limitleri zorlamıyorum ama limite geliyorum. zorlarsam fizik kuvvetlerinin devreye gireceğini biliyorum. "merkezkaç,kütleçekim v.s" Bundan dolayı aracınızı fiziki şartlara uygun olarak en fazla limitleri ölçüsünde kullanmanızı öneriyorum dostlar. Size özel mesajım ise Uğur kardeşim. Hepimiz bu trafikte ailemizi çocuklarımızı umutlarımızı taşıyoruz. Eminim siz de yetişmiş ve ülkemiz için çok verimli olabilecek bir gençsiniz. Lütfen limit zorlama işinizi bizim trafiğimizde yapmayınız. İstanbul Park'ı boşuna yapmadılar sizin oralara. Birilerinin sizin limit zorlamalarınıza kurban gitmeleri gerekmiyor sanırım.
Ben aracımı sınıfında konforlu ve hesaplı bulduğumiçin aldım. Evet belki yan rüzgarlarda gezme eğilimi ar ama ne yapalım aracın Türkiye şartlarında çalışabilmesi için yüksek olması gerek. Yoksa hepimiz şasecilere taşınacağız.Tamponcuları zengin edeceğiz. Aracını düşürenler düşünsün.Ayrıca içinde yolcum veya ailem varken limitleinde kullanmadım. Ama sıkıştığım anlarda sürüş tecrübem ve aracım beni hiç utandırmadı şükürler olsun.Daha bugün iki beton kamyonunun arasında sıkışıyordum üstelik eşim ve çocuğum da vardı. DİPGAZ VE KESKİN BİR MAKASLA KURTADIM. Demek ki araç olumlu cevap veriyor.Üstelik bzde esp de yok. Eğer siz esp'yi bile çaresiz bırakıyorsanız tek çare İstanbul Park. Saygılarımla.
Yer imleri