evo verilip symbol ün hiç bir donanımı alınmaz allah aşkına yapmayın.
demek ki yüzyüze muhabbette sorsam döverdiniz beni..forumdaşların bir konuda bu kadar fikir birliği ettiğine ilk defa şahit oluyorum..
evo verilip symbol ün hiç bir donanımı alınmaz allah aşkına yapmayın.
Herkesin tepkisi dikkatimi çekince yazmak gereği hissettim, arkadaş anladığım kadarı ile symbolden bahsetmiyor clio3 hb araçtan bahsediyor. symbol ile clio3 aynı kefeye koymak bence çok büyük bir hata olur zira iki araç albea ile punto gibi. Daha önce çalıştığım şirket symbol vermişti onu kullanırken kardeşime clio3 aldık ikisi arasında ne kadar fark olduğunu kelimeler ile anlatamam.
Eğer evoyu verip clio3 alıyorsa ve faizden vs. den dolayı kar ediyorsa aldığı aracı satarken de çok zarar etmeyecek ise mantıklı bir iş olabilir. Tabi burada amaç kar etmek ise yoksa keyif aldığı bir aracı daha fazla keyif alacağını düşünerek değiştirmeyi düşünüyorsa mantıksız. Clio3 araç olarak bana göre evodan çokta aşağı kalır bir araç değil kardeşimin aracını ara sıra kullanan biri olarak konfor yol tutuş performans vb konularda bir sıkıntı çekmiyorum sadece park ederken biraz direksiyonu ağır geliyor o kadar.
Herseyden once para verip Clio alinmaz bence
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
2.el hakkında yorum yapan arkadaşa katılıyorum...
İşin maddi kısmına karışamam ama ben alırken symbol üzerine 2000-2500 tl vererek dağlar kadar farklı bir araç aldım(GP)... Tek havayastığı yerine 2 artı abs,klima ve direksiyondan kumanda müzik sistemi...
İşin bir de sağlamlık boyutu var...
Renault çok modelde 5 yıldıza sahip çarpışma testinde ama symbol'de değil... Gp deki plastik aksamar çok kaliteli değil ama kasa genel olarak sağlam... Yol tutuşu da limitler aşırı zorlanmadığında sorunsuz... Bence 5000 tl için kendinize bunu yapmayın...
Not: dizel - benzin farkını yazmıyorum bile...
tekrar slm.. işte söz konusu araç.. symboll : Renault-Modeller-Binek Araçlar-Symbol-Symbol-Özellikler mesele şu aracımı satarsam kabaca elimde 10000 tl kalacak.. onu peşin sayıp 20000tl 0 faizli kabaca 30000 tl lik bir araç alırsam, alım satım falan filan hesap edersem 5500-6000 tl daha az ödemiş olacağım..
Sembol ,ne yaptın hocam? İlla clio alacaksan bari bekle yeni çıkacak olanı al.Ancak ben bu takas işinde hiç bir mantık göremedim
Yorumlar mükemmel, dövme konusunda bende hem fikirim![]()
1.2 clio'ya hiç gerek yok, üstelik kasa değiştiren bir araç.. çok ararsın 1.2 motor ile mjet 1.3 motorun farkı da cabası..
müsterih olun arkadaşlar.. vazgeçtim.. ama korktuğumdan değil ha..![]()
varsa ilk kasa doblosu olan ( arkası makaslı olan ) bir ahbabınız, bagajına plastik bir sandalye koyun, ona oturun ve size bir tur attırmasını isteyin. işte symbol ile hissedeceğiniz bundan daha farklı olmayacak... sandalyeye elinizi sürün, o plastiği hissedin; symbolün göğsündeki plastik bile size o sandalyeyi özleytecek kalitede olacak... ille de alacağım diyorsanız, keyif sizin, para sizin... ama lütfen havalandırma kanallarını asla yüzünüze doğrutmayın, özellikle ilk çalışmada... polen filtresi vs olmadığı için tüm gün ya da gece biriken tozlar yüzünüze gelmesin, kötü bir his, arkadaşımın sözde fullll donanımlı olanından biliyorum....
harbi durum bu.... Tabi paraya ihtiyacınız varsa ben olsam murat-131 ede binerim hiçde sıkılmadan..... Cebimdeki paranın hesabını benden başka kim bilebilir kiii.
Ki altındaki araç clio ya göre 5-6 gömlek daha iyi...Benim bi önceki aracım clio idi... Sana özetleyim clio ne demek???
Clio = 1- yedek parçası çok pahalı ve renault servisleri fiat servislerine nazaran daha insafsız....
2- Motor çabuk arıza verebilen bir motor.
3- İç aksam aşırı sade ve boğucu...
4- İç mekan dar...
5- Hele 1.2 motor çekiş düşük tüketim yüksek....
6- Dayanıklılıkta inan bana Fiat daha başarılı.....
Kısaca sana şunu söyleyim fiat eski fiat değil reno eski reno değil..... Renoda b sınıfında bi kalitesizlik hakim uzak dur.. Skoda fabia al reno yine alma...Hyundai nin b sınıfına bin, Fordun b sınıfına, Opelin b sınıfına bin.... Ancak Renaul son tercihin olsun.....
---Not: Mali durumun ışığında yazdıklarım esnetilebilir.----
Konu biancoangelo tarafından (29/08/2012 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Arkadaşlar bu sıfır faiz işine bu kadar takılmayın.Fiat bayisi bir arkadaşım sıfır faizin hikaye olduğunu, aslında verilen kredinin faizinin bu paranın içinde olduğunu söyledi.Peşin para verirsen sıfır faizliden 3000 TL civarı daha uygun alabileciğimizi söyledi aman dikkat edelim böyle şeylere
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri