usta hala anlaşılamayan bi olay vartyper s2000 rover 220 turbo tomcat bu tip araçlar 2000 motor ama hepsi evo ve subaru ile sidik yarıştırıyor , bu nası oluyor diyen yok yukarıda bahsettiğim araçlar 2000 motor 200 beygir , ama hepsi 5,6 sanide 0-100 9 saniyede 0-150 alabilen araçlar bu iş sadece beygirle bitiyormuş gibi konuşuluyor benim tjeti 400 beygir yapsak bu araçları geçebilecekmi sanki elbetteki hayır typer gene gececek neden ? çünkü benim arabamdaki asr teknolojik bir sistem ve açık olmasına rağmen genede patiye düşebiliyor , ne alaka dyebilirsiniz konuyla ama alakası şu yukarıda bahsettiğim araçlarda tamamen mekanik kilitli diferansiyel var o aracların kalkısı ile benim kalkısım aynı olabilirmi ? benim tjetim 400 beygir olsa ne olur ne ifade eder kalkıp gidemedikten sonra ? adam 1. vites 80 2. vites 130 yapıyor ben heleki rover 220 turbo şahsen 3 ay kullandım ordan biliyorum hiç kapışmaya gelmeyecek kadar iyi makinalar dediğim gibi benim araç 400 beygir olsa dahi o araclar gecilmez olmuslar artık o aracları gecmem icin benim beygire ihtiyacım yok benim titanyum aktarma organlarına 100/70 kilitli diferansiyele e bunlar bende varmı yok ? sonradan yaptırabilirmiyim yok ? ozmn nası geçeceğim bana bi açıklayı ver erkan usta
bu iş 20 beygir arttırmak için chip yaptırmaya benzemez abi
adı ustunde typer adı ustunde s2000 adı ustunde rover 220 turbo tomcat..
bu arada istanbul bostancı sanayi sitesi aslandda bulunan ömer ustaya gösterdim bu mesajı hangi chipli yada chipsiz gelsin bi tjet stock bi rover 220 turbo ile bi kalkalım bakalım dedi ve güldü , nitekim gülceğini biliyordum![]()
Konu Scottie tarafından (07/09/2012 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri