usta konunun başlığı konudan biraz uzak gibi geldi bana ? en kalitesiz alman opelmi ? kalite verdiğimiz paraya göre aldığımız lükslüktür , bence opel heleki 2010 yılından sonra muazzam bi atak yaptı ! bu kanıya nerden vardım , öncelikle en basit örnek biz 2.0 motorlarımızla 250'yi zor görürken adamlar 1.6 180beygir motorla 262km rahatca uzuyor

bence kaliteyse kalite işte budur benzinli motorlar için konuşuyorum şu anda turbo benzinli araçlarda opel dünyadaki çoğu motordan daha üstün performans sağlıyor diğer konulardada opel kendini çok geliştirmiş bir firma iç dizayn olsun fren performansı olsun motor ve şanzuman performansı veyahut sorunları olsun bence gayet kaliteli araclar acıkcası , aynı segmentteki diğer araçlara bakarsak gene insigniadan örnek vereyim insignia - passat - mondeo bunların kıyaslamasını yapalım motor olsun yol tutuşu olsun frenleri olsun performansı olsun dış yapı ve iç yapısı olsun bence gayet kaliteli araç ki fiyatlarıda bence cuk yerinde gidip bi passat alacağıma opel insignia alırım yada bravo 1.4 tjet 120 alacağıma gider astra 1.4 t 140 'lık alırım iç kalitesi olsun dış kalitesi olsun opel şu anda benim gözümde ve fiyatlarda gayet iyi , corsa ile punto kıyaslamasına gelince 1.3ecoflex 95 beygirlik bi corsa cok rahat bi sekilde 1.3multijet 95beygirlik dualogicin eline verir

(her konuda)

ben motor konusunda neden fiatı bu kadar övdüğünüzü anlamadım ? ikiside aynı silindir hacminde bi motor ve opelin fiyatı bence kullanmış olduğu şanzumana göre daha iyi tamam bende bi fiat kullanıcısıyım ancak yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim opelle fiat kıyaslanamayacak seviyede araçlar

ama şunuda unutmamak lazım FIAT otomobil firmasının teknolojisi en üst düzeydedir , istenirse fiatta bi c5884080 amg yapar ama KIM ALIR ? bu yüzden opelle fiatı karşılaştırmak doğru olmaz konunun ana temasına gelince kalite olarak bence opel 2010 yılından sonra muazzam bi atağa kalkmıştır bence bi opel bayisine gidilip araca dokunmak ve aracı hissetmek ne kadar kaliteli olup olmadığını ortaya cıkarır..
Yer imleri