Kardesim hayatinda kac kere yuklu tjetle type r denedin neyin dalgasini geciyon..tecruben yok neyi tartisiyon varsayimlara gore hala..yada hayatinda hic araba fln denedinmi?
Printable View
usta daha fazla konusmak bile mantıksız , ben ancak bu olaya her zaman dediğim gibi gülerim , benden size tavsiye sakın rover 220 typer heleki s2k sahiplerinin yanında bu tur laflar edip 1.4 tjet 'in var olan azcık karizmasınıda dagıtmayın :D NEYE INANDIYSANIZ HELAL OLSUN 1.4 TJET'LE FIAT COUPEYLE / TYPER ,S2K ,ROVER 220 TURBO YIYEN ILK VE TEK FORUM HELAL OLSUN...
beyler muhabbet çok tatsızlaştı artık. bu şekilde devam ederse bazı arkadaşlarımız ceza alacaklar..
Yuruyen rover mi kaldi allah askina piyasada..varsa saglami getir deniyek :) sana zorla anlatmaya calismiyacam frekanslar tutmuyo..agasin pasasin en iyisini sen bilirsin eyvallah ;) ben ve avrupali birsuru bu isi yapan adam mal..teknik bilgiler yanlis sen dogrusun ok ;) bizim kafamiz iyi insanlari kekliyoz hayal kuruyoz ok ;) sen inanmissin zorlamiycam anlatmaya.Ankaraya yolun duserse gel seni dukkanimiza gotureyim arabayla gezdireyim bi cay icireyim..yillardir insanlar birbirini taniyo burda kimse olmiyacak birseyi kafadan uydurmaz ;) 0507 769 4019 ertuğ..yolun duserse ara tanisalim misafirimiz ol.
lütfen daha fazla uzatmayalım konuyu..
ya usta bak yukarıda inanmışsın falan yazıp hala konuyu uzatıyolar şimdi cevap versem biliyorum hemen uyarı mesajı gönderceksiniz , ARKADASLAR LUTFEN OBJEKTIF OLARAK SOYLERMISINIZ 1.4 TJET NASIL TYPERI YICEK YA BANA BUNUN BI ACIKLAMASINI YAPI N NEOLUR DAHA TJETLERDE KILITLI DIFERANSIYEL BILE BULUNMUYOR , TAMAM KONUYU SAYGI VE OGRETICI BOYUTA TASIYORSAK LUTFEN BANA OGRETIN GOSTERIN BENI IKNA EDIN ARKADAS BEN GECEMEZ DIYORUM IMKANI YOK DIYORUM GORUNEN KOY KILAVUZ ISTEMEZ DIYORUM , ayrıca günümüzdede yürüyen rover var sen hiç denk gelmemişsin iyikide denk gelmemişsin...
bencede uzatmanın gereği yok boşverin gitsin kim kimi geçiyorsa geçsin.Erhan'ın da Ertuğ'un da haklı olduğu noktalar var.Farklı şeyler tartışıyorsunuz
naçizane fikrim tjet güzeldir hoştur güzel gider ama bir typer ile kapışamaz,yanından yakınından bile geçemez.
yolum ankaraya düşse gelecem zaten ya usta gözünü seviyim bak tamam araban iyi olabilir ama ne kadar iyi olursa olsun typercılara s2kcılara rovercılara su anda haksızlık ediyosunuz , o insanlar malmı okadar benzin parası her 3 senede bir diferansiyeli temizletme (değiştirme) lutfen objektif olalım , 1.4 tjet nasıl yicek bakın hani 3-4 boy max gecer dedinizya bende diyorumki en az 30 boy fark atar sonrada zaten gozukmez o araçlar:)
Tjette q2 diff var elektonik dagilimli..gider qualife tam kilit diff de alirsin istersen..motoru forged yap tak pte5128 turbo..bagla meth. 1.8 barda 400hp yuru..bide slick tak..sanzumandan korkma m32 6 ileri sanzuman neredyse dogbox kadar saglam..4000de full boost 8200 devire kadar 1.8 bar..sonra git turbo tayyari gotunden takip et..bu dedigim speclerdeki tjet 100-200 dbn i 7-8 saniye civarinda cikariyo..
sen bi ankaraya git tjet göstersinler sana ondan sonra yorum yapmazsın böyle..
Erhan şaka mısın ya hu
Ya usta tamam 1.4 tjet typerı gecer :d helal olsun bıkere daha helal olsun vay be benım kapıda bı canavar yatıyomus :d
Ya usta kim saka acaba :D 1.4 tjetle sk2 typer yeniyor fiat coupeyle rover 220 turbo tomcat yeniyor sonra hgt ile corvet yenmiş , KIM SAKA ACABA :D HELAL OLSUN VAH BENIM ROVERA SAYDIGIM O PARALARA :D NEDENSE BENDE ROVER VARKEN BIR TANE FIAT MARKA ARACI BENIMLE KAPISIRKEN YADA KAPISTIRMAYA CALISAN HATTA AYNI CUMLEDE BILE BIR ARAYA GETIREN BI ORTAM BI MEKAN OLMADI :D IYIKIDE OLMADI BEN VE TUM ARKADASLARIM SU YAZILANLARA ANCAK GULUYORUZ SADECE GULUYORUZ HELAL OLSUN FIAT.. ASLAN FIAT
Abarth GP PTE 5128 80-250klm by Revlimit - YouTube
Revlimit.gr sitesine gir aracin yapimini gor..yada face dende bakabilirsin..fotis lekatsas adi..benim yazilimcim kendisi..
Yaw arkadaş t-jet bu kadar kötü bir motorda sen niye biniyosun t-jet motorlu araca t-jet e biniyosun neden bu kadar küçültüyosun bu aracı anlamadım gerçekten yada burada farklı bir durum var sen hondayı bu kadar çok seviyosan git honda al git honda forumunda takıl nedir bu ya bide bu kilitli defransiyel ne ise sanki araca artı 100 hp kazandırıyo onu söyleyip duruyosun bırakın bu marka fanatikliğini artık tmm stok t-jet geçmezde kaç hp olursa olsun diyorsun yuh derim ben buna sen güldürme kendine....