Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Az Kalsın Kaza Yapıyodum..Lütfen dikkatli olun..

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

arkadaşlarım daha önce uno kullanmamaışlar demekki ozaman hava akımından etkilenmek ne demekmiş görürlerdi ... valla her tırı solladığımda araba yerinde durmuyodu buda benm bu konuda ustalaşmamı sağladı gpde böle bir sorun yaşamıyorum şimdi
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

Kaan Eroğlu
    kaaneroglu_15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 MCK 20
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı ufukbzk84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlarım daha önce uno kullanmamaışlar demekki ozaman hava akımından etkilenmek ne demekmiş görürlerdi ... valla her tırı solladığımda araba yerinde durmuyodu buda benm bu konuda ustalaşmamı sağladı gpde böle bir sorun yaşamıyorum şimdi
    haklısın galiba halimize şükredelim ozaman.beğenmemezlik yapmayalım dimi

mehmet koçak
    black hawk gogigogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    09 h 5779
    Edilen teşekkür: 163

Standart hani ikaz

ptesi çeşmedeydim özellikle a-çeşme arası kuvvetli yan rüzgarlar var ama hiç uyarı göremedim 130 km ile aracı sağa sola çekmeye başlıyo levha koymayan karayollarına bilmem ne demeli izmir - aydın arasıda rüzgar var ama uyarı levhaları koymuşlar çoğu yerde
    Konu gogigogi tarafından (19/07/2007 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Unoya laf yok Ufuk 4 kişi şehirler arası yola az çıkmadım unayla zamanında...

ONUR HAN
    ritimsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    CBV
    Edilen teşekkür: 20

ya ewet ya ben arabayı alır almaz direkt uzunyola çıktım adanadan marmarise gittim!önüme çıkan ilk otobüsü sollarken arabam baya salındı!bende şehir içinde hiç kullanmadığımdan mı yoksa arabaya alışmadığımdan mı bilmem tır yada otobüs sollarken sters oluyordum!

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

ben 90 ı geçmiyorum, sanırım TR de benim gibi bi başka şöför yok?
    nasıl oluyorda 140-150 ile seyehat edebiliyorsunuz çok şaşırıyorum. ben yapamıyorum,
    niyetim kimseyi eleştrimek yada kınamak değil, yada kendimi övmek değil yanlış anlaşılmasın.(kurallara uyarım ve hız yapmam ama çok dikkatsizimdir mesela, bu açıdan hiç beğenmem kendimi)
    sadece benim hiç yapmadığım bişeyii siz ler o kadar kolay,sık ve rahat yapıyorsunuzki ona şaşıyorum. bi de pek çok sürücü sizler gibi. böyle durumlarda kendimi marslı gibi hissediyorum
    pardon, konu ile alaklı yazmam gerekirse, hiç hız yapmadığım için hiç bu durumlarla kaşılaşmadım.

A. K.
    nasrettinhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 31

8 yıl Uno kullanan biri olarak katılıyorum..Geçen yıl Adana -Gaziantep arası Gavur dağından (Viyadükler olan yüksek bir dağ) Nurdağı ilçesine inerken yol kenarında rüzgar uyarı işaretini gördüm...Biraz gidince araba yoldan çıkmaya başladı...Arabada 4 kişi ve bagaj vardı..Hızımı 30-40 lara düşürdüm..Ama hala arabayı kontrol etmekte zorlanıyordum...Gerçi arabayı durdursam yine de sallanmayı önleyemeyecektim...Soğuk terler döke döke dağdan aşağıya indim...

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

[QUOTE=fatihhhh;101742]nasıl oluyorda 140-150 ile seyehat edebiliyorsunuz çok şaşırıyorum. ben yapamıyorum,
    niyetim kimseyi eleştrimek yada kınamak değil, yada kendimi övmek değil yanlış anlaşılmasın.(kurallara uyarım ve hız yapmam ama çok dikkatsizimdir mesela, bu açıdan hiç beğenmem kendimi)
    sadece benim hiç yapmadığım bişeyii siz ler o kadar kolay,sık ve rahat yapıyorsunuzki ona şaşıyorum.QUOTE]

Cevabı siz vermişsiniz zaten dikkatsizim diyerek Dikkatle hız doğru orantılı

Tabi en güzeli 90km/s i geçmemek, katılıyorum...

OĞUZHAN ÜLGEN
    MACHINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EF 3797
    Edilen teşekkür: 22

Haklısınız GP lerimiz yan rüzgarlardean çok etkileniyor. Dün otobanda 95km hızla giderken yol düz olmasına rağmen devamlı sağa sola sallanıyordu sanki balans ayarı bozukmuş gibi.Rüzgar baya bir sert esiyordu.Bende çözümü buldum;şehirler arası otobüslerden güzel gidenlerinden varan veya ulusoy olabilir önünüze alıyorsunuz çok yakın olmamak kaydıyla takip ediyorsunuz.Adamlar sabit 110km civarı gidiyorlar otobüs o kadar büyükki arkasında oluşan hava akımı sizi içine çekiyor böylece sollama derdinden kurtuluyorsunuz o sizin yerinize solluyor siz dikkatlice takip ediyorsunuz hepsi bu (Bu taktik az yakıt tüketimde etkili fakat sıkıntılı olanlar için uygun değildir)

10. 30/07/2007, 20:13

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

bende dikili ayvalık arası giderken rüzgar ve savrulma sorunu yaşıyorum. bnce bu aracın hafif olmasyla alaksı yok zaten 1090 kg g noktasını ayarlayamamışlar ön ağır arka hafif bnce ondan.... balıkesir izmir yolu zaten kazalarıyla mneşurdur dikkat derim!!!1

burak karakaya
    _BURAK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

cok geçmiş olsun abii konyadada cok rüzgar var ya ara araa gözümün önünde arabanın üzerine dükkan tabelası uçtu

13. 01/08/2007, 16:25

ufuk bozkaplan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326

Alıntı kaaneroglu_15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın galiba halimize şükredelim ozaman.beğenmemezlik yapmayalım dimi
    kaan kardeş bencede şükretmek lazım!!! gpler yol tutuş konusunda gayet iyi!!!

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Unoya laf yok Ufuk 4 kişi şehirler arası yola az çıkmadım unayla zamanında...
    uno benm ilk gözağrım hiç laf sölermiyim hele belki inanmıyacaksınız ama unoyla 200 km hız yapmış biri olarak yanımdada üç tane şahidim vardı allahtan öle inandırıyodum... bende az seyahat yapmadım kullandığım 5 sene içinde... hatta 5 kız 2 erkek istanbulda abanta gitmiştik...çok eğlenceli ve güzeldi... yine eski bi araba alsam unoyu düşünürüm sonuçta ilk göz ağrımız...bana şöförlüğü o öğretti

Alıntı nasrettinhoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 yıl Uno kullanan biri olarak katılıyorum..Geçen yıl Adana -Gaziantep arası Gavur dağından (Viyadükler olan yüksek bir dağ) Nurdağı ilçesine inerken yol kenarında rüzgar uyarı işaretini gördüm...Biraz gidince araba yoldan çıkmaya başladı...Arabada 4 kişi ve bagaj vardı..Hızımı 30-40 lara düşürdüm..Ama hala arabayı kontrol etmekte zorlanıyordum...Gerçi arabayı durdursam yine de sallanmayı önleyemeyecektim...Soğuk terler döke döke dağdan aşağıya indim...
    evet öle yol tutuşu hiç de iyi değil ama gayet seri idi çabuk hızlanıyodu...bikerede bolu dağında az kalsın bariyerlere giriyodum... pejoların 307 lerin arkasına takılmıştım onlar döndü virajalrdan ben kaydım ama zor topladım tecrübe sahibi olmamı sağladı... gp unutturuyo bazı şeyleri malesef...

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Ufuk aynı hızı ben de görmüştüm Uno ile.Fakat yalnız olduğum için kimse inanmamıştı zamanında

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

valla kör ölür badem gözlü olur derler,bende 5yıl uno kullandım ve çok memnundum özellikle3. vites hızlanması çok iyiydi hem kalkışta hem ara hızlarda

DOĞAN GÜLTEKİN
    GÜLTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

Geçmiş Olsun

ufuk bozkaplan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ufuk aynı hızı ben de görmüştüm Uno ile.Fakat yalnız olduğum için kimse inanmamıştı zamanında

allahtan benm yanımda üç kişi vardı hepsi biyerlere tutunmuştu gerçi!!! ancak öle inandırabiliyodum... ama allah korusun en ufak bir ters durumda cennet ve cehennem arasından tercih yapılırken bulurduk kendimizi....

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

allahtan benm yanımda üç kişi vardı hepsi biyerlere tutunmuştu gerçi!!! ancak öle inandırabiliyodum... ama allah korusun en ufak bir ters durumda cennet ve cehennem arasından tercih yapılırken bulurduk kendimizi....
    Kesinlikle, araç zaten uçmakla uçmamak arasındaydı

nuri durmaz
    fethiyeli7797 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    48 H 7797
    Edilen teşekkür: 2

mrb daha önceden uno kullananlar bilirler birazcıkta bu tecrübeye dayanıyor sanırım ben gp ile başımdan geçen bir olayı anlatayım aralık ayında mersin otobanında iskenderun a gidiyorum allah ne verdiyse kapattım arabada 3 kişiyiz öyle bir fırtına varki sormayın 160 170 gidiyorum eğerki altımda başka yerli bir araba olsaydı parçamı bulamazlardı gp helal olsun varya çok farklı bir makina.

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

esp bi ***a yaramıyo bir viraja sert girdim kaldirima geciriyordum zor toparladım aracim 1270 kg ama 700 kg lik arac gibi ucuyor ilk araci olanlar bu araci cok ii bişe saniyorlar bu sitede goruyorum aman arkadaslar kendinizi yakmayin fiatla devam etmeyin hondaya binmeden araba almayın hele hele hondasi olupda fiata gecmeyi dusunenleri uyarin benim gibi hayatının hatasini yaptigini dusunmesin uzulmesinler

ek notuologic dogru mu yazdim bilmiyorum bu kanser yapıcı sanzumana sahipim malesef, yeni alacaklara kesinlikle benim gibi kardesiniz babaniz icin mecbur degilseniz dusunmeyin diyorum araba kullanirken alacaginiz butun zevkten mahrum kalacaksiniz siz onu degil o sizi kullaniyor resmen
    Konu Linos tarafından (03/09/2007 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Argo kelime gizlendi!

22. Bu mesajı için 2 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

Alper Emre Bağcı
    emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DV 9711
    Edilen teşekkür: 64

ilk arabam 2002 bmw 530i
    ikinci arabam 2003 opel astra
    bu da üçüncü arabam
    ve daha bi çok araba geçti elimden kullandığım arabayı bana mı öğreticeksin
    sen bi şöförlüğünü gözden geçir bence
    ayrıca kullandığımız araba 1025 KİLO bence sen bi daha bak
    Konu emre tarafından (01/09/2007 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
    GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon