Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kesinlikle katılıyorum ve fiat coupenin nekadar hızlı gittiğinide biliyorum ve fiat coupedede kilitlidiferansiyel var şimdi ben size desem 1.4 300 beygirlik tjetle kapışırım fiat coupe turbo ile desem gülmekten başka ne yaparsınız işte bende sizin gibi yaptım , güldüm
ayrıca bi ekleme daha yapıyım fiat coupe 20v turbo da dahil olsa typer , s2000 ve rover 220 turbo tomcati gecemez bu arada okadar video yükledim bi teşekkürü çok görmeyeydiniz , bu arada beni düşman olarak algılamayın bende sizin taraftayım nitekim bende tjet kullanıyorum nitekim bende cemal abinin chipinden yararlanıyorum ama şimdi 1.4 tjetle typer maypır kapıştırılması hatta aynı cümle içinde geçmesi bile hiç hoş değil
şimdi oncelikle, roverı moverı bilmem Fiatcıyım Bravo HGT Turbo sahibiyim sadece ayar işinden snra yollarda olacak ancak fiat fanatiğide değilim gercekte iyi olan benim için iidir.

"ayrıca bi ekleme daha yapıyım fiat coupe 20v turbo da dahil olsa typer , s2000 ve rover 220 turbo tomcati gecemez " Bu cümleyi kurmanız fiat coupe 20v turbo hakkında pek bişey bilmediginizi ortaya koyuyor.

Honda konusuna gelirsek Fn2 Type-r benim için cok bişey ifade etmiyor ama derseniz ki EP3 o zmn saygı duyarım. hem atmosferik hemde turbo cevriminde oldukca performans veren bir motor ayrıca sanzumanın kısa olması ama aynı zamanda devir ceviren bir motor olması EP3 type-r ları ekstra basarılı yapıyor. Ancak yinede t-jet cok kucuk gormeyin. yuklu tjet karsısında da standart type-r ı abartmayın derim. umarım anlatmak istedigimi anlatabilmişimdir.