Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
85 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: T-Jet vs Vtec yarışı

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta bidakka gecsede 3-4 boy gecer diye bi dava yok typer gelsin falan fisman sonra max 3-4 boy gecer diye bisey yok ne 3-4 boyun 40 boy ense alır tjetten typer, ya siz dalgamı geçiyosunuz usta ? şakamı bu ?
    Kardesim hayatinda kac kere yuklu tjetle type r denedin neyin dalgasini geciyon..tecruben yok neyi tartisiyon varsayimlara gore hala..yada hayatinda hic araba fln denedinmi?
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

usta daha fazla konusmak bile mantıksız , ben ancak bu olaya her zaman dediğim gibi gülerim , benden size tavsiye sakın rover 220 typer heleki s2k sahiplerinin yanında bu tur laflar edip 1.4 tjet 'in var olan azcık karizmasınıda dagıtmayın NEYE INANDIYSANIZ HELAL OLSUN 1.4 TJET'LE FIAT COUPEYLE / TYPER ,S2K ,ROVER 220 TURBO YIYEN ILK VE TEK FORUM HELAL OLSUN...

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim hayatinda kac kere yuklu tjetle type r denedin neyin dalgasini geciyon..tecruben yok neyi tartisiyon varsayimlara gore hala..yada hayatinda hic araba fln denedinmi?
    usta sen 210 beygiri görmeye çalışırken ben istanbulda okurken rover 220 turboya biniyordum artis

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

beyler muhabbet çok tatsızlaştı artık. bu şekilde devam ederse bazı arkadaşlarımız ceza alacaklar..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler muhabbet çok tatsızlaştı artık. bu şekilde devam ederse bazı arkadaşlarımız ceza alacaklar..
    usta beni cezalandırın , hic kimsenin sucu yok ben tahrik ediyorum ama tahrik edilmicek gibi degilki adam 1.4 tjetle typer geciyor HELAL OLSUN..

Ertuğ Torun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52

Yuruyen rover mi kaldi allah askina piyasada..varsa saglami getir deniyek sana zorla anlatmaya calismiyacam frekanslar tutmuyo..agasin pasasin en iyisini sen bilirsin eyvallah ben ve avrupali birsuru bu isi yapan adam mal..teknik bilgiler yanlis sen dogrusun ok bizim kafamiz iyi insanlari kekliyoz hayal kuruyoz ok sen inanmissin zorlamiycam anlatmaya.Ankaraya yolun duserse gel seni dukkanimiza gotureyim arabayla gezdireyim bi cay icireyim..yillardir insanlar birbirini taniyo burda kimse olmiyacak birseyi kafadan uydurmaz 0507 769 4019 ertuğ..yolun duserse ara tanisalim misafirimiz ol.
    Konu Romeo_er2 tarafından (07/09/2012 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

lütfen daha fazla uzatmayalım konuyu..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lütfen daha fazla uzatmayalım konuyu..
    ya usta bak yukarıda inanmışsın falan yazıp hala konuyu uzatıyolar şimdi cevap versem biliyorum hemen uyarı mesajı gönderceksiniz , ARKADASLAR LUTFEN OBJEKTIF OLARAK SOYLERMISINIZ 1.4 TJET NASIL TYPERI YICEK YA BANA BUNUN BI ACIKLAMASINI YAPI N NEOLUR DAHA TJETLERDE KILITLI DIFERANSIYEL BILE BULUNMUYOR , TAMAM KONUYU SAYGI VE OGRETICI BOYUTA TASIYORSAK LUTFEN BANA OGRETIN GOSTERIN BENI IKNA EDIN ARKADAS BEN GECEMEZ DIYORUM IMKANI YOK DIYORUM GORUNEN KOY KILAVUZ ISTEMEZ DIYORUM , ayrıca günümüzdede yürüyen rover var sen hiç denk gelmemişsin iyikide denk gelmemişsin...
    Konu dicaser tarafından (07/09/2012 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

bencede uzatmanın gereği yok boşverin gitsin kim kimi geçiyorsa geçsin.Erhan'ın da Ertuğ'un da haklı olduğu noktalar var.Farklı şeyler tartışıyorsunuz
    naçizane fikrim tjet güzeldir hoştur güzel gider ama bir typer ile kapışamaz,yanından yakınından bile geçemez.

12. Bu mesajı için 2 kişi emrahisilti'ye teşekkür etti:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Yuruyen rover mi kaldi allah askina piyasada..varsa saglami getir deniyek sana zorla anlatmaya calismiyacam frekanslar tutmuyo..agasin pasasin en iyisini sen bilirsin eyvallah ben ve avrupali birsuru bu isi yapan adam mal..teknik bilgiler yanlis sen dogrusun ok bizim kafamiz iyi insanlari kekliyoz hayal kuruyoz ok sen inanmissin zorlamiycam anlatmaya.Ankaraya yolun duserse gel seni dukkanimiza gotureyim arabayla gezdireyim bi cay icireyim..yillardir insanlar birbirini taniyo burda kimse olmiyacak birseyi kafadan uydurmaz 0507 769 4019 ertuğ..yolun duserse ara tanisalim misafirimiz ol.
    yolum ankaraya düşse gelecem zaten ya usta gözünü seviyim bak tamam araban iyi olabilir ama ne kadar iyi olursa olsun typercılara s2kcılara rovercılara su anda haksızlık ediyosunuz , o insanlar malmı okadar benzin parası her 3 senede bir diferansiyeli temizletme (değiştirme) lutfen objektif olalım , 1.4 tjet nasıl yicek bakın hani 3-4 boy max gecer dedinizya bende diyorumki en az 30 boy fark atar sonrada zaten gozukmez o araçlar

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertuğ Torun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52

Tjette q2 diff var elektonik dagilimli..gider qualife tam kilit diff de alirsin istersen..motoru forged yap tak pte5128 turbo..bagla meth. 1.8 barda 400hp yuru..bide slick tak..sanzumandan korkma m32 6 ileri sanzuman neredyse dogbox kadar saglam..4000de full boost 8200 devire kadar 1.8 bar..sonra git turbo tayyari gotunden takip et..bu dedigim speclerdeki tjet 100-200 dbn i 7-8 saniye civarinda cikariyo..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Ertuğ Torun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolum ankaraya düşse gelecem zaten ya usta gözünü seviyim bak tamam araban iyi olabilir ama ne kadar iyi olursa olsun typercılara s2kcılara rovercılara su anda haksızlık ediyosunuz , o insanlar malmı okadar benzin parası her 3 senede bir diferansiyeli temizletme (değiştirme) lutfen objektif olalım , 1.4 tjet nasıl yicek bakın hani 3-4 boy max gecer dedinizya bende diyorumki en az 30 boy fark atar sonrada zaten gozukmez o araçlar

Bu hafta denk gelirse fhe li tayyarla deniyem goruceksin daha gecen hafta stock ibiza cuprayi 180hp,1 boy gecebildi ayni arac..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

sen bi ankaraya git tjet göstersinler sana ondan sonra yorum yapmazsın böyle..
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Tjette q2 diff var elektonik dagilimli..gider qualife tam kilit diff de alirsin istersen..motoru forged yap tak pte5128 turbo..bagla meth. 1.8 barda 400hp yuru..bide slick tak..sanzumandan korkma m32 6 ileri sanzuman neredyse dogbox kadar saglam..4000de full boost 8200 devire kadar 1.8 bar..sonra git turbo tayyari gotunden takip et..bu dedigim speclerdeki tjet 100-200 dbn i 7-8 saniye civarinda cikariyo..
    1 video bile olsa yada 1 örnek bile olsa alabilme imkanımız varmı bir video olur yada bir ornek olur ya usta gozunu seveyiim 1.4 tjete Garret Holsem GT32 + Rotrex 1.5 bar süpersarjda taksan typerı gecemezsin

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bi ankaraya git tjet göstersinler sana ondan sonra yorum yapmazsın böyle..
    aynı adamda tjet var yapmayın böyle bu kadar germeyin ortamı.

ali yavuz
    Adana İl Başkanı rockforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 230

Erhan şaka mısın ya hu

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Ya usta tamam 1.4 tjet typerı gecer helal olsun bıkere daha helal olsun vay be benım kapıda bı canavar yatıyomus
    Ya usta kim saka acaba 1.4 tjetle sk2 typer yeniyor fiat coupeyle rover 220 turbo tomcat yeniyor sonra hgt ile corvet yenmiş , KIM SAKA ACABA HELAL OLSUN VAH BENIM ROVERA SAYDIGIM O PARALARA NEDENSE BENDE ROVER VARKEN BIR TANE FIAT MARKA ARACI BENIMLE KAPISIRKEN YADA KAPISTIRMAYA CALISAN HATTA AYNI CUMLEDE BILE BIR ARAYA GETIREN BI ORTAM BI MEKAN OLMADI IYIKIDE OLMADI BEN VE TUM ARKADASLARIM SU YAZILANLARA ANCAK GULUYORUZ SADECE GULUYORUZ HELAL OLSUN FIAT.. ASLAN FIAT
    Konu dicaser tarafından (07/09/2012 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.

Ertuğ Torun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52

Abarth GP PTE 5128 80-250klm by Revlimit - YouTube

Revlimit.gr sitesine gir aracin yapimini gor..yada face dende bakabilirsin..fotis lekatsas adi..benim yazilimcim kendisi..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı adamda tjet var yapmayın böyle bu kadar germeyin ortamı.
    stocktan bahsetmiyorum ben.
    fiat ı hiç bir zaman öyledir böyledir diye övmedim ama ankaraya gittim bir çok kişiyle tanıştım makinanın nasıl birşey olduğunu neler yapıldığını şahsen gördüm orada o yüzden konuşuyorum ve ertuğ burada haklı.
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

Yaw arkadaş t-jet bu kadar kötü bir motorda sen niye biniyosun t-jet motorlu araca t-jet e biniyosun neden bu kadar küçültüyosun bu aracı anlamadım gerçekten yada burada farklı bir durum var sen hondayı bu kadar çok seviyosan git honda al git honda forumunda takıl nedir bu ya bide bu kilitli defransiyel ne ise sanki araca artı 100 hp kazandırıyo onu söyleyip duruyosun bırakın bu marka fanatikliğini artık tmm stok t-jet geçmezde kaç hp olursa olsun diyorsun yuh derim ben buna sen güldürme kendine....

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon