Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkesin tepkisi dikkatimi çekince yazmak gereği hissettim, arkadaş anladığım kadarı ile symbolden bahsetmiyor clio3 hb araçtan bahsediyor. symbol ile clio3 aynı kefeye koymak bence çok büyük bir hata olur zira iki araç albea ile punto gibi. Daha önce çalıştığım şirket symbol vermişti onu kullanırken kardeşime clio3 aldık ikisi arasında ne kadar fark olduğunu kelimeler ile anlatamam.
Eğer evoyu verip clio3 alıyorsa ve faizden vs. den dolayı kar ediyorsa aldığı aracı satarken de çok zarar etmeyecek ise mantıklı bir iş olabilir. Tabi burada amaç kar etmek ise yoksa keyif aldığı bir aracı daha fazla keyif alacağını düşünerek değiştirmeyi düşünüyorsa mantıksız. Clio3 araç olarak bana göre evodan çokta aşağı kalır bir araç değil kardeşimin aracını ara sıra kullanan biri olarak konfor yol tutuş performans vb konularda bir sıkıntı çekmiyorum sadece park ederken biraz direksiyonu ağır geliyor o kadar.
Benimde aklıma geldi clio hb ten bahsettiği ama hem kendisi symbol yorumu yapanlara hb demedi hemde puntoyu satıp hb alıp üzerine de para kalmaz diye düşündüm Hb için söylediklerinize de katılıyorum