Kaan gerekli aciklamayi yapmis zaten bunun uzerine soylenecek soz yok bence. :)
Edit: Bu arada birakin Type-R falan. Turbo'nun tadini alan adam atmosferik motora cok bakmaz:)
Printable View
Kaan gerekli aciklamayi yapmis zaten bunun uzerine soylenecek soz yok bence. :)
Edit: Bu arada birakin Type-R falan. Turbo'nun tadini alan adam atmosferik motora cok bakmaz:)
Typer ile t-jet i karşılaştırma yapmam bile..neden mi? motorlarının durumu bile tamamen farklı..biri turbo beslemeli biri atmosferik..orjinal fabrikadan typer ı al getir turbo koy hiç sorun çıkarmadan gider..bakınız:minix kardeşler'in yaptığı typer lar..adamlar orjinal motora 0.6 bar basıyorlar motor gıkını çıkarmıyor..t-jet de çok özel bir motor kesinlikle katılıyorum fakat arkadaşlar şu gerçeği görelim performans motorunda Honda gerçekten bir üstad...
hayır istanbul kartaldan almadım rover 414 simı verip ustune 3000 lira daha verip aracı kağıthaneden ümit abiden aldım :)
fiat coupe yi gördüm herşeyi gördüm usta kusura bakmayın ama siz bi gidip rover 220 turbo tomcat bi binin sonra bi fiat coupe diyin :D fiat coupe rover 220 turbo tomcat'in ancak plakasını okur dicem onu bile yapamaz :) şuradan örnek vereyim 1996 model rover 220 turbo tomcat (HONDA B16 motor) 1994-1998 model m3'leri gecen bi makina ? hatta lakabıda m3 katilidir :) şimdi bu araçla nasıl fiat coupenin tartışması olur yapmayın allah aşkına :9 daha 100/40 dereceli kilitli diferansiyeli geliştirememil olan fiat firması nasıl oluyorda rover 220turbo tomcati yada typer'ı yada s2000 geçiyor rover forumundakiler duymasın beyler aman lütfen sakın bunu bi rover 220'si olan bi arkadaşa yada bi s2000'i olan arkadaşa söylemeyin :) güler bidahada susmaz :D
alayına ayarı veririm RR la :D
işin esprisi bir yana t jet öttürür arkadan süründürür elemanlar fazla gaza gelmiş t jetin ne olduğundan bir haber herhalde :D
hayır tek ben değil bakın suforumu bostancıdaki ömer abiyede takip ettiriyorum fiattaki motor ve şanzumandaki sözlümün babası murat demircioğlunada izlettiriyorum fiatta motor ve şanuzmanı yapan adam fiat coupe turbo rover 220 'yi geçemz diyor ama nedense burdaki forumdaki arkadaşlar geçer diyor :Dben bu işi anlamadım tamam bende seviyorum fiatı ki bende fiat kullanıyorum ama şimdi sen hondanın B16 Serisi motorlarına laf edersen he oldu derim dünyanın en fazla güç üreten motorları ve hızlı giden motorları .. orda durun arkadaşlar saçmalığın bukadarı yani fiat coupe turbo -tjet - multijet birleşse gene bi B16 Motor etmez attıgım videoya bi bak motorun hava emişine bi bak ondan sonra konuş... kusura bakmayın eşşeğede at muamelesi yapamayız :D
yani sonuç olarak ankara daki (260- 300 hp her neyse) bravo t jet i stock type r geçer mi demek istiyorsun erhan??mesela 60-220 denense ???
Konu kilitlenmistir...
Hani konu kilitlenmişti?Kilitlense bence iyi olur.typer'i ferrari zanneden bir arkadaş sağolsun konunun içine etmiş.200hp lik bir araç olmasına rağmen 400 hp lik araçlar dahi geçemezmiş.Sözüne göre Diferansiyel kilidi olmazsa 1000 beygir olsa dahi işe yaramıyor.
usta yorumlarına dikkat et söylemediğim şeyleri söyleme ;) 1.4 400 beygir dedim :) kafandan sallama hemen
yahu saçmalığa bak ya 1.4 tjet typerı yicekmiş , hadi be :D bravo 300 beygir olsa ne olur ya siz fiatı ferrari sandınız herhalde ? ne sacmalıyor bu forumdakiler ya sunlara biri bi dur desin , bu tjetler ne makinaymış anasını satıyım nedense ben o gucu goremiyorum kendi tjetimde , allah aşkına lütfen arkadaşsınız yada değilsiniz bilmiyorum ama birbirinizi uyarın azcık , 1.4 tjet typerı nası yer ya NEYE INANDINI SIZ ? NE ICTINIZ ?
Arkadasim gercekten ya google dan okuyup kopyaliyorsun yada hakkaten bilgin yok bu konuda..biz yazilimli egzozlu megane rs le en yuklulerden olan skn type r i da gectik..o meganida gecicek cok tjet var merak etme..diyorumki en kisa zamanda fn2 tayyarla ve citir yuklu ep3 ile deniycem sonucu gorecez sulh olacaz..gecmem gecilmem dert degil gecse gecse 3-4 boy gecer bu dedigim arac en iyi..type r a kimse kotu demiyo cokta basarili bi arac..cevremde cokta kullanan oldu bu gune kadar..n/a vtec in hissetirdigi keyfin cok daha fazlasini 210hp 320nm bi aracla hissediyorum zaten..Stock type r bul konulu film yapayim tabi stock olani kaldiysa piyasada :)
Yonetıcılerden rıcam lutfen bu konuyu kılıtlemeyın zaten fotolarını cektım sayfanın ama sımdı bana ınanmazlar hondacılar falan nolur bu forum sayfasını kapatmayın bı typer forum sayfasına bı rover forum sayfasına lınk acayım :d actıklarımın lınklerınıde burada paylasacagım ben hayatımda bu kadar sacmalık duymadım 1.4 120 beygırı zor bela ureten tjet 2.0 200 beygır (turbosuz supersarjsız) ureten honda motorunu nasıl gecer ? Neremle gulem acaba :d
Ferrarinin-maseratini motoruda honda uretiyo kardesim zaten dimi :) bu ne marka fanatikligidir anlamadim.ufkunuzu genisletin biraz..turan abi zamaninda turbo hgt ile corvette leri supralari gecerken neredeydiniz?