Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Dizel evo satıp 20000 tl 0 faizli donanımsız sıfır Clio 1.2 almak?

murat yıkılmaz
    xarsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 26

demek ki yüzyüze muhabbette sorsam döverdiniz beni.. forumdaşların bir konuda bu kadar fikir birliği ettiğine ilk defa şahit oluyorum..

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

evo verilip symbol ün hiç bir donanımı alınmaz allah aşkına yapmayın.

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Herkesin tepkisi dikkatimi çekince yazmak gereği hissettim, arkadaş anladığım kadarı ile symbolden bahsetmiyor clio3 hb araçtan bahsediyor. symbol ile clio3 aynı kefeye koymak bence çok büyük bir hata olur zira iki araç albea ile punto gibi. Daha önce çalıştığım şirket symbol vermişti onu kullanırken kardeşime clio3 aldık ikisi arasında ne kadar fark olduğunu kelimeler ile anlatamam.
    Eğer evoyu verip clio3 alıyorsa ve faizden vs. den dolayı kar ediyorsa aldığı aracı satarken de çok zarar etmeyecek ise mantıklı bir iş olabilir. Tabi burada amaç kar etmek ise yoksa keyif aldığı bir aracı daha fazla keyif alacağını düşünerek değiştirmeyi düşünüyorsa mantıksız. Clio3 araç olarak bana göre evodan çokta aşağı kalır bir araç değil kardeşimin aracını ara sıra kullanan biri olarak konfor yol tutuş performans vb konularda bir sıkıntı çekmiyorum sadece park ederken biraz direksiyonu ağır geliyor o kadar.

Ziyaretci037
    Ziyaretçi Ziyaretci037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Herseyden once para verip Clio alinmaz bence

araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Alıntı boris91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herseyden once para verip Clio alinmaz bence
    Valla parasız veren varsa şuan şimdi hemen aracımı verip karşılığın clio3 20th edition ile takas edebilirim hatta üstüne para bile verebilirim ama bi dakika parasız veren varsa puntomda kalsın iki aracım olur.

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin tepkisi dikkatimi çekince yazmak gereği hissettim, arkadaş anladığım kadarı ile symbolden bahsetmiyor clio3 hb araçtan bahsediyor. symbol ile clio3 aynı kefeye koymak bence çok büyük bir hata olur zira iki araç albea ile punto gibi. Daha önce çalıştığım şirket symbol vermişti onu kullanırken kardeşime clio3 aldık ikisi arasında ne kadar fark olduğunu kelimeler ile anlatamam.
    Eğer evoyu verip clio3 alıyorsa ve faizden vs. den dolayı kar ediyorsa aldığı aracı satarken de çok zarar etmeyecek ise mantıklı bir iş olabilir. Tabi burada amaç kar etmek ise yoksa keyif aldığı bir aracı daha fazla keyif alacağını düşünerek değiştirmeyi düşünüyorsa mantıksız. Clio3 araç olarak bana göre evodan çokta aşağı kalır bir araç değil kardeşimin aracını ara sıra kullanan biri olarak konfor yol tutuş performans vb konularda bir sıkıntı çekmiyorum sadece park ederken biraz direksiyonu ağır geliyor o kadar.
    Benimde aklıma geldi clio hb ten bahsettiği ama hem kendisi symbol yorumu yapanlara hb demedi hemde puntoyu satıp hb alıp üzerine de para kalmaz diye düşündüm Hb için söylediklerinize de katılıyorum

irfan cuşinsa
    blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Alıntı xarsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demek ki yüzyüze muhabbette sorsam döverdiniz beni.. forumdaşların bir konuda bu kadar fikir birliği ettiğine ilk defa şahit oluyorum..
    SEN BİRAZ DAHA ISRAR EDERSEN ESKİŞEHİR'E DE GELİRİZ...
    2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
    2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
    2009 Gümüş Multijet active
    2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
    2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
    2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

2.el hakkında yorum yapan arkadaşa katılıyorum...

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

İşin maddi kısmına karışamam ama ben alırken symbol üzerine 2000-2500 tl vererek dağlar kadar farklı bir araç aldım(GP)... Tek havayastığı yerine 2 artı abs,klima ve direksiyondan kumanda müzik sistemi...
    İşin bir de sağlamlık boyutu var...
    Renault çok modelde 5 yıldıza sahip çarpışma testinde ama symbol'de değil... Gp deki plastik aksamar çok kaliteli değil ama kasa genel olarak sağlam... Yol tutuşu da limitler aşırı zorlanmadığında sorunsuz... Bence 5000 tl için kendinize bunu yapmayın...

Not: dizel - benzin farkını yazmıyorum bile...

murat yıkılmaz
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Granit Gri

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde aklıma geldi clio hb ten bahsettiği ama hem kendisi symbol yorumu yapanlara hb demedi hemde puntoyu satıp hb alıp üzerine de para kalmaz diye düşündüm Hb için söylediklerinize de katılıyorum

tekrar slm.. işte söz konusu araç.. symboll : Renault-Modeller-Binek Araçlar-Symbol-Symbol-Özellikler mesele şu aracımı satarsam kabaca elimde 10000 tl kalacak.. onu peşin sayıp 20000tl 0 faizli kabaca 30000 tl lik bir araç alırsam, alım satım falan filan hesap edersem 5500-6000 tl daha az ödemiş olacağım..

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

Sembol ,ne yaptın hocam? İlla clio alacaksan bari bekle yeni çıkacak olanı al.Ancak ben bu takas işinde hiç bir mantık göremedim

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Yorumlar mükemmel, dövme konusunda bende hem fikirim

Erkan G Lacetti SX 1.6
    liebermann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 50

1.2 clio'ya hiç gerek yok, üstelik kasa değiştiren bir araç.. çok ararsın 1.2 motor ile mjet 1.3 motorun farkı da cabası..

murat yıkılmaz
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Granit Gri

müsterih olun arkadaşlar.. vazgeçtim.. ama korktuğumdan değil ha..

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

A. Çağ
    ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 159

varsa ilk kasa doblosu olan ( arkası makaslı olan ) bir ahbabınız, bagajına plastik bir sandalye koyun, ona oturun ve size bir tur attırmasını isteyin. işte symbol ile hissedeceğiniz bundan daha farklı olmayacak... sandalyeye elinizi sürün, o plastiği hissedin; symbolün göğsündeki plastik bile size o sandalyeyi özleytecek kalitede olacak... ille de alacağım diyorsanız, keyif sizin, para sizin... ama lütfen havalandırma kanallarını asla yüzünüze doğrutmayın, özellikle ilk çalışmada... polen filtresi vs olmadığı için tüm gün ya da gece biriken tozlar yüzünüze gelmesin, kötü bir his, arkadaşımın sözde fullll donanımlı olanından biliyorum....

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı CesSpOoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Attan inip, eşşeğe binmek için üzerine para vermek gibi birşey..
    harbi durum bu.... Tabi paraya ihtiyacınız varsa ben olsam murat-131 ede binerim hiçde sıkılmadan..... Cebimdeki paranın hesabını benden başka kim bilebilir kiii.

Ki altındaki araç clio ya göre 5-6 gömlek daha iyi...Benim bi önceki aracım clio idi... Sana özetleyim clio ne demek???

Clio = 1- yedek parçası çok pahalı ve renault servisleri fiat servislerine nazaran daha insafsız....

2- Motor çabuk arıza verebilen bir motor.

3- İç aksam aşırı sade ve boğucu...

4- İç mekan dar...

5- Hele 1.2 motor çekiş düşük tüketim yüksek....

6- Dayanıklılıkta inan bana Fiat daha başarılı.....

Kısaca sana şunu söyleyim fiat eski fiat değil reno eski reno değil..... Renoda b sınıfında bi kalitesizlik hakim uzak dur.. Skoda fabia al reno yine alma...Hyundai nin b sınıfına bin, Fordun b sınıfına, Opelin b sınıfına bin.... Ancak Renaul son tercihin olsun.....

---Not: Mali durumun ışığında yazdıklarım esnetilebilir.----
    Konu biancoangelo tarafından (29/08/2012 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

. .
    Ersal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 341

Arkadaşlar bu sıfır faiz işine bu kadar takılmayın.Fiat bayisi bir arkadaşım sıfır faizin hikaye olduğunu, aslında verilen kredinin faizinin bu paranın içinde olduğunu söyledi.Peşin para verirsen sıfır faizliden 3000 TL civarı daha uygun alabileciğimizi söyledi aman dikkat edelim böyle şeylere

Sayfa 2/2 İlkİlk 12