ayrıca senin motoru hangi usta taktı getirtmişin özel bi o ustayı söyle o motoru nerden istettin bi onu söyle KIVIRMAYI KES ARTIK.. ARTIK SENLE KONUSMAM BITMISTIR KONUSUPTA SINIRLERIMI GERIYORUM BOSUNA , BUTUN HERKES GORECEK BU KONUYU O TYPERIN STOCK OLDUGUNU ASSAGIDAKI VEDIGIM LINKTEN OGRENEBILIRSINIZ IKI ARACTA STOCK ARKADASLAR
    Honda Civic EP3 TypeR vs Seat Ibiza Cupra | Facebook
    MADEM 1.4 TSI 180LIK GECER DEDIN AL SANA VIDEODA VIDEOYU CEKEN ADAMLARIN SITESIDE
    HERKES GORUP IZLEYIP ANLAYACAK NE KADAR SALLADIGINIZI
    SAKIN BI HAINLIK YAPIP KUFUR FALAN EDIP KONUYU SILDIRMEYIN BENI YENI KONU ACMAKLA UGRASTIRMAYIN..
    Selam ergen..Yatmadan önce yürek yiyip klavyede atara geçmeyin.Küfürü edebiliyosan gel yüzüme et adamsan.

Motor fabrikadan çıktı üstünde olduğu gibi ustamda Erhan YÜCEL BoostEr performance gel bi çayını iç zafa kayseride sarı cupranın sahibi..Büyük harfle yazınca daha bi atarlıymış havası yaratıyosun heralde
    Konu Romeo_er2 tarafından (12/09/2012 Saat 04:21 ) değiştirilmiştir.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam ergen..Yatmadan önce yürek yiyip klavyede atara geçmeyin.Küfürü edebiliyosan gel yüzüme et adamsan.

Motor fabrikadan çıktı üstünde olduğu gibi ustamda Erhan YÜCEL BoostEr performance gel bi çayını iç zafa kayseride sarı cupranın sahibi..Büyük harfle yazınca daha bi atarlıymış havası yaratıyosun heralde
    he he sakın küfür yazıp bu konuyu sildirtmeyin zaten silerlese gene açarım 1.4tsi 180 vs typer die 'de şimdi biton uğraşmak zor gelir motorun illaki bi fabrikadan çıktıda sen nasıl getirttin nereden aldın ? 1.4tjet 120lik değilmiş ya orjinal stock 1.4 turbo 180 beygirlikmişya işte senin aracında 1.4 tjet 120hp motoru çıkarıp oburunu taktınızya işte o motoru nerden getirttiniz her söylediğinde yanlışsın kim ergen aceb polemiğe girmeye gerek yok daha fazla bide son sorum çıkartılan 1.4 tjet 120liği nereye koydunuz aklımda olsun benim motor giderse senin kullanmadıgını alırım

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Ya kardeş senin Type-R'ın mı var ne bu Type-R fanatikliği.
    TSİ Jetta.

Ertuğ Torun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52

motora yapılan işlemleri bütün forum biliyor sana inandıracak değilim..söylediklerimin doğru olduğunu biliyosun boşuna kendini inandırma..bütün forum ahalisini güldürürsün kendine anca..ulaşamadığın ciğerede mundar deme..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı izoci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kardeş senin Type-R'ın mı var ne bu Type-R fanatikliği.
    usta fanatiklik değil gerçekler 1.4 tsi 180 beygirlikler typerı yiyomuş he oldu adam 2000 motor bravo hgt'nin korveti yediğini söylüyor , UÇTUM ŞAHİTLERİM VAR

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

motora yapılan işlemleri bütün forum biliyor sana inandıracak değilim..söylediklerimin doğru olduğunu biliyosun boşuna kendini inandırma..bütün forum ahalisini güldürürsün kendine anca..ulaşamadığın ciğerede mundar deme..
    Aynı araçtan bende var farkındamısın acaba ? herhalde attıgım videodan sonra kimler kimlere gülecek görecegiz

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Aynı araç mı ?
    TSİ Jetta.

Ertuğ Torun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52

biz sana çok gülüyoz orası kesin
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

biz sana çok gülüyoz orası kesin
    bak kardeş inan bu forumda ve honda forumunda bu yazılarına gulup neler diyen var neler ayrıca senin bi dediğinle bi dediğin tutmuyorki kardeşim sen bana ben tjetimle max 4-5 boy fark yerim typera karşı dedin oysaki en başta typer gelsin gibi artisliklere başvurmuştun hatta bende senin o yorumuna "bence typer gelmesin" demiş ve kısa kesmiştim yani kısacası senin bi söylediğin ile öbür söylediğin tutmuyor , ben 1.4 tjet 120lik nası geççek diyorum kaç gündür aracın motorunu değiştirdim diyosun 1.4 180 beygirlik diyosun gene bi kıvırma alavere dalavere bak usta tjette bravoda güzel spor araba bende bi tjet kullanıcısı olarak aracımı seviyorum ancak bi kapasite meselesi mevcut bence daha yazma yazıpta batma , cünkü simdi a diye yazarsın yarın b dersin

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kaan Karabin
    punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 143

erhan hala inat yapuyosun cahilsun hgtnin motoru 20v turbo motoru yani motoru swap ayrica m3te 100/100 kilit yok. ben sana dogrulari ogretmeye calismaktan biktim. 100/100 kilit hicbir fabrikasyon aracta yok arazi araclari haric onlarda bile gerektiginde devreye aliyosun. bunu bile bilmiyosun bu konudada artik bisey yazmam sen yalan yanlis yazmaya devam et milleti yanlis bilgilendir. her yazdiginda yanlis veya sallama olmaz ki. senin her msjinda sallama ve yanlis bilgiler var artik ben biktim sana dogrulari gostermeye calismaktan Allah yolunu acik etsin. koca sitede ertug ben tayfun ve 1-2 arkadas disinda teknik bilgisi olmayan kisilerin coklugunada sasirdim acikcasi. sen boyle sallamaya devam et.

herkese iyi forumlar...
    Bravo HGTurbo
    Kaan

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

13. 12/09/2012, 11:02

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Ertuğ daha çocuk TJet motorun ne olduğunu bilmiyor neyine cevap veriyorsun bunun anlamadım

Abarth'ın motor üreticisi olduğunu falan sanıyor herhalde. Yanlışlıkla abart.co.uk veya abarth.it'e girse platformun zaten tjet olduğunu görecek ama o kapasite yok o yüzden uğraşma
    Oz Büyücüsü

15. Bu mesajı için 2 kişi Luc'ye teşekkür etti:

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ertuğ daha çocuk TJet motorun ne olduğunu bilmiyor neyine cevap veriyorsun bunun anlamadım

Abarth'ın motor üreticisi olduğunu falan sanıyor herhalde. Yanlışlıkla abart.co.uk veya abarth.it'e girse platformun zaten tjet olduğunu görecek ama o kapasite yok o yüzden uğraşma
    Bencede umursamayın şu adamı konuşsun dursun zaten gidiyorum deyip hala konuşacak kadar yüzsüz bir adam.Ben bu adamın t-jeti olduğundanda şüpheliyim ne amaçla bunu yapıyor anlamadım...

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı izoci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kardeş senin type-r'ın mı var ne bu type-r fanatikliği.
    +1283

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ya neyi tartısıyorsunuz anlamadım ki.

Benzin 5'e yaklasmıs mazot 4 olmus.

Yok o bunu gecer yok bu onu...

Basmayın gaza kardeşlerim cok yakıt tuketiyor

Paralara yazık...

Aha bu da benim yaklaşımım hadi dagılalım

20. Bu mesajı için 3 kişi Misafir046'ye teşekkür etti:

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Erhancığım bu kadar körü körüne birşey savunman çok ilginç yazdıklarına bakıyorum tükürdüğünü yalamamak için lafları çorba yapıyosun konuyu değiştiriyosun ertuğun ağzından küfür çıkmamış 2 ayrı yorumda küfür edip konuyu kilitlettirme demişsin, insanları kışkırtıyorsun, sonra yok insanları kırmak üzmeyi istemem ama yapıyorsun. 25 yaşındayım diye yazmışsın bilgilerine ama yaşının adamı gibi davranmıyorsun. Yaşıtlarının çoluğu çocuğu var hiç olgun bir tavır sergilemiyorsun. İnsan haklı olsa bile bir raddeden sonra tamam kardeş eyvallah der çeker gider. Eyvallahın yok. Ankaralıların bi lafı vardır. Ihh deyince durmazsan hayatta başarılı olamazsın diye susmayı bilicen bazen. Bak senlen güzellikle konuşuyorum. Biraz delikanlı ol yaşının adamı ol kendini bursada fiat fabrikasnda çalışıyorum diyosun. Kendini işine ver interneti araştır oku kitap oku makale oku. Kuranda bile yazıyor oku allahın adıyla oku diye. Oku kardeş araştır azıcık. Bilgilerin var ama yanlış şekilde kullanıyorsun çok yüzeysel çalışmışsın ve tavsiyem buradaki insanlar susuyorsa efendiliğinden susuyodur yaşına veriyodur. Bende senin yaşlarında olduğum için tezcanlıyım ben susamıyorum. Ama sen artık cidden biraz sus köşene çekil.

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Konu amacının dışına çıktığı ve forum huzurunu bozduğu için kilitlenmistir. Devamı halinde gerekli cezalar uygulanacaktir.

23. Bu mesajı için 5 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345