Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
85 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: T-Jet vs Vtec yarışı

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Kaan gerekli aciklamayi yapmis zaten bunun uzerine soylenecek soz yok bence.

Edit: Bu arada birakin Type-R falan. Turbo'nun tadini alan adam atmosferik motora cok bakmaz
    Konu Luc tarafından (07/09/2012 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
    Oz Büyücüsü

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ......bu arada beni düşman olarak algılamayın bende sizin taraftayım nitekim bende tjet kullanıyorum nitekim bende cemal abinin chipinden yararlanıyorum ama şimdi 1.4 tjetle typer maypır kapıştırılması hatta aynı cümle içinde geçmesi bile hiç hoş değil
    Erhan sen bu araci Istanbul Kartal'dan aldin degil mi ?

Cemal software ile tuning'den sonra dyno'ya soktun mu. Elinde veri var mi ?
    Oz Büyücüsü

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Typer ile t-jet i karşılaştırma yapmam bile..neden mi? motorlarının durumu bile tamamen farklı..biri turbo beslemeli biri atmosferik..orjinal fabrikadan typer ı al getir turbo koy hiç sorun çıkarmadan gider..bakınız:minix kardeşler'in yaptığı typer lar..adamlar orjinal motora 0.6 bar basıyorlar motor gıkını çıkarmıyor..t-jet de çok özel bir motor kesinlikle katılıyorum fakat arkadaşlar şu gerçeği görelim performans motorunda Honda gerçekten bir üstad...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erhan sen bu araci Istanbul Kartal'dan aldin degil mi ?

Cemal software ile tuning'den sonra dyno'ya soktun mu. Elinde veri var mi ?
    hayır istanbul kartaldan almadım rover 414 simı verip ustune 3000 lira daha verip aracı kağıthaneden ümit abiden aldım
    fiat coupe yi gördüm herşeyi gördüm usta kusura bakmayın ama siz bi gidip rover 220 turbo tomcat bi binin sonra bi fiat coupe diyin fiat coupe rover 220 turbo tomcat'in ancak plakasını okur dicem onu bile yapamaz şuradan örnek vereyim 1996 model rover 220 turbo tomcat (HONDA B16 motor) 1994-1998 model m3'leri gecen bi makina ? hatta lakabıda m3 katilidir şimdi bu araçla nasıl fiat coupenin tartışması olur yapmayın allah aşkına :9 daha 100/40 dereceli kilitli diferansiyeli geliştirememil olan fiat firması nasıl oluyorda rover 220turbo tomcati yada typer'ı yada s2000 geçiyor rover forumundakiler duymasın beyler aman lütfen sakın bunu bi rover 220'si olan bi arkadaşa yada bi s2000'i olan arkadaşa söylemeyin güler bidahada susmaz
    Konu Scottie tarafından (07/09/2012 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

alayına ayarı veririm RR la
    işin esprisi bir yana t jet öttürür arkadan süründürür elemanlar fazla gaza gelmiş t jetin ne olduğundan bir haber herhalde
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Typer ile t-jet i karşılaştırma yapmam bile..neden mi? motorlarının durumu bile tamamen farklı..biri turbo beslemeli biri atmosferik..orjinal fabrikadan typer ı al getir turbo koy hiç sorun çıkarmadan gider..bakınız:minix kardeşler'in yaptığı typer lar..adamlar orjinal motora 0.6 bar basıyorlar motor gıkını çıkarmıyor..t-jet de çok özel bir motor kesinlikle katılıyorum fakat arkadaşlar şu gerçeği görelim performans motorunda Honda gerçekten bir üstad...
    +1000000000 usta şimdi bana 1.4tjetle typer gelsin gibi laf edilirse yani gülerim bidaha gülerim bidaha gülerim

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

hayır tek ben değil bakın suforumu bostancıdaki ömer abiyede takip ettiriyorum fiattaki motor ve şanzumandaki sözlümün babası murat demircioğlunada izlettiriyorum fiatta motor ve şanuzmanı yapan adam fiat coupe turbo rover 220 'yi geçemz diyor ama nedense burdaki forumdaki arkadaşlar geçer diyor ben bu işi anlamadım tamam bende seviyorum fiatı ki bende fiat kullanıyorum ama şimdi sen hondanın B16 Serisi motorlarına laf edersen he oldu derim dünyanın en fazla güç üreten motorları ve hızlı giden motorları .. orda durun arkadaşlar saçmalığın bukadarı yani fiat coupe turbo -tjet - multijet birleşse gene bi B16 Motor etmez attıgım videoya bi bak motorun hava emişine bi bak ondan sonra konuş... kusura bakmayın eşşeğede at muamelesi yapamayız

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hayır tek ben değil bakın suforumu bostancıdaki ömer abiyede takip ettiriyorum fiattaki motor ve şanzumandaki sözlümün babası murat demircioğlunada izlettiriyorum fiatta motor ve şanuzmanı yapan adam fiat coupe turbo rover 220 'yi geçemz diyor ama nedense burdaki forumdaki arkadaşlar geçer diyor ben bu işi anlamadım tamam bende seviyorum fiatı ki bende fiat kullanıyorum ama şimdi sen hondanın b16 serisi motorlarına laf edersen he oldu derim dünyanın en fazla güç üreten motorları ve hızlı giden motorları .. Orda durun arkadaşlar saçmalığın bukadarı yani fiat coupe turbo -tjet - multijet birleşse gene bi b16 motor etmez attıgım videoya bi bak motorun hava emişine bi bak ondan sonra konuş... Kusura bakmayın eşşeğede at muamelesi yapamayız
    bilader amma uzatıyorsun geçer veya geçemez geçmek isteyen boyunun ölçüsünü alır oturur kenar. Uzatmanın anlamı yok.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilader amma uzatıyorsun geçer veya geçemez geçmek isteyen boyunun ölçüsünü alır oturur kenar. Uzatmanın anlamı yok.
    iyide usta laf söylemeyelimmi yani okadarda değil bu kadar sallamaya anca taş dayanır 1.4 tjetle kıyaslanan araçlara bakın..

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iyide usta laf söylemeyelimmi yani okadarda değil bu kadar sallamaya anca taş dayanır 1.4 tjetle kıyaslanan araçlara bakın..
    tamam güzel kardeşim sen farkı biliyorsun biz bilmiyoruz. çok gazlanırsak yoldda bir tanesi alır havamızı olur biter. bu işler tecrübeyle sabittir. benim demek istediğim bu muhbbetlerin sonu tatsız bitiyor birbirimizi üzmenin alemi yok aklın yolu bir.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ali yavuz
    Adana İl Başkanı rockforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 230

yani sonuç olarak ankara daki (260- 300 hp her neyse) bravo t jet i stock type r geçer mi demek istiyorsun erhan??mesela 60-220 denense ???

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

Konu kilitlenmistir...

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı rockforever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani sonuç olarak ankara daki (260- 300 hp her neyse) bravo t jet i stock type r geçer mi demek istiyorsun erhan??mesela 60-220 denense ???
    ahaha
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Hani konu kilitlenmişti?Kilitlense bence iyi olur.typer'i ferrari zanneden bir arkadaş sağolsun konunun içine etmiş.200hp lik bir araç olmasına rağmen 400 hp lik araçlar dahi geçemezmiş.Sözüne göre Diferansiyel kilidi olmazsa 1000 beygir olsa dahi işe yaramıyor.

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hani konu kilitlenmişti?Kilitlense bence iyi olur.typer'i ferrari zanneden bir arkadaş sağolsun konunun içine etmiş.200hp lik bir araç olmasına rağmen 400 hp lik araçlar dahi geçemezmiş.Sözüne göre Diferansiyel kilidi olmazsa 1000 beygir olsa dahi işe yaramıyor.
    usta yorumlarına dikkat et söylemediğim şeyleri söyleme 1.4 400 beygir dedim kafandan sallama hemen
    yahu saçmalığa bak ya 1.4 tjet typerı yicekmiş , hadi be bravo 300 beygir olsa ne olur ya siz fiatı ferrari sandınız herhalde ? ne sacmalıyor bu forumdakiler ya sunlara biri bi dur desin , bu tjetler ne makinaymış anasını satıyım nedense ben o gucu goremiyorum kendi tjetimde , allah aşkına lütfen arkadaşsınız yada değilsiniz bilmiyorum ama birbirinizi uyarın azcık , 1.4 tjet typerı nası yer ya NEYE INANDINI SIZ ? NE ICTINIZ ?

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Arkadasim gercekten ya google dan okuyup kopyaliyorsun yada hakkaten bilgin yok bu konuda..biz yazilimli egzozlu megane rs le en yuklulerden olan skn type r i da gectik..o meganida gecicek cok tjet var merak etme..diyorumki en kisa zamanda fn2 tayyarla ve citir yuklu ep3 ile deniycem sonucu gorecez sulh olacaz..gecmem gecilmem dert degil gecse gecse 3-4 boy gecer bu dedigim arac en iyi..type r a kimse kotu demiyo cokta basarili bi arac..cevremde cokta kullanan oldu bu gune kadar..n/a vtec in hissetirdigi keyfin cok daha fazlasini 210hp 320nm bi aracla hissediyorum zaten..Stock type r bul konulu film yapayim tabi stock olani kaldiysa piyasada
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Yonetıcılerden rıcam lutfen bu konuyu kılıtlemeyın zaten fotolarını cektım sayfanın ama sımdı bana ınanmazlar hondacılar falan nolur bu forum sayfasını kapatmayın bı typer forum sayfasına bı rover forum sayfasına lınk acayım actıklarımın lınklerınıde burada paylasacagım ben hayatımda bu kadar sacmalık duymadım 1.4 120 beygırı zor bela ureten tjet 2.0 200 beygır (turbosuz supersarjsız) ureten honda motorunu nasıl gecer ? Neremle gulem acaba

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim gercekten ya google dan okuyup kopyaliyorsun yada hakkaten bilgin yok bu konuda..biz yazilimli egzozlu megane rs le en yuklulerden olan skn type r i da gectik..o meganida gecicek cok tjet var merak etme..diyorumki en kisa zamanda fn2 tayyarla ve citir yuklu ep3 ile deniycem sonucu gorecez sulh olacaz..gecmem gecilmem dert degil gecse gecse 3-4 boy gecer bu dedigim arac en iyi..type r a kimse kotu demiyo cokta basarili bi arac..cevremde cokta kullanan oldu bu gune kadar..n/a vtec in hissetirdigi keyfin cok daha fazlasini 210hp 320nm bi aracla hissediyorum zaten..
    usta bidakka gecsede 3-4 boy gecer diye bi dava yok typer gelsin falan fisman sonra max 3-4 boy gecer diye bisey yok ne 3-4 boyun 40 boy ense alır tjetten typer, ya siz dalgamı geçiyosunuz usta ? şakamı bu ?

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Ferrarinin-maseratini motoruda honda uretiyo kardesim zaten dimi bu ne marka fanatikligidir anlamadim.ufkunuzu genisletin biraz..turan abi zamaninda turbo hgt ile corvette leri supralari gecerken neredeydiniz?
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

32. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ferrarinin-maseratini motoruda honda uretiyo kardesim zaten dimi bu ne marka fanatikligidir anlamadim.ufkunuzu genisletin biraz..turan abi zamaninda turbo hgt ile corvette leri supralari gecerken neredeydiniz?
    oho oho usta neolur şaka yapıyorum deyin LUTFEN

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon