kullanmadıım pek motorlu araç kaldıını söyleyemem bi ton marka araba hatta kimi zamn kamyon tır otobüs motorsiklet kullandım yalnız hiç birinden fizik kurallarını zorlıcak hareketlerde bulunmamaya çalıştım ne kadar 2.5 ay kullansam da gp emo 90hp multijet kullandım 50 mm yaylı fabrika 15" jantlı michelin asfalt performans lastiiyyle ve boxla kullandım ve bi çoğunuzdan fazla km yaptım araba bendeyken durmadım diebilirim 2.5 ayda 11350 km de sattım arabayı benim de arbayı çok zorladıım oldu hatta hafif ıslak zeminde hipodromda sırf arabayı zorlayarak çeyrek depoyu bitirdim elfreni patinaj vs. ama araç hiç bi şekilde beklemediim bi tepki vermedi sonuçta arabanın limitlerini zorlarken arabanın limitlerini doğru tahmin etmek etmek gerekir... limitleri hesaplarken arabanın yerden yüksekliği aerodinamiği kasa aırlığı çekişi şanzımanı difarensiyel yapısı vs. bi ton şeyi düşünmek gerekir sadece gp nin limitlerini gördüm duvara vuruyodum demekle kalmamak lazım karşılaştırdıınız hondaların tamamı yükseklik olarak gp den kısa bunun yanında şase dingil mesafesi oranına baktıınızda da gp ye göre daa sportif ve yol tutuş üzerine olduunu görürsünüz bunun yanında hondanın kasa olarak bu yapısına rağmen isterseniz bi araştırın honda sınıfındaki araçların bir çoğunda daa kötü yol tutup kayma yapıodur bunun yanında hiç bi hondada euroncap te 5 yıldız duymadım...

biraz uzun oldu ama okuyanlara şimdiden teşekkürler...