86 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: T-Jet vs Vtec yarışı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

usta bişey söylemek istiyorum yanlış alıgalamayın ama yukarıda typerla gelsinler gibi bişey yazıyor bendede tjet var benimkide güzel gidiyor ama tjete nissan sylvia turbo motoru taksanda hiç bir şekilde hiç bir mekanda 1.4 motorlu (250hp bile olsa) hiç bir makina typer'ı geçemez çünkü typer safkan 200 beygirdir hondanın diger aracları heleki ülkemiz genelinde ölü zaten apacilerin cogu mafettiler güzelim hondaları..
    bu konuya en iyi örneği vereceğim ;
    vw golf 1.4TSI 170 beygir + chip + egzos + manifold (kısacası artı herturlu **** püsürk ve sonuç = gene typeR
    Civic Type-R vs Golf GT - Car Videos on StreetFire

hemde boy boy typer typerla geride bıraktıgı golfun arasına otobus kamyon tren jip ucak gemi her turlu insan aracı girer

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta bişey söylemek istiyorum yanlış alıgalamayın ama yukarıda typerla gelsinler gibi bişey yazıyor bendede tjet var benimkide güzel gidiyor ama tjete nissan sylvia turbo motoru taksanda hiç bir şekilde hiç bir mekanda 1.4 motorlu (250hp bile olsa) hiç bir makina typer'ı geçemez çünkü typer safkan 200 beygirdir hondanın diger aracları heleki ülkemiz genelinde ölü zaten apacilerin cogu mafettiler güzelim hondaları..
    bu konuya en iyi örneği vereceğim ;
    vw golf 1.4TSI 170 beygir + chip + egzos + manifold (kısacası artı herturlu **** püsürk ve sonuç = gene typeR
    Civic Type-R vs Golf GT - Car Videos on StreetFire

hemde boy boy typer typerla geride bıraktıgı golfun arasına otobus kamyon tren jip ucak gemi her turlu insan aracı girer
    Konuya kendince bi aciklama getirmissin ama bahsettigim seylerden az cok haberin bile yok..fn2 typer cokmu iyiymis bi arastir sayet stock a yakin ep3 ilede denerim..benim aracimi tanimiyorsun..yada 170 lik jettayla denedigimde simdiki kadar guclu olmadigimi bilmiyorsun..Yeterince arastirirsan bu 1.4 tsi-tjet vs sidik yarisini tjet motorun kazanacagini gorursun burda ankarda benim arabamla ayni dukkanda 300hp bravo tjet de yapildi..parca oluktan sonra 400hp de yapariz sorun degil..ben ayriyetten fn2 ile denerim dedim onceki mesajimda..gecerim 10 boy atarimmi dedim? Lutfen bilmeden bu sekilde karalayici yorumlar yapmayalim..ayni forumdayiz ayni araclara biniyoruz biraz yapici olalim emege saygi gosterelim..sizler daha iyisini yapin bizde masallah diyelim cok zor degil..

Ne tayyarmis arkadas millet ucak zannediyo..
    Konu Romeo_er2 tarafından (07/09/2012 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya kendince bi aciklama getirmissin ama bahsettigim seylerden az cok haberin bile yok..fn2 typer cokmu iyiymis bi arastir sayet stock a yakin ep3 ilede denerim..benim aracimi tanimiyorsun..yada 170 lik jettayla denedigimde simdiki kadar guclu olmadigimi bilmiyorsun..Yeterince arastirirsan bu 1.4 tsi-tjet vs sidik yarisini tjet motorun kazanacagini gorursun burda ankarda benim arabamla ayni dukkanda 300hp bravo tjet de yapildi..parca oluktan sonra 400hp de yapariz sorun degil..ben ayriyetten fn2 ile denerim dedim onceki mesajimda..gecerim 10 boy atarimmi dedim? Lutfen bilmeden bu sekilde karalayici yorumlar yapmayalim..ayni forumdayiz ayni araclara biniyoruz biraz yapici olalim emege saygi gosterelim..sizler daha iyisini yapin bizde masallah diyelim cok zor degil..

Ne tayyarmis arkadas millet ucak zannediyo..
    usta ben sana geçemezsin die bişey demedim ? ben sana ve şahsına araban konusundada bişey demedim , yukarıdaki yorumunda typer la gelsinler demişsin ben onun için yukarıdaki yorumumda bulundum he ben gene aynı şeyi söylüyorum bence typer gelmesin tekrar söylüyorum gene söylücem 400 beygirlik bi 1.4 turbo da dahil olsada typer tsi , tfsi , tjet ve geride kalan tum turbo motorları yer söylediğiniz gibi hepimiz aynı arabaları kullanıyoruz ama iş typer a gelince kusura bakmayın ama fiatın tum turbolu aracları bi yana typer bi yanadır ve yazımın sonuna sunu eklemek istiyorum 1.4 motorla typerı geçerim yada kapışalım diyene sadece gülerim typercılarda gülüyorlardır zaten

5. Bu mesaj için teşekkür edenler: